Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Кад је Казан питао Прова шта мисли о идеји да умодује Јабача
http://guycodeblog.mtv.com/wp-content/uploads/2012/01/lucille-is-judging-you-gif-arrested-development-21743891-500-2891.gif
Eno psujemo se sad po mod forumu.
Zanimljivo lolo
Bruce, a jel vam smanjio kaizen plate? ono kriza, poplave, porez solidarnosti? jel ukinuo prekovremeno i rad na verski i državni praznik?
Još ne znamo, videćemo kad isplati februarsku platu.
Au Kaizene pa što umodova Jebača leptejebo.
Postoji li sindikat kod vas?
Stiže, kaki kurac sindikat, koji će im, imaju 2 iljade jevreja mesečno i plaćeno letovanje ili zimovanje...
Picko, ne smes da ih banujes.
Al sindikat, to da mogu zimicu i mesne polutke uzimati jevtinije na rate!?
to samo celt ima, on je najduže mod, mi ostali imamo manje koeficijente zbog platnih razreda i minulog rada
ŽAJKA ZA MODERATORA
ŽAJK UME ŽAJK ZNA
a o ostalim beneficijama da ne pričamo u vidu mita i korupcije od strane napaćenih radnika ne bi li im bilo odabrano delo, tj. poster, reakcija ili definicija...
ti misliš da se oni za dž guraju da budnu modovi?
l sad ovo brisanje panijeve reakcije je čisto izdrkavanje...
xexe, obrisao reakciju:
http://media.giphy.com/media/NfqmDBesjizKM/giphy.gif
Ono kada Yeahova postane moderator
неки педер је вратио стари назив
Vas dvojica ste mnogo simpatični kao par :)
Umodovanje Jebača - majmun ušao u tenak hehe
da li si mu stvarno obrisao reakciju?
ozbiljno te pitam?
LOL TEBRA. Kakve ja koristi imam od uvlačenja u bilo čiji anus na jednom jebenom internet sajtu? Odabranu definiciju? Reakciju? LOOOL Pa koga boli kurac za to.
A što se tiče njegovog umoda, drago mi je, i kad god se tračaralo o novim modovima, ja sam njega predlagao jer je čovek normalan. A i šta se ja tebi pravdam...
обрисо сам