Prijava

igrace mudzosi dobro, al zajebace ih sudija

hahahaha, al' se Pazl potrudio, jebote:)

Elem - Biće x, sem ako ne bude opšte sranje.

A što se Srebrenice tiče - ono, ja nikako da po'vatam tu cufru...

Ово је Дан ослобођења Сребренице и нека га славе у Сребреници, а не у Србији или другим градовима у Републици Српској јер то би исти било кад кад би се Дан ослобођења Београда славио у Бања Луци, Бијељини, Сребреници или Требињу.

Није у питању, никакав државни празник, онај ко виче "Нож, жица, Сребреница!" по мени само тако помаже још бољем промовисању историјског фалсификата какав је наводни геноцид у Сребреници. Од 500 саудијских муџахедина не може се правити 8000 хиљада босанских муслимана.

У Сребреници је 1991. живело 3500 босанских муслимана (тада само Муслимана данас тзв. Бошњака) од који је добар део био избегао, а многи мушкарци су отишли у "зелене беретке". Дакле 1995. године није било могуће да у Сребреници буде више од 500, максимум 1000 муслимана.

Муџахедини који је ликвидирао Младић (а све то уз дозволу Ричарда Холбрука), нису носили униформе већ су били обучени као цивили. До Сребренице их је спровели Холанђани у саставу УНПРОФОР-а. Могуће да је у свом том хаосу, око одласка муслимана из Сребренице из града и доласка муџахедина, убијен и неки цивил поред њих, али 8000 је немогуће.

Шта је са овим? Како су убијани цивили кад су одвожени за Кладањ? Нису ваљда дизали аутобусе у ваздух?
https://www.youtube.com/watch?v=PoD7p9q_-HY

Постоји једини прави злочин, то је кланица Насера Орића у Братунцу, Кравици и околини.

Proyectant
A šta tačno rade ove žene u crnom, nikako da skontam?

nista.a i nisu neke ribe.

Навијам за Јевреје, хиљадама година знају шта је њихово и не одустају, то је дух.
Сребреницу помињати са осудом, наравно, али било би то лепо ставити у контекст са Јасеновцем, Јадовном, покољем у Старом Броду, Братунцем и тако... Није поштено за једну нацију да лицитира бројем жртава, али није поштено ни правити националну митологију и фаму на пар хиљада мртвих, а игнорисати десетоструко већи број поклаланих од стране припадника сопственог народа. Како је Брант клечао пред жртвама у Пољској, па тако. Нека Бакир Изетбеговић и Иво Јосиповић оду у Јасеновац, клекну и замоле за опроштај, па онда нека и Вучић оде у Сребреницу. Мир/мир/мир, нико није крив.

Draga i poštovana publiko ponovo se srećemo povodom početka još jednog velikog međunacionalnog skupa. Posle krimske krize, a na samom kraju svetskoga prvenstva ukazala se još jedna prilika za obožavaoce rasnoga multietničkoga sukoba.

Ova godina donela nam je razna uzbuđenja koja još ne prestaju ! Vetrovite i tmurne delove Ukrajine zamenila je egzotična, pustinjska klima jednog od najstarijih naseljenih prostora na našoj plavoj planeti.

U prethodnom takmičenju navijao sam za Holandiju od samoga starta tako da ovde navijam za Ješe. Iako su smradovi koji su sklopili sponzorski ugovor sa Satanom D.O.O (klanjaocem $) i nisu imali pravo da preuzmu ulogu domaćina na tom nekada njihovom terenu. Mora im se priznati da su jako snalažljivi, posvećeni ideji i timskome duhu ali najbitnije da uče iz pređašnjih grešaka.
U saradnji sa sponzorom opskrbljeni su jako dobrom opremom kao što su kopačke Merkava MK. 2 (koji se smatra trenutno top5 tenkom na svetu) i kostobranima viokog kvaliteta u vidu protivraketnog štita "Gvozdena kupola ". Izuzetna tehnologija omogućila im je još mnoge prednosti na terenu i van njega (bespilotne letelice velikog dometa). "Diplomatija" i "izvlačenje na pređašne stradanije" dovedeni su do savršenstva od strane njihovog stručnog tima. Takođe ne prežu od iskorištavanja svih resursa kojima raspolažu pa i nežniji članovi njihove zajednice (čitaj ženoe) uzimaju aktivno učešće u pripremama ali i u akcijama.

