Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. AJMO ISPIČKATI ČAMPIJA!

2. Ti jebač ko da si Hrvat, koji ti je. Veselimo se, ajmo jedno kolo pored ostataka F117. Uvek smo slavili te velike poraze, ne?

3. sta vam je sa tim hrvatima, jebali vas u dupe. koj ih kurac pominjete

4. Trulekse jel ti grokće svinja iz kevine sobe

5. Трулекс плаче јер није свирана хеј словени

6. дивим се твојој глупости пакле

7. ТРУЛЕКСЕ ШУПИЧКУМАТЕРИНУБРЕЕЕ

8. krivo mi je samo što nismo prebacili 100
    i sveti savo jbt jesmo rekli da mora tripl dabl...

štimara objasnio egzibicije

9. Трулекс дош'о с индекса.

10. Ма дајте, бре! Весело, весело! Догодине злато у Паризу!
    https://www.youtube.com/watch?v=R40n85ez8iw

11. Треба наши да им направе сачекушу и отму медаље кад им прође дејство допинга.

12. hahah vidi ga Štime Bog

13. ЛЕПИ ПОТЕЗИ НА КРАЈУ. МАЛО МИ ЖАО ЗБОГ 5/25 ДА СМО УБОЛИ БАР ЈОШ КОЈУ ДА ПРЕЂЕМО СТОТКУ. АМЕРИ 15 ОД 30 ШТА РЕЋИ

ЈА СРЕЋАН

14. Ameri su najbolji definitivno.

15. HAAHAH JESAM REKAO DA CE NAS UNISTITI HHH KOLIKO JADNA JE NASA REPKA

16. Jebiga da smo izdržali još malo u egalu bilo bi svašta posle one serije na 15-8 bilo je gotovo

17. Харден нас је сјеб'о тад, после се прокурчили и остали и ето.

18. Кад смо се мало оно одвојили у првој четвртини, требало је Тео и Богдан да узимају мало неке шутеве за 3 да се фино одлепимо... онда би текма већ личила на нешто, ал' тај "потез више" баскет, који форсирамо цело првенство и који нас је довео до овде, нам је против Амера дош'о главе. Мис'им, опет бисмо изгубили, ал' бисмо дуже водили и не би била толика разлика. Небитно, доказали смо да смо заслужено наследници 5 светских титула. Може Индекс.хр да га пљуга, рођаци. позз

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.