Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
KOJI SMO TUKLI DRUGU DECU, PISALI PO NJIMA I CERECILI IH. TERALI DA NAM PUSU U TOALETU, MRZELI MATEMATICARKU I JEBALI JOJ MAIKU MAICINU, I SVI MI KOJI SMO VATALI ANU ZA DUPE, TUKLI RUZNU DEBELU MILENU I MUCILI NAJRZUZNIJEG U ODELJENJU
longi asi se izotvaro ovim postom, vidi se da je bilo sve suprotno priznaj lakše će ti bit možda drugari sa sajta mogu nešto da učine slobodno reci.
:))))))))))))))))))
Ajd da mu skupimo neke pare za psihoterapiju.
KAKA BRATE PSIOTERAPIJA DOVEDITE MI MATEMATICARKU RAAAAAAAAAAAAAAAAAA
paku juga su svi palili šklempe u osnovnoj
JESTE brate vidi se u njegovom postu. To mu govore crte slova
Planinaro drkao sopstvenom keru dok je bio mali.
и кер дркао теби, кажу пас је набољи пријатељ. вероватно зато што ћути.
Pako juga nie isao u osnovnjak.
ja sam tero neku ribu da mi pusi gowno
mi brate imali nekog lika, usro se u gace, cela ucionica smrdi a on nece da prizna. I sve vice, nisam ja. A on bazdi
i ti mu popusio to gowno
To je bio Riha.
duce rihi pusio gowno xaxaxaxa
PUSIM GOWNA JEFTINA VASIM DEVOJKAMA
u osnovnoj sam bio samo popularan,a u srednjoj previse popularan,morali su me izbaciti
u srednjoj us poceli da me tuku
duceta smo zvali cipiripi u skoli i terali ga da nam pusi gowno
secas li se toga brate?