Zato bih jako želeo da ih vidim u stvarnoj akciji protiv drugog tima poznatih :

Mudžija. Oterani sa svog terena posle Najvećega Svjetskoga Međunarodnoga Okupljanija morali su da ustupe viševekovni stadion svojih predaka. Ogorčeni, dan danas ne priznaju nepravedno oitimanje prava na zvanje "domaćina". Čvrstim odupiranjem tom besramnom siledžijskom činu Svjetskoga Sportskoga Savjeza upućivali su izazivačke ponude suprotnome timu proteklih 30 godina uz uslov da pobednik nosi sve. Arbitrima se to naravno nije svidelo ali i pored toga Ješe odgovaraju posle jedne od najvećih izazivačkih ponuda. Danas je tim Mudžija takoreći obezglavljen jer je kapiten igrom slučaja trajno odstranjen iz reprezentacije pa njegovu ulogu preuzimaju o dele novi igrači, nove na svetskoj sceni, neiskusne, andergraund zvezde najstarijeg sporta. Takođe u oskudici sa repromaterijalom, u dreosvima koje su sami skrpili i uz mnogo želje, volje i vere u sebe ( jer to je jedino što imaju) koriste svaku grešku i popuštanje protivnika da mu uvale prstenac i zapečate utakmicu kako znaju i umeju.

Na zagrevanju Ješ-tim bežbao je bunker i polako osvajanje prostora kao i kontrolu nad loptom i kontrolu uma zanesenih masa koje posmataju tekmu. Sa druge strane Mudži-ekipa vežbala je duge lopte sa malo organizovane pas igre izbegavajući fizički kontakt.

Moje prognoze su da će se igrati do penala, gde mentalno jači Jevrovani imaju ulogu favorita u odnosu na srčane Mudžije.

Svet odavno nije video pravi kopneni sukob dobro organizovane vojne sile na brisanom prostranstvu pustara istočne obale Sredozemonoga mora.
Kao i uvek mogu se desiti iznenađenja ali svakako nas očekuje jako zanimljiva utakmica sa mnogo golova ali i taktičkih bravura na obe strane.

Presek sledi na poluvremenu....

Ali mudži-ekipa...lolčina jebena:)

Nisam čitao prehodn postove, vido sam nikove, a samim tim shvatio da nema potrebe za ridovanjem

Pitam se, koji majmun moraš biti da pomisliš da muđiđići imaju ikakwe shanse

Ne znam zbog čega mi se gade ti muslimani, nekako su mi odvratni. Ta religija mi je ono, cigan varijana među religijama. Moraju svom papi toliko duboko da se poklone i pri tome izuju da bi im nešto sredio, pri tome se taj papa rodi 500 šesto godina posle isusa.

PREJADNO

Mundjosi na duge staze pobedjuju jer islam je religija koja se najbrže širi u današnje vreme a hrišćana i judeista je sve manje jer prelaze u ateiste i pedere!
Mundjosi imaju više dece i svaki četvrti čovek na planeti je mundjos i sve ih više ima naročito u Americi...
Za sad pobedjuju Ješe ali ako ne propederišu muslimane kao što su hrišćane ili bace atomske bombe na ceo svet živećemo u svetu gde će naši potomci da se trte ka Meki u ime Alaha Milostivog Samilosnog!
ALLLAH EEEKBAR! الله أكبر

Nisam čitao prehodn postove, vido sam nikove, a samim tim shvatio da nema potrebe za ridovanjem

УУУУУУУУУУУУУУ

Могуће да је у свом том хаосу, око одласка муслимана из Сребренице из града и доласка муџахедина, убијен и неки цивил поред њих

Ovo je klasičan rezultat višedecenijskog pranja mozgova. Kasandra mod. Nastao haos, civilno muslimansko stanovništvo žurilo na autobuse kojima su pristigli mudžahedini koji su žurili da zauzmu mesta u prvim redovima za streljanje, pa se u tom mimohodu pogazili, opalila neka puška bože moj, dešava se.
Ne znam kako balije opravdavaju i umanjuju Bratunac, ali kapiram da imaju oni svoje Fendere, pa kad se tako zajedno saberemo i oduzmemo ispašće još da smo igrali kanter samo.

