Prijava

зезање у гази

квоте, прогнозе, запажања.

да ли навијате за неког посебног или само да буде доста голова и добра утакмица? на кога су мање квоте? да ли ће се утакмица претворити у турнир, тј. да ли ће се прикључити још учесника? какав крајњи ихсод прогнозирате и које ће бити последице по спорт у том региону у зависности од разних исхода? нека игре почну.

едит: друга тема дана:

дан сребренице! принтови изливања бошњачштства, четништва, ко ће победити у утркивању за највећег муслимана?
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10408726_598230376956990_6570516735759253847_n.jpg

ко им јебе матер

Nije Dan Srebrenice, Dan je žalosti, i ružno je od tebe što pokušavaš skupiti poene na izrugivanje nečega takvog, bolje se pozabavi samim sobom... ;) pozz

Што се тиче Газе, мислим да је јевреј у бољој форми и цео тим је прошао припреме заједно, дуго су на окупу и имају одличне услове. О муџагедину нема се много шта рећи што није већ познато нашој публици, незгодан противник, увек даје 110 посто својих могућности, врло предан и посвећен на тренинзима иако је благи аутсајдер.

Навијам да буде добра утакмица али волео бих да буде што мање мртвих на трибинама, а опет, није као да нису навикли. Елем, мислим да ће јевреј добити овај меч, међутим сумњам да ће освојити првенство икад. ТО је то неко проклецтво.

У вези са Сребринином, па нема се ту шта много рећи, свакако један дерби кола, муџоси су дефинитивно победили у бројању, али не треба рано отписивати ни србе, имају и они добре математичаре само су овај пут били ван свог елемента. Не очекујем да ће муџоси направити какав значајнији успех на евросцени, ипак је за то потребно много више и улагања и спорцке среће, док србина не бих отписивао још, али питање је и какве су његове шансе.

спорцки поздрав
позз

одлична анализа енеми! јеврејски тим јесте скупљи али неће се предати муџоси тек тако. наравно, очекује се да се нађе неко трајно решење и исцртавање граница.

лол
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10502101_1645559075669462_1375619490595138188_n.jpg
јача интензитет фејсбук муслимањења

Nije Dan Srebrenice, Dan je žalosti, i ružno je od tebe što pokušavaš skupiti poene na izrugivanje nečega takvog, bolje se pozabavi samim sobom... ;) pozz

можда је за тебе дан жалости, мене могу ти рећи мало и боли курац, позз :)

још нека питања. ко има историјско право на ту земљу?

http://srbin.info/2014/07/11/pogledajte-sta-je-hteo-da-pita-zene-u-crnom-a-policija-mu/

жене у црном радикално доследно анти србски, док је против срба може, кад није онда њаах.

A šta tačno rade ove žene u crnom, nikako da skontam?

још нека питања. ко има историјско право на ту земљу?

Мислиш на Газу или на Босну?

imam jednu komsinicu koja je u tim zenama u crnom

Бем им матер глупу ''бошњачку'', кратко и јасно, не вреди трошити речи. Иначе у Македонији, такође преглупој нацији, се нешто крчка, можда и ескалира.

Да парафразирам великог Могшу:
ДА НИЈЕ ТУРАКА БИЛО ТАДА НЕ БИ БОШЊАКА БИЛО САДА

Бем им матер глупу ''бошњачку'', кратко и јасно, не вреди трошити речи.

(y)

Тотално глупа мржња коју сеју обе стране а могла је да се искулира реално да је било памети од време, јер смо прилично слични. Сад је касно. Мржња са хрватима рецимо никад није могла да се искулира.

јер смо прилично слични

Pa da, imamo turske krvi, slični smo po tome

Pa da, imamo turske krvi, slični smo po tome

Срби смо и једни и други, по томе смо слични. :3

Treba imati u vidu da su oba tima domaćini ali daćemo jevrejima titulu formalnog domaćina kako bi mogli lakše tipovati.

E sad, što se tiče ove analize...
Cijenim da će biti vrlo dinamična utakmica i da ćemo vidjeti okršaj odličnih predstavnika dvije različite škole. Sa jedne strane imaćemo muslimane koji forsiraju snažnu igru u napadu ali imaju dosta rupa u odbrani, te stoga praktikuju igrati na protivničkoj polovini, dok ćemo na drugoj strani gledati jevreje koji forsiraju jaku igru na sredini terena obzirom da su, da se tako izrazim, kompletnija ekipa, što je i normalno obzirom da imaju jako dobre sponzore od kada su ovaj tim kupili amerikanci.
Kao neko ko uvijek podržava autsajdera, ovog puta ću navijaću za muslimane koji sa jednim ranim golom mogu natjerati jevreje da promjene svoju standardnu formaciju i sami krenu više napadački a to bi onda bio mač sa dvije oštrice po obje ekipe jer bi slabija muslimanska odbrana teže izdržala takav presing, dok je za jevreje promjena stila igre nepoznanica za sada.
Ipak, kao što znate, lopta... pardon, puščano zrno je oblika cilindra sa kupastim vrhom, te je stoga u ratu sve moguće.

