Warlight

1. Igra koju sam relativno skoro otkiro, moguce da je da svi vec znaju jer sam u igrice slabo upucen, ali vidim da se ne prica mnogo o njoj.
    Najkrace receno, warlight je online igra koja podseca na riziko. Dakle, potezna strategija u kojoj osvajate i branite teritorije. Naravno, igra je mnogo kompleksnija i zanimljivija od rizika. Pravila su jednostavna i vec nakon prve igre mogu se u potpunosti skapirati. Posebnu draz igri daje cinjenica da postoje stotine mapa ( realnih i fikcijskih ), vise vrsta igara i nekoliko desetina opcija koje uticu na tok igre. Postoje i turniri. Warlight se moze igrati na kompu, na androidu i na ajfonu. Ja ga trenutno igram na androidu jer mi je komp na remontu i sasvim je ok. Topla preporuka svima.

2. Kakva je grafika?
    Koji si lvl?

3. 27-28, grafika je korektna

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.