Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Vjerovatno je ova večerašnja utakmica podvukla tezu da je taktika u odnosu na strašnu snagu i još strašniju silu kurac, to jest ''evropska taktika'' je u odnosu na +8 minuta po utakmici kurac, to jest možeš ti biti Peđa Gnjatić koliko god hoćeš ali ako si šljunak, slabo da ćeš išta zavesti.

edit: АЈМО БРАЋО УЗЕТ АМЕРЕ, tri tačke

2. Ma nema ništa, kriza, besparica... Nisam mogao da se ogrebem o cirku večeras a da ne pratim sport :) Nešto mislim, pa ja ne bih mogao da se tučem sa monahom iz Šaolina, ali bio bih srećan kad bih mogao da prebijem par ljudi koje poznajem. Tako i naša reprezentacija, uspela je da stigne do Šaolina i dobila batine, ali nije smisao u cilju, već u putovanju.

Јашта, брате. Ходочашће. Добро ти је поређење ово, Амери су нереални, иако им је ово тек неки трећи-четврти састав. Што се тиче кризе, шта да кажем.. жао ми, јеби га. Ми овде нашли неког пива на снижењу, добро нам дошло да зашунтавимо мало. А ваља ти мало и спорта да пропратиш, је л' да да те није убило?

3. +1 za Papeta...
    Niti smoren, niti za kisu ispred balkona, ali PRESTRAVLJEN... Jbt pa za samo godinu dana idemo na evropsko kao vicesampioni sveta, francuzima u goste.
    Na Saletovom mestu vec bih sada krenuo da serem krec i brisem b00lj00 truleks krpom

4. Dobro smo igrali, ali realno nemamo sanse kada su oni sv drogirani.
    Rece mi ortak da oni ne idu na antidoping kontrole, kao SAD garantuje za njih. Smesno.

5. Ne sporim ni u jednom trenutku igru Srbije jer prvo ko sam ja da to sporim, drugo, Đorđević je stvorio čudo od ovih momaka, nego samo kažem da, ako hoćeš uzeti Amera, moraš poraditi na nekim drugim stvarima, recimo doživotni karantin pod košem i šipkama i to je to.

6. TRULEKSE MAJMUNE ŠTA SE ŠLIHTAŠ VALDEMARU MISLIŠ PAMETNIJI BIĆEŠ?

7. Babo nemoj srati o dopingu i drugu reci da jede govna, ok?

8. Vlade bajo, nabili 160 stranica oko košarke za par danaa nama kažu da smo smaraci što za pola godine jedva prebacismo 100 debatujući svemir i evoluciju od majmuna do čoveka.

Al bez trunke zajebavanja razmisli da li je veći debilizam napisati 160 strana uglavnom kratkih postova u 15 dana ili 100 strana romana od postova presipanja iz šupljeg u prazno i palamuđenja u nedogled

9. Stoka crnačka. Vidi se da su godine robovanja dovele do toga da ove čamuge ne izgledaju kao ljudi, nego predrogirani superbotovi

10. Droga ima jak sporedni efekat da ne promasujes sut za tri.

11. Ово је у ствари био дерби робова. Ми имамо много сличности са црнцима и ја зато црнце поштујем. Они 500 година под Америма, а ми под Турцима. Ми смо браћа. Једино ме онај Плампл нервира, мајке му га белачке спалим. Позвали га ето само зато да би и неки белац био, к'о оно кад су у Дрим тим звали оног, како се звао... што игр'о у Голден Стејту и касније Индијани?

12. idi bre ukurac boxere, zasto se dopinguju ako nema veze, a?

13. Mene ovde (kod kucanja) oduševljava Štimčeva faca kad otpozdravlja, iz fazona ,,dobro, dobro, jebiga, nije u redu ovo''.

14. Позвали га ето само зато да би и неки белац био, к'о оно кад су у Дрим тим звали оног, како се звао... што игр'о у Голден Стејту и касније Индијани?

Крис Малин. Али играли су и Бирд, Стоктон и Лејтнер.

15. Ko ti reko da se dopinguju, debil truleks ili debil carimir?

16. Да, Фендеру. На Малина сам мислио.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.