Предложите привилегију за Пехар

1. Ишмих
    Da namestimo pesmu neku koja će da piči kad ti neko uđe na profil!

Ovo. Mada meni neće biti od koristi lolo

2. Kupite mu pouljenu lepinu kod Šaćira

3. Kaka kurac pesma na profilu pa zvučnici su mi isključeni vazda kad sam na sajtu.

4. treba prebaciti promenu nadimka na pehar, a za krunu nešto novo smisliti

5. popust od 50% kod zajka u prodavnici

6. ali samo jelen limun ili grejpfrut.

7. Aj odjebite vise sa predlozima. ozbiljno

8. Да се дода "ефенди-" као префикс надимку

9. - некромантија: у виду "друге шансе" за неку своју дефку на гробљу, оживљена дефка би се третирала као тек написана или би задржавала скор, али свакако би ишла у најновије

- право брисања неквалитетног садржаја на постерима/реакцијама лоло, треба помоћи модовима

10. Gluplje predloge dugo nisam cuo

11. Да се дода "ефенди-" као префикс надимку

hahahahaha

12. Pa bolje onda hadzi

13. hadži pseto i efendi direktor u radnoj poseti sultaniji vidri
    sviđa mi se

14. hadži pseto i efendi direktor u radnoj poseti sultaniji vidri

Султан Марко каже: "Аферим!"

15. off topic: Da se uvedu "markice" pa kad autor skupi odredjen broj dobije kurvu.
    Ovaj fazon
    https://berkeleybreach.files.wordpress.com/2013/08/asha-card.jpg

16. hadži pseto i efendi direktor u radnoj poseti sultaniji vidri
    sviđa mi se

aginici vidri lolo

17. Da mozes na jedan klik da ishejtujes autora i da ne budes banovan zbog toga.

Ili, da mozes jednom dnevno da izaberes autora kome ce prilikom pregledanja Vukajlije iskociti vrsiteci lik iz horor filma po izboru sa veselom cestitkom na kraju...

18. Ili da mozes da izaberes kome ce kurcina ceo dan biti preko svog sadrzaja ali onako providna da moze da vidi sve ali preko kurcine neke koju odaberes. Ili slike koje oces ne mora kurcina moze proviron npr

19. aginici vidri

Видри агиници
    Видриагиници
    Вадригиници
    Вагиници
    https://uproxx.files.wordpress.com/2014/03/pun-dog-pun-husky-00.jpg?w=650

20. aginici vidri

https://www.youtube.com/watch?v=kpzAJ6k-xiU
    Оно кад те понесе дискусија на форуму...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.