Warlight

  1. Igra koju sam relativno skoro otkiro, moguce da je da svi vec znaju jer sam u igrice slabo upucen, ali vidim da se ne prica mnogo o njoj.
    Najkrace receno, warlight je online igra koja podseca na riziko. Dakle, potezna strategija u kojoj osvajate i branite teritorije. Naravno, igra je mnogo kompleksnija i zanimljivija od rizika. Pravila su jednostavna i vec nakon prve igre mogu se u potpunosti skapirati. Posebnu draz igri daje cinjenica da postoje stotine mapa ( realnih i fikcijskih ), vise vrsta igara i nekoliko desetina opcija koje uticu na tok igre. Postoje i turniri. Warlight se moze igrati na kompu, na androidu i na ajfonu. Ja ga trenutno igram na androidu jer mi je komp na remontu i sasvim je ok. Topla preporuka svima.

  2. Kakva je grafika?
    Koji si lvl?

  3. 27-28, grafika je korektna

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.