a o ostalim beneficijama da ne pričamo u vidu mita i korupcije od strane napaćenih radnika ne bi li im bilo odabrano delo, tj. poster, reakcija ili definicija...
Ne smeta nikome jebač kao mod, nego ljudi koji momentalno izmile iz njegovog anusa, i postanu glasni. Recimo ti.
LOL TEBRA. Kakve ja koristi imam od uvlačenja u bilo čiji anus na jednom jebenom internet sajtu? Odabranu definiciju? Reakciju? LOOOL Pa koga boli kurac za to.
A što se tiče njegovog umoda, drago mi je, i kad god se tračaralo o novim modovima, ja sam njega predlagao jer je čovek normalan. A i šta se ja tebi pravdam...
Кад је Казан питао Прова шта мисли о идеји да умодује Јабача
http://guycodeblog.mtv.com/wp-content/uploads/2012/01/lucille-is-judging-you-gif-arrested-development-21743891-500-2891.gif
Eno psujemo se sad po mod forumu.
Zanimljivo lolo
Bruce, a jel vam smanjio kaizen plate? ono kriza, poplave, porez solidarnosti? jel ukinuo prekovremeno i rad na verski i državni praznik?
Još ne znamo, videćemo kad isplati februarsku platu.
Au Kaizene pa što umodova Jebača leptejebo.
Postoji li sindikat kod vas?
Stiže, kaki kurac sindikat, koji će im, imaju 2 iljade jevreja mesečno i plaćeno letovanje ili zimovanje...
Picko, ne smes da ih banujes.
Al sindikat, to da mogu zimicu i mesne polutke uzimati jevtinije na rate!?
to samo celt ima, on je najduže mod, mi ostali imamo manje koeficijente zbog platnih razreda i minulog rada
ŽAJKA ZA MODERATORA
ŽAJK UME ŽAJK ZNA
a o ostalim beneficijama da ne pričamo u vidu mita i korupcije od strane napaćenih radnika ne bi li im bilo odabrano delo, tj. poster, reakcija ili definicija...
ti misliš da se oni za dž guraju da budnu modovi?
l sad ovo brisanje panijeve reakcije je čisto izdrkavanje...
xexe, obrisao reakciju:
http://media.giphy.com/media/NfqmDBesjizKM/giphy.gif
Ono kada Yeahova postane moderator
неки педер је вратио стари назив
Vas dvojica ste mnogo simpatični kao par :)
Umodovanje Jebača - majmun ušao u tenak hehe
da li si mu stvarno obrisao reakciju?
ozbiljno te pitam?
LOL TEBRA. Kakve ja koristi imam od uvlačenja u bilo čiji anus na jednom jebenom internet sajtu? Odabranu definiciju? Reakciju? LOOOL Pa koga boli kurac za to.
A što se tiče njegovog umoda, drago mi je, i kad god se tračaralo o novim modovima, ja sam njega predlagao jer je čovek normalan. A i šta se ja tebi pravdam...
обрисо сам