Aca - vonjava noga sa Konjarnika

1. Гле овог Пакла, каже 10 минута у просеку, а већ 4 сата одржава тему у активним лол

CHEMU ZAWARAWANJE DECHKO, NOLAJFERI SMO, PA SHTA?

2. Onda je Pakle tebi očigledno mozak k'o RAM memorija. Pamtim šta sam jeo za užinu u osnovnoj a neću da me je neko pre 2 nedelje izvređao, jer ne ume bolje. Živ bio.

nego, jel neko video skoro onog cipelara shto filozofira o defektnim zhenskim stopalima koje su rezultat loshe obuce koji Bog.

To bre oni što pevaju, tj imaju rime na foru da skinemo obuću da će nam Bog, tj u ovom slučaju Isus dati šta da nosimo? Smešnjikavi su, ali su i malo trip.

3. stevica cvek ima sisu na avataru

4. Ма уживо ја гледо бре, мој покојни деда вршио хируршки захват на овну који је курцем докачио неку зарђалу жицу и инфицирало му се. Курац имао пречник једно 15 сантима, а чвабало се раширило и лагано мого да убаци кашику да му вади гнојчину.

E, pa jebem ti post.

Ja nikad nisam srela tog lika, a vidim sad da kažete da ordinira i kod Hrama, i na Slaviji i u 95-ici, sve mesta kuda se vozim. Čula sam za njega tek pre mesec dana, valjda u Blicu. Nije mi jasno kako policija ne može da reaguje? Kao nešto pričaju ako ne napada, ne mogu mu ništa, ali bre zar to nije ugrožavanje zdravlja građana? Meni je drug pričao da je on bio toliko navalentan sa kuknjavom da je to strašno, a Blic je valjda pisao da staje na stanicama, tipa ona tamo na slaviji dugačka stanica između dva semafora, jer onda si primoran da budeš duže vreme sa njim u busu pre nego što izađeš.

umrece brzo ako smrdi tako, to je gangrena.

Nope. Umire već devet godina. lolo

5. mislim ipak da je kraj blizu nashem aci, al eto dobio je temu na vukajliji za zhiwota ssto vecina nas dobije posthumno

6. nego, jel neko video skoro onog cipelara shto filozofira o defektnim zhenskim stopalima koje su rezultat loshe obuce koji bog

Taj lik je kralj. Tri-četiri puta sam bila u busu kad i on. I kako menja gasove, prvi put dok nisam pogledala odakle dolazi, mislila sam da to više ljudi priča o cipelama i Gospodaru koji nas sve gleda iz ogledala. Inače, jednom sam ga odslušala celu turu, ušla sam u 95 iz Borče, išla sam do Novog Beograda, i on kada u Borči priča kaže: ''dragi Borčani'', kada pređe Pančevac: ''dragi Beograđani'', a kad stigne do NBG: ''dragi Novobeograđani''. Nekad se šeta i po pijaci, ali generalno ne smara i ne smrdi, svakako podnošljiviji od onih Cigana što uđu i izavijaju Đurđevdan, pa traže pare.

7. Има сиду, зато дуже живи хехе.

8. jashta, kralj. i ima punu torbu cipela, pa ih stalno izvlachi kao mini prezentaciju dok pricha

9. paninaro

stevica cvek ima sisu na avataru

То оно кад Бата Живојиновић не може? Интересантна асоцијација.

10. i ima punu torbu cipela, pa ih stalno izvlachi kao mini prezentaciju dok pricha

Hahaha, da, od kože neke. Šta ja znam, on je simpatičan, podseća na Gandalfa sa onom štapinom, a realno nikog ne smara, samo uđe u bus i otpriča svoje. Čak i sve vreme stoji, nikom ne zauzima mesto. Nisam znala da ordinira i u Novom Sadu.

11. U Novom Sadu, kad sam ga ja video, je isao od centra do jovinog spomenika i nazad. Prica o nekim kapitalistickim cipelama i zenama za zakrzljalim malim prstima na nogama.
    Ona cipela sto mu je bila na stapu nije bila obicna, vec je vise podsecala na patkinu nogu.
    Ovako nesto
    http://www.vijesti.me/data/slika/30/290202.jpg

12. imam ja jednog gandalfa koji mi dolazi stalno na posao po novine za dz, slikacu ga pa cu ti poslati. zzovem ga mojsije, ima bradurinu i shtapinu i pricha kako je bio u jerihonu loool

13. zovem ga mojsije, ima bradurinu i shtapinu i pricha kako je bio u jerihonu loool

Ne bih se ja sa time šalila...nikad se ne zna

14. lololo kad mu ne dam novine krene da me kune

15. al najgora je meri cakic ona dolazi po stare novine za machke, ako joj ne dash ima da te udawi razgoworom

16. Prica o nekim kapitalistickim cipelama i zenama za zakrzljalim malim prstima na nogama.

E, to je to, i upakovane noge kao sardine. A poslednji put kad su žene nosile ok cipele, mislim da je pominjao da je to bilo kada su još bili stari Sloveni. I.... Od čega ti je ta pačija noga?

zzovem ga mojsije, ima bradurinu i shtapinu i pricha kako je bio u jerihonu loool

Ima i kod mene u ulici u ZR jedan, ja ga zovem Mojsije, podtip- Princ Egipta, izgleda kao onaj Diznijev mladi Mojslije. Ista ta polukovrdžava kosa, neka brada, i tako neki jevrejski izgled. Ima naočare. Vodi klince stalno na jezero da hrane patke. Baš je Mojsije.

17. Vodi klince stalno na jezero da hrane patke

ALAAAARM, ALAAAARM!

18. Od čega ti je ta pačija noga?

Od googla :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.