Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Igra koju sam relativno skoro otkiro, moguce da je da svi vec znaju jer sam u igrice slabo upucen, ali vidim da se ne prica mnogo o njoj.
Najkrace receno, warlight je online igra koja podseca na riziko. Dakle, potezna strategija u kojoj osvajate i branite teritorije. Naravno, igra je mnogo kompleksnija i zanimljivija od rizika. Pravila su jednostavna i vec nakon prve igre mogu se u potpunosti skapirati. Posebnu draz igri daje cinjenica da postoje stotine mapa ( realnih i fikcijskih ), vise vrsta igara i nekoliko desetina opcija koje uticu na tok igre. Postoje i turniri. Warlight se moze igrati na kompu, na androidu i na ajfonu. Ja ga trenutno igram na androidu jer mi je komp na remontu i sasvim je ok. Topla preporuka svima.
Kakva je grafika?
Koji si lvl?
27-28, grafika je korektna
sranje ljuto