Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Ако не тролујете за тај допинг ви сте онда глуперде оне највеће.

2. Срета-Штета

Кад смо се мало оно одвојили у првој четвртини, требало је Тео и Богдан да узимају мало неке шутеве за 3 да се фино одлепимо... онда би текма већ личила на нешто, ал' тај "потез више" баскет, који форсирамо цело првенство и који нас је довео до овде, нам је против Амера дош'о главе. Мис'им, опет бисмо изгубили, ал' бисмо дуже водили и не би била толика разлика. Небитно, доказали смо да смо заслужено наследници 5 светских титула. Може Индекс.хр да га пљуга, рођаци. позз

Е НЕШ МЕ НА ЗАДЊИ ПОСТ ХААРПЕ

3. nasa reprezentajica je prebedn,ja ne verujem da neko kaze kao bravo,momci,sta bre bravo,aj pali

4. Не, момци лете, газе, брука играју.

Занемаримо на секунд кориштење стероида и свега, јер можеш да прикључиш цистијерну стероида у гузицу, али ако ниси прецизан џабе све... Њима је све упадало, брука како их је кренуло, свака част, нема приче.
    А и сјетимо се како се игра у евролигу нпр, сваке неђеље по меч, а у НБА по 5-6 утакмица у неђељу, јебига.

У сваком случају бања, супер, сребро... Најљепша утакмица против Француске, прогресиван напредак у игри, треба да смо срећни јебига, други на свијет :)

Ови би угазили ко год да је дошао :)

5. Ако не тролујете за тај допинг ви сте онда глуперде оне највеће.

Кол'ко си ти дечко наиван, ниси видео снајперске нишане уштекане испод знојника? Плус допинг и хаарп.

6. Ma kakav doping, ne postoji ta hemija koja te uči da šutiraš trojke.
    Sjajni su, a i mi sa 92 jebena poena i ŠTIMAROM ZVERINOM. I Katić se upisao, da je Simon pogodio troiku bilo bi savršeno.

https://pbs.twimg.com/media/BxhdymxIYAAoUlu.jpg

7. Znaci nisam zaradio 15000 € na ulozenih 10? Jebaj ga......

8. Још је и предатор камуфлиран у оно провидно срање лупао наше по рукама кад су шутали.

9. е, ај неко да напише нешто што је заправо смешно, фејлујете са тим покушајима да испаднете духовити

као да гледам коментаре на страници "неверовали или да"

10. Још је и предатор камуфлиран у оно провидно срање лупао наше по рукама кад су шутали.

ХАХАХААХа

11. е, ај неко да напише нешто што је заправо смешно

YeahBatch, оно као јебач, капирате? Хехе.

12. Jeahova, deder napiši ti nešto smešno pošto niko drugi ne ume.

13. Krstić se povukao iz reprezentacije, neće ni na EP dogodine.
    Dobro, jebiga, da smo mi imali šut za 3 60%, a oni jedva i 25, opet ne bi mogli da dobijemo, zveri su i niko ne može da im priđe kad igraju ozbiljno, naročito kad ih krene šut.

14. U svakom slučaju načestitam se ja njima majke, oteše nam zlato koje sija kao srebro :(

15. Па чекај, која је то глупост од аргумента да стероиди не помажу код шута? Помажу при физичким предиспозицијама типа кретња, брзина, штатијазнам... што помаже човеку да си избори добру позицију за шут. А неће они у репрезентацију позвати играче оперисане од кошарке, па их накљукати стероидима, него ће ове који знају да играју накљукати стероидима. Не кажем да верујем у то, него да вам је аргумент "стероиди не помажу код шута" гола курчина позз

16. не пада ми ништа на памет и не дебилишем се овде на триес страна вечерас

никакву анализу утакмице да видим од вас стручњака, само неки хехе штимара их јебо хумор

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.