Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Larry Underwood
    Mene ovde (kod kucanja) oduševljava Štimčeva faca kad otpozdravlja, iz fazona ,,dobro, dobro, jebiga, nije u redu ovo''.

Што кае другар
    РАДОВО САМ СЕ КО ДА МИ ВОДИМО ЧЕТРЕС РАЗЛИКЕ

2. браво момци, искидали су и данас, није се могло против ових животиња. шут нас је скењо то је то, задовољан сам и немам шта да им замерим, обрукали се нисмо, покидали смо колико смо могли, ко мисли да је мого боље, типа усташе и та екипа, што нису они. а да ми се насисају курца ови што су као изнад тога које као не погађа ово које као смара хајп око овога итд сличном типу шмекера. свака част срби.

3. РАДОВО САМ СЕ КО ДА МИ ВОДИМО ЧЕТРЕС РАЗЛИКЕ

Ali i igrači su, što je prelepo.

4. Шта серете, урадили су све што је могло и требало да се уради, јебига, нама 4 играча скоро да нису ни играла другу фазу, Штимац, Рашко, Симон и Бирча, ово је супер.
    Волео бих да Миличић крене поново да игра јер је спреман као звер, а за годину дана би се таман вратио у форму да јебе на европском првенству и уз њега и Радуљу би ово много другачије изгледало.

5. kako dobro igraju ameri..jeste ovo veliki uspeh nasih ali ameri su nadmocni, ne moze niko da im pridje.bukvalno mogu ucitelji da nam budu.ti crnci zive za basket i to je poznato, zato nemojte da sereto o gmo, dopingu itd.ljudi razvaljuju.za amerikance smo nula to je cinjenica a vi se tesite koliko hocete.bruka, odvalili su nas.sad je valjda nekim budacima jasno da nismo zemlja kosarke

6. mi smo zemlja košarke!

7. Пуши курац лабокв! лоло
    Дај брате, погледај услове за баскет у Америци и у свим овим "силама". Ми овде у насељу од 5000 људи имамо три коша, а они на толко људи имају једну халу и 10 терена. Кад погледаш улагања у то, могу да нам пуше курчине.

8. labokv trenira karate

9. мени је сада јасно да се нећу у живту смирити док или србија не победи америку у пуном, али мислим пуном, саставу типа сада ова екипа + леброн, пол, хауард, дурент, вејд, коби итд. док не добијемо у финалу неке будуће кобије и лебронове или док не освојимо светско у фудбалу. знам да је нереално ал боле ме курац.

10. Kapiram da neki ljudi stvarno gotive što smo izgubili.

11. те људе бих сад ишутирао као пичкице. посебно оне што се шмекеришу како су они изнад обичне раје која се пали на спорт а њих занима повећање пензија и слично, сад бих се тима најебо детета. тим паметнима. тима паметнима што не умеју да уживају у оваквим стварима, који броје живот по пензијама и платама.

12. najgori su ti ljudi

ili recimo noćas tokom utakmice, dok svi gledaju, oni počnu priču o politici, ja skačem i urlam, on započinje priče o politici i pokušava da stupi u kontakt sa mnom i ne gleda u ekran, o ti jebem majku

13. truleks krpa ne uziva u ovakvim stvarima

14. Baš to, ide mi na kurac taj kvazi elitizam, sad smo mi kao plebs što volimo sport.
    A mislim da je ipak realnije da osvojimo Svetsko u fudbalu nego isto to ili OI u košarci (ako igraju Ameri u bašbaš napucanom sastavu). Veće su šanse da te usere fudbal, jebiga, tipa umuljaš neku frljoku Nemcima i odbraniš penal i eto pobede.

15. ma to su profili ljudi koji se nisu nikad bavili sportom, a kad je bilo fizičko, tražili su dodatnu nastavu iz matematike ili se pravili bolesni da ne treniraju

16. Ja se sećam, bio sam klinac, kad NBA igrači nisu mogli da igraju u američkoj reprezentaciji. Pošto su bili van konkurencije. I tada je bilo teško protiv njih, bili su među najboljima, ali mogli su biti pobeđeni, i često su bili. A sad, u sklopu svoje globalne dominacije, naravno da igraju, i celoj svetskoj košarci nametnuli su svoja pravila. Sećam se kad nije bilo četvrtina, već se igralo na poluvremena, kad je način igre bio sasvim drugačiji, bez spektakularnih prodora i egzibicija i zakucavanja. To je valjda bila neka evropska košarka. Naravno, ako si najbogatiji i najmoćniji na svetu, ako možeš da uložiš u jedan košarkaški klub para koliki je godišnji budžet omanje države, i drugima nametneš svoj način igre, naravno da ti diktiraš uslove.

17. па лери ту је негде али знам да као ни мој деда као ни мој отац нећу престати да верујем лоло

иначе по мени су то неваспитани и несрећни људи које родитељи нису васпитали да имају трунку колективног осећаја, заједништва, а самим тим и изопачена и тужна бића. извињење екстремним изузецима којима живот није могао да пружи то.

18. najgori su oni što, kad mi jebemo
    NE PRATIM, JEBEŠ SPORT, ŠTA TI IMAŠ OD TOGA, HLEBA I IGARA, KO SMO TO MI...
    a kad nas neko naguzi
    HAHAHA KAKO NAS JEBU, NISMO NI ZA KURAC, ŠTO SE LOŽIMO KAD SMO ČEMER...

mamu ti jebem
    odluči jel pratiš il ne pratiš

19. шта имам од тога. маму ти јебем. шта имам, имам да се ложим на нешто, да причам, да ми улива радост, макар наизглед безразложну, да се палим да ми је то неки трип а шта ти имаш цаво једна бедна радуј се онда само својој плати или чему већ опипљивом што те чини срећним. и ако те само тај осећај ради запитај се какав си то човек.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.