Šta piju pičke

1. РАСНИ ПИЈО СВОЈУ СПЕРМУ, НЕ БИ МЕ ЧУДИЛО НИ ДА ЈЕ ЈЕО СВОЕ ГОВНОО

2. To ne menja da su Vrščani i dalje pičke.

3. rasni žmuljo sjeme u ustima loooool

4. rasni oš ti dam ja moju da probam.
    Oduševićeš se!
    HAOS

5. То са зонама језика није тачно, као ни оно да користимо 10% мозга. Тако да је могао да осети.

6. Tacno je ovo sa zonama jezika, ali da ih ima VISE na oznacenim mestima, ne da su rasporedjeni iskljucivo tako. Mada i ja sumnjam da je ovde neko ipak grgoljio.

7. Svi ste probali spermu samo se sad pravite fini.

8. Пичке пију пива са лимуном, ћумбиром и осталим говнима. То је горе него сперму да пију.

9. Пичке пију пива са лимуном, ћумбиром и осталим говнима. То је горе него сперму да пију.

Evo ga još jedan koji guta slano pa se wadi

LOOOOOOOOL

10. RASNI BI PREŽIVEO DUŽE NA OKEANU NEGO ONAJ LIK O KOME SE PRIČALO PRE GODINU DANA
    UVEK IMA ŠTA DA PIJE LOLO

11. знаш да је слано, дакле пробао си

12. Promenite dushanu nick u dushan 1452

13. ja sam rasan
    Svi ste probali spermu samo se sad pravite fini.

Џани
    знаш да је слано, дакле пробао си

http://www.geeksandcleats.com/wp-content/uploads/2014/06/cristiano-ronaldo-geeksandcleats.jpg

14. Hehe pa vi ste prave male spermonjupalice

15. Spermonjupalice lolololo

16. Ajmo tko još voli papat spermuljice

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.