Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. JA SAM TRULEKS I U SLOBODNO VREME VOLIM DA VODIM INTELEKTUALNE RAZGOVORE NA INTERNETU O SVEMIRU
    http://www.zbrka.com/slike/slike-poznatih-licnosti/images/vesna-vukelic-vendi-4566-bfwh.jpg

2. Boxere, nisi u pravu.

3. til d morning bolje ovako

4. ОНО ШТО ЖВАЋУ СВЕ ВРЕМЕ ЈЕ ДОПИНГ

5. Meni je pre delovalo da žvaću nas.

6. 129 poena ne smeš da primiš ni posle dva produžetka.

7. Dž, nije pičkasto jbg. Ubacili 100 poena. Al ono, ljudi ujedaju kako igraju i to je to. Realan osnos snaga, rezultat ovaj.

8. TRULEKS USLIKO SELFI U DIVLJINI POKAZUJE GDE SU MU SE PRECI MAJMUNI VERALI PO DRVEĆU
    http://www.domaci.de/images/extras/farma/vendi11.jpg

9. I nemoj da neko sere ozbiljno o dopingu da se smeju ljudi. Nije izmišljen doping koji će da pospeiši ubacivanje lopte u obruč sa 10 metara

10. Meni je pre delovalo da žvaću nas.

+75648

11. srala ih je trojka jeboteeee

bojler da su bacili, zakačili bi i reflektor i zajedno bi ih ubacili

12. Валдемаре, мађијо, откад ти пратиш спорт? Шта има код тебе?

Ma nema ništa, kriza, besparica... Nisam mogao da se ogrebem o cirku večeras a da ne pratim sport :) Nešto mislim, pa ja ne bih mogao da se tučem sa monahom iz Šaolina, ali bio bih srećan kad bih mogao da prebijem par ljudi koje poznajem. Tako i naša reprezentacija, uspela je da stigne do Šaolina i dobila batine, ali nije smisao u cilju, već u putovanju.

13. Nije ih srala trojka. Od početka su Ameri ovako jebitačno igrali. Zasluženo.

Selena volim te ijako ti mene ne voliš.

14. Rasni kog udesi kao da mu preda deo svog dauna.a tebe je duje namazo hiljadu i jednim govnetom! Nije mala stvar.

15. Da ih je neko čuvao ne bi dali toliko trojki. Iskreno odbrana koju je Teodosić igrao bila je smešna. Pametan je on što neće u NBA.

Zadovoljan sam ja, više nego što sam očekivao, ali nisu baš trebali ovoliko da se useru od Amera. Ni Slovenci nisu ovako skinuli gaće. Stvarno sramota.

16. Stvarno sramota.

Neka se ovako sramotimo i u fudbalu, ja cu biti presrecan :)

17. Valdemar gospodin ne prati sport, sport je za proste ljude,gancije tipa ovaj bokster,rocky,shommy (i nadimak dosta govori)

18. MA BRAVAO MOMCI! DOLAZITE IZ ZEMLJE GDE SE SPORTSKI USPEH VREDNUJE TAPSANJEM PO RAMENIMA I SLIKANJEM U PRED IZBORNIM KAMPANJAMA! DOLAZITE IZ ZEMLJE GDE SE BAVLJENJEM SPORTOM TRETIRA KAO LUKSUZ!! GDE RODITELJI SVOJU DECU KAZNJAVAJU TAKO STO IH KAZNJAVAJU NE DOLASKOM NA TRENING! DOLAZITE IZ ZEMLJE GDE JE NAJVECI BROJ PUSACA I ALKOHOLICARA U EVROPI! DOLAZITE IZ ZEMLJE GDE JE SVE PRECE OD BAVLJENJA SPORTOM! DOLAZITE IZ ZEMLJE GDE JE NARKOMANIJA U VELIKOM PORASTU! KAD SAGLEDAMO SVE PARAMETRE VI STE NADLJUDI!!ZIVI BILI IDEMO DALJE!!!

19. Džoni da su se usrali ne bi onako otvorili utakmicu jbg

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.