Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Zato što su Zmajčeki lololo

2. Slažem se za Bogdana odigrao je dve solidne utakmice, protiv Francuske koju je fenomenalno otvorio 8 poena za dva minuta ali i dve lične, i protiv Irana, ovo ostalo loše, pogotovo protiv Brazila, gde je bio očajan u odbrani, nije se snašao protiv blokova koje su pravili Brazilski centri.

Mada on dečko mora da se više angažuje u napadu, da rastereti Bjelicu i BRaduljicu, ne očekivati 30+ poena, ali sa utakmicom od 15 do 20 poena, od toga jedno 4 trojke to se od njega može očekivati realno.

Ne znam Šalabe zašto je Bjelica samo 'solidan' on igra više nego dobro, pre svega što 75% vremena je na četvorci a ne na trojci. I to zbog malokrvnog Birčevića, koji da ne grešim dušu igra iznad mojih očekivanja, ali to ne menja činjenicu da čovek ne može da igra protiv četvorke teže od 95kg(a takvih nema), i Katića koji se iz nepoznatog razloga našao na spisku umesto Luke Mitrovića, koji je bolji od Birčevića, a borbeniