Domaća Metroidvaniača iz Amantinovog kazana - Golden Hour!

1. Po deseti put na temi - napravite za telefon! Za PC mislim da ne može da dobaci dalje od onih Armorgames, i tih online pizdarija kojih ima milijardu. Jbg, ne znaju klinci šta je Sega, Commodore 64 pa da im ovo bude zanimljivo. Ja bih ovo šurio i na kompu, ali ako napravite za telefon biće pun pogodak!

2. пазле шта је са вукајлија игрицом

Veliki je to posa za jednog čoeka a obzirom da nijesam sad u najboljim odnosima sa Bušidom možemo imat copyright problema

3. хахахах а јебига

морам опет прочитати вукајлија сагу, ремек-дело

4. Koja verzija tetrisa treba da bi se pustila ova igra?

5. Deluje do jaja zanimljivo,pogotovo sto mos komboe i picke materine da izvodis
    Ko sto neko napomenu,numeju klinci da cene vaku grafiku,sega,komodor i slicno.Aj sad kazite kako se ovo mere igrat

6. amantino,trebaces mi za nesto

7. https://www.dropbox.com/s/rg4viv7hgsyigdg/Igrica.exe

dosadno mi bilo na poslu, pa sam citavih 20-30 minuta ulozio u ovo remek delo, posto sam se inspirisao ovom igricom.

Dodirnite vukajliju, upustite se u svet avanture klikova kurac palac, kako se vec reklamiraju igre!

8. Možeš li samo da postaviš i verziju za MacOS?

9. u planu je verzija za OSX i mobilne platforme nakon beta faze

10. znaju li ti na poslu sta radis u radno vrijeme?

11. ne. to je jedna od prednosti kad se bavis necim sto malo ljudi zna sta je. niko pojma nema sta radis i kad radis...

12. KAKO SE GASI OVO GOVNO?

13. celte, super je ovo, kad budeš imao vremena odradi isto za android

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.