Лично не сумњам у злочин, али сумњам у званичну верзију, у број страдалих и начин страдања. Наравно да ми је жао невиних људи и да осуђујем почињено, ал море мани ме сваких недељу дана да ми стављаш сребреницу и говна на насловну страну неких новина, који ја курац имам с тим само зато што сам србин? И уз све то да ћутиш о злочинима друге стране. Наравно да ће се ићи у другу крајност кад нешто толико форсираш без неке реалне потребе.

Лично не сумњам у злочин, али сумњам у званичну верзију, у број страдалих и начин страдања.

Pa naravno. Ni jedna zvanična verzija od vajkada, što bi rekao Amfilohije, nije za poverovati 100%. Uvek će oštećena strana da preuveličava, dok e ona koja je oštetila umanjivati. Ali mnogo je gadno kada se nešto marginalizuje pa liči na Mirin dnevnik iz devedesetih.

ПАЖЊА
ево једног параграфа из нове књиге - стогодишњи рат, сарајевски атентат и тумачења. књигу уредили мухарем баздуљ и небојша грујичић, издало време. (овај део написао грујичић)

објашњава како нпр. наташа кандић није ни мало боља од обичног скинса који убија цигане у светлу потпиривања и одржавања међунац. сукоба овде. милим да даје одлично запажање које је недовољно примећено и узето у обзир данас.

Најгоре у говору о Геноциду данас, на свим странама, било да је реч о Сребреници или Јадовну, јесте трговина мртвима, уживање у аутовиктимизацији, што је и иначе омиљена постјугословенска дисциплина. Немато никакве везе ни са каквим ,,суочавањем с прошлошћу", ,,деконструкцијом националних митова" ни корисним дијалогом о историјским лекцијама, већ има везе с окретањем главе од ,,суочавања са садашњошћу", са упорним одржавањем међунационалних напретости, сталне кризе, полуратног стања нарочито између српског и бошњачког корпуса, који држе кључ политичке стабилности у овом делу света. А на томе раде увек спремни дежурни критичари српског национализма заједнички са српским националистима са дна каце. Једни докажу да је Његош геноцидни песник, а онда ови други настоје да те доказе ретроактивно потврде. Онај ко каже да је Гаврило Принцип убио Ђинђића и ко каже да је дао живот за Републику Српску на истој су страни имају исти циљ, као у оном старом вицу којим се објашњава како са странкињама раде ,,галебови" на Јадрану: ,,Иди ти до ње и сметај јој, а ја ћу доћи па ћу те измарисати." Тако су национална култура и историја предате у шаке људима као што су Никола Самарџић и Радош Љушић, Станлио и Олио домаће историографије, који су, ето, у свим кључним тренуцима, и 1991. и 2014. на истој страни.

иначе морам да признам, да благо навијам за јевреје, не само зато што сам ја јеврејн, већ зато што мислим да они имају право на један комад земље на источном медитерану као и да заслужују бар толико после патње коју су доживели у 20. веку, а муслимани вала могу да се набију у онолики блиски исток, а и стално су нешто незадовољни и праве проблеме. + овај идиш, сад калифат се много заљетео треба неко да им се најебе кеве. било би до јаја да се тамо коначно успостави ред, као што се кренуло после њњ2, да има секуларних нормалних држава типа сирија и да се смире мало сви.

они имају право на један комад земље на источном медитерану као и да заслужују бар толико после патње коју су доживели у 20. веку

A Isusa što su ubili? C,c,c,c,c,c