Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sigurno na sajtu ima dosta igraca ovoga sve polularnijeg sporta. Sva svoja pitanja i primjedbe postavljajte ovdje
Dajte mi neku platformu gdje mogu igrati freerolove bez deposita?
trenutno igram 6 cash stolova na BetVictoru i 2 zoom stola na PokerStarsima...registruj se na PokerStrategy i mislim da ces moci da pokupis neki free $...
Posto se tek ukljucujem u igre s parama, kolko stolova mi je najbolje igrati
http://vukajlija.com/forum/teme/40552
ako vec znas neke osnovne koncepte, bolje je da ne igras freerollove, depozituj na 888 poker, 60$ recimo i kreni na nl2 limitima gde mozes najbolje da ucis...Poker Stars zaobidji...za pocetak
Dobro je to, nego jeli lako biti u plisi ako si stalno tight
Ne igraj ko tajter jebiga, nista ne mrzim kao njih.
Sto? Jel se u 9 uvijek nadje neki trosadzija, onda bi morao biti u plusu
Trosadzija ne placa tajtera na kartu koja nije nac...tj plati par puta dok svi za stolom ne vide da je tajter.
Mozes da valjas, ne kazem, ali kao i u svakoj kocki-sto vise rizikujes to vise valjas.
Kod mene bio retard, uvek gledao one skecere, i glumio dzon sinu, kao on zna neke poteze, kao taj sam...ja mu reko da mi pokaze koji potez, da me pokusa prebit' on kreno name, ja ga samo dignem i bacim na zemlju...onda se usro i uvek me postovo...
Trolujes li to?
Ne brate, savetujem te.
Kazem olaniku, a pseto jesi li u plusi iako nisi tajter
Znam jbt.
Kako kada...
savetujem te i ja :)