Protip: PP TTG / 7+ ; vrijedi rizikovati i prelaz 1-X

PS: Ne treba zaboraviti da muslimani imaju odlične duge lopte, tako da mogu biti jako opasni iz kontri a obzirom na temperament publike, sudija neće biti u lakoj poziciji da svira ofsajd.

Šta sreten misli o ovome

jebale vas analize, ahahah, plačem. ja tipujem na dosta golova a bez obzira na sve igraće se produžeci.

Dobro veče poštovani gledaoci! Javljamo se iz prepunog Jerusalima gdje se sprema finale lige šampiona bliskog istoka između jevreja i muslimana.
Sjajna atmosfera ovdje. Dostojna jednog ovakvog spektakla, mogu slobodno reći. Pomalo hladno za ovo doba godine ali to samo može pozitivno uticati na igru jer bi bilo loše da neizmjerne vrućine karakteristične za ovaj region ostave traga na igrače.
Što se tiče aktera, svi ih već dobro znate. Slavna imena bliskoistočnog pejntbola ali opet jedno od njih pomalo neočekivano... Svakako da nije mnogo ljudi vjerovalo da će TC (teroristički klub) Džihad uspjeti da dogura ovoliko daleko ali evo ih... tu su... i spremni su da u ovom meču na, moramo reći, još uvijek gostujućem terenu, daju sve od sebe i pruže još jednu uzbudljivu partiju.
ŠT (šupački tim) Juden, je u punom sastavu, vidimo upravo njihovog golmana, Baraka Obamu u krupnom kadru ovdje kako se u tunelu dogovara nešto sa svojim defanzivcima. Vjerovatno im objašnjava pozicije pri izvođenju slobodnih udaraca kako kasnije ne bi imalo potrebe za tim. Inače, u njihovom timu nastupa i njegov kolega iz Engleske Dejvid Kamerun, vrlo opasan iz prekida ali i sjajan u namještanju lopti, baš kao i njegov imenjak Dejvid Bekam... Vjerovatno će zbog imena naići na prozivke gostujućih navijača ali o tome trenutno treba najmanje da se brine.
Sa druge strane TC Džihad na startnom spisku prilično kompletan, ali sa izuzetkum Osame bin Ladena koji je zbog crvenog kartona morao da propusti ovaj okršaj. Mnogi su zbog toga odmah otpisali njihove šanse za osvajanje ovog trofeja ali njegovo mjesto zauzeo je talentovani Abu Bakr al-Baghdadi, perspektivan novi igrač, za kojeg mnogi misle da će donijeti mnogo više timu na sredini terena od Bin Ladena, kao znatno mlađi i izdržljiviji. Sa njim je u tim stigao i Abu Omar al-Shishani... još jedno pojačanje u ovom dodatnom prelaznom roku i to prilično kontraverzno... Kontraverzno prvenstveno iz razloga što je pomenuti čečenski ekstremista pa je to značajno uticalo na finansiranje od strane ruskog investitora Vladimira Putina ali ne i na neke druge tajkune iz te države koji i dalje imaju velika ulaganja u ovaj tim, a koja se najviše ogledaju u snabdjevanju istog automatskim puškama marke kalašnjikov, koje su po mišljenju stručnjaka za ovu ligu najbolje oružje za uslove koji vladaju u njoj.
U dosadašnjim duelima ova dva tima ŠC Juden je uglavnom izlazio kao pobjednik, najčešće u posljednjim minutima igre i to obično uz prilično upitne sudijske odluke... nekad su čak igrali i sa par igrača više, te je samim tim motivacija TC Džihad prilično veliki faktor.
Valja napomenuti i prije početka da TC Džihad već duže vrijeme ima problema i sa AK (arijevski klub) Iran, zbog brojnih neslaganja u načinu na koji treba realizovati igru ali da su često na kraju pripadnici posljednjeg znali izaći u susret i pomoći svojoj braći, međutim ove godine po svemu sudeći od toga nema ništa. Neki kažu da je i predsjednik PC (Powerslavni klub) Rusija Vladimir Putin lično, imao uticaj na tu odluku jer je jedan od ključnih finansijera ovog tima.
Što se tiče sudijske trojke, ona je večeras u sastavu od tri sudije iz SAD, što će reći da će biti krajnje nepristrasni, jer je su prilično distancirani od država iz kojih dolaze ova dva tima... geografski.
Sve u svemu očekujemo vrlo uzbudljivu igru uz mnogo golova a to je skoro pa garantovano. U svakom slučaju, ostaje samo da vidimo realizaciju.