Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. покаже зашто је у репрезентацији

Doći će on na red da pokaže što je u reprezentaciji, odma posle Katića, Štimca, Jovića, Birčevića, Simonovića. To je pola rostera, koji su tu jer su "dobri momci".

Ne može reprezentacija da služi da se stiče iskustvo, iako mi to u svim sportovima furamo. Zato ćemo poduvati i od Grka, ili u najboljem slučaju na mišiće proći u četvrt finale.

Sa trojicom igrača igramo, Teo, Radulj, i Bjelica, ne ide tako. Kalinić je od 5 tekmi 3 bio u minusu po indeksu.

Ipak nadam(o) se da jebemo Burusisa!

2. Krleta je Sale poveo samo da istraumira Burusisa...

3. Boli nas kurac realno, bolje za nas da Španci dobiju Amere da se crnci ne izjednače sa nama po osvajanju. I dalje smo najtrofejniji. pozz

4. Da li jos neko deli moje misljenje da ce Spanci tuci Amere u finalu?

5. Dušane, Amere nekako posebno gledam, jer ono oni koga povedu sve zavisi. Kada bi poveli najbolje što imaju pogazili bi sve.

6. LJUDI AMERIKA ĆE DA SE POPIŠA PO ŠPANIJI UKOLIKO DOĐE DO TOG DUELA.

7. Ne verujem cegrtaljko123, poz

8. PA DOBRO, SVAKO IMA SVOJE MIŠLJENJE ;)

9. Mišljenje je ko dupe, svako ima svoje ha ha

10. Sad sam pročitao ovaj tekst o Špancima, trebalo bi jebati ovog novinara u bulju za ovo pušenje kurca španskim ciganima, em što je jadno em što je promašeno, kakva bre Španija evo usrao sam se u gaće, ovu istu ekipu bez Pau Gasola je prcala jedna samo prilično dobra Francuska pre samo godinu dana, pre 4 godine isto bez Paua ali sa Navarom prcanje od strane Teodosića a sad imam osećaj da će ih ova mladalačka ekipa crnaca tako jebati da će doživeti ciganske histerične napade za anale. Ona ekipa Jugoslavije sa početka devedesetih godina do pred kraj devedesetih bukvalno ne bi izgubila nijedan jedini meč zvanični osim Drim Tima.

11. Da ne zaboravimo još jedno vrlo interesantno jebanje Španaca pre sedam godina na Euru, u Španiji. Možda zvuči davno sedam godina ali je to isti tim, neki cigani su danas bolji nego tad tipa Mark Gasol, Serhio Rodrigez, Rudi Fernandez ali neki su tad bili u zenitu tipa Pau Gasol i Navaro i popili su kurac u dupe od naravno, braće Rusa lololo najbolja evropska ekipa svih vremena gubi finale eura na svom terenu od Monije i Hrijape i Ponkrašova ajde novinare ubij se pičko

12. 1.Russia Russia: Andrei Kirilenko, J.R. Holden, Viktor Khryapa, Nikita Morgunov, Alexei Savrasenko, Zakhar Pashutin, Petr Samoylenko, Sergei Monya, Anton Ponkrashov, Nikolay Padius, Nikita Shabalkin, Sergei Bykov (Coach: Flag of Israel.svg David Blatt)
    2.Spain Spain: Pau Gasol, Juan Carlos Navarro, José Calderón, Rudy Fernández, Jorge Garbajosa, Carlos Jiménez, Carlos Cabezas, Berni Rodríguez, Felipe Reyes, Marc Gasol, Sergio Rodríguez, Álex Mumbrú (Coach: Spain Pepu Hernández)

13. Koji tekst o Špancima? Dajte linak.

14. Edin Avdic u prvom poluvremenu kad Spanija da trojku povisenim tonom:" Huan Karloooos Navvvvvaŕrrrrro, La Bombaaaaaaa, sjajnooo". Kad Srbija da trojku,normalnim tonom:"I kos Teodosica". O Spancima prica i kad Srbija ima napad a nase igrace pomene tek reda radi, zato sto mora. Jedino je bio objektivan kod sudijskih gresaka zato sto je to bilo ocigledno.

Isto tako je red da srpsko košarkaško mnjenje prestane da drka na ovog balijandera.

15. NIkad mi se nije sviđao obrezanko mamu mu jebem. Ustaša u balijskom šorcu - klasika.

16. Ovaj Gorislav Papić ima narezane cele Seranove 100%, dva puta dnevno jede paelju, a mesto Titove slike, okačio Fransiska Franka. Više voli Špance nego rođenu ženu.

Što bih voleo da ih ošure Ameri u tekmi za treće mesto sa jedno 40 razlike mamu im cigansku!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.