U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A propo Edina, i dalje je "naš" ubedljivo najbolji košarkaški komentator.
Ova Saletova izjava bi mogla da mi bude simpatična da ju je dao neki pajser iz sveta košarke, a Saletu ne priliči. Šarenac profi, nije odustao od pitanja ni posle dva otkivanja...kao da je žudeo i za trećim.
Uš'o na temu i video svoje ime.
LOLOLO
A baš se iskurčio, sad je kao duhovit ispao. Uzeo foru od Raduljice koji je pre tri dana rekao da nam je taktika da ubacujemo loptu u koš hehe.
јес мало дрско и не нешто потребно ал је ем нервозан ем га искључили, а реално шта и да му кажеш као вежбаћемо бацања наредна 2 дана или шта јбг.
Koliko se kurobeca ovaj Đorđević, a nula od trenera.
Da, ne mislim da se iskurčio, jebiga malo ste prenavikli na mrsomuđevinu novinarsko kibicersku, šta da mu kaže jbt, uveli smo novu kolektivnu tehniku penala na pripremama koja ne šljaka, ne ubadaju igrači penale jbg.
Čak i Gurović, koga naravno da je jasno da ga ne gotivim i trener je fazon 6 meseci na poluvremenu je dobro objasnio šta bi trebalo raditi.
Управо ово, јеботе, шта да каже. Неће он некога научити да гађа слободњаке за две недеље, ако овај није за 20 година научио.
Много је лакше бити тренер преко телевизијског преноса, а много теже са тог места доле. Јебига, одувек било одувек ће бити. Може Гуровић да паламуди шта хоће из студија, није исто то и бити доле са тим играчима и гледати текму са паркета. Мислим, не браним Салета, него превише се сере и по њему и иначе по репрезентацији овде и свуда. А и тактика, по мом мишљењу је можда 30% тренеровог рада. Много тога има и у изградњи атмосфере, праћењу тога ка, како се опходи према дресу, ко је у ком тренутку како расположен и тако даље. А то је много лако занемарити када је једино што гледаш тв пренос утакмица и слично.
šta je rekao gurke
Давиде царе, ово је изјавио после меча са Бразилом.
Pozvali Gurketa u emisiju u nadi da ćemo posle Grka u nekom kolu ići na Kroate. Neka vide Dražu dušmani!
Nije bilo "2 dana vremena" za vežbu...lolololo
Sećam se kada je Muta bio trener Partizana, a igrači su te godine imali problem sa bacanjima, na isto pitanje je odgovorio rečima:"Ne znam ni ja u čemu je problem, na treningu pogađaju. Možda je psiha, u pitanju, pokušaćemo to da rešimo", jbg stavio sam navodnike iako sam parafrazirao, a ne citirao (mada cenim da je Mutu mišnimposibl citirati).
Svakako problem postoji i to u 3 vezane tekme...treba bar probati da se reši.
Protiv Francuza 90%.
I tu se Španci izdvajaju od ostalih.
milan gurovic picketina gurao je Daloa onim njegovim ogromnim sakama
Nemamo kvalitet i aj zdravo. Što prije to shvatimo u budućnosti ćemo opušteno pratiti prvenstva i nadati se nekoj borbi za polufinale. Za više nismo, pa i da smo kompletni. Jednostavno, ne igramo modernu košarku i nemamo igrače za to. Ja čitavo prvenstvo nisam vidio da smo napravili kršten ulaz pod koš. Zašto? Zato što nemamo brze i prodorne igrače, bez kojih je nemoguće ostvarivati pobjede protiv iole jakih protivnika. Igra nam se svodi na muljažu i debilne blokove u zoni trojke i uvaljivanje lopte centru na fazon paštabogda ili šutiranje trojke preko kiše ruku. Ne ide to. I jebeno ne mogu da provalim niti jednu akciju koju je osmislio selektor. NEMA JE!
Sve se svodi na solidnu odbranu (mada je protiv Brazila ono udvajanje centara bilo kriminalno, tipa bolje da nam uvale trojku nego dvojku) i kreativnost Teodosića i trenutnu napaljenost Radulje u napadu. Sve ostalo gola kurčina. I nervira me ona Bjelicina solidnost. Misli li on ikad u životu bljesnuti i odigrati utakmicu 20+ poena 10+ skokova?
A Dalo zna srpski !!!
Šalabe, nemoj da mračiš! Ja sam na istoj talasnoj dužini sa Predražinjom...očekujem najmanje polufinale.
Zar Bjelica nije juče protiv Španaca imao 18p i 10 skokova? Koliko je trebalo da ima da bi se smatralo dobrim učinkom 21p i 11skokova?
Ja nisam gledao utakmicu iz opravdanih razloga, ali čini mi se kao da nisi ni ti...
реално ово што шалабајзер каже ми делује као стварно ненормална ствар, мора да се да богдану ил неком да чешће иде на улазе не мора полагање, може фејд авеј, фејд асајд, тир дроп, додавање центру, шта год, али буквално нисмо имали 5 улаза на целом првенству и то бјелица 3 пута у последњој четвртини јуче. а капирам да можемо то да више форсирамо.
Nisam gledao, jer sam htio da mi ostane bar malo optimizma za osminu finala, već sam napisao to. I taj meč je bio potpuno nebitan, a i izgubili smo ga, na kraju krajeva. Nisam za Bjelicu mislio bukvalno 20+ 10+, nego da tih 20+ 10+ bude presudno za tekmu, da je on odluči svojom dobrom igrom, kao npr. Bogdan protiv Turaka u Bg-u.
Dokle je došlo kad ću svim srcem navijati za omražene mi Amere - ukoliko dođe do očekivanog finala. Znači toliku želju imam da Obrva Dejvis isvršava enormnom kurčinom po onoj nadobudnoj braći belim medvedima da to nije normalno (nadam se nešto slično ovome - 1:25 pogotovu). https://www.youtube.com/watch?v=xqkY9yma1Q4
Naravno, bubreg bih dao za našu pobedu protiv cigana u polufinalu, makar nas ameri posle zveknuli 300 razlike. Ta pobeda bi bila ekvivalentna onom četvrtfinalu u Indijanapolisu 2002, ako ne i veća.
Dobri su Grci, ali druga ekipa bez Dijamantidisa i Spanulisa. Ja iskreno verujem u pobedu. Nemaju neku superklasu u ekipi, jedino donekle Burusis što ume da bude vrlo jeben i to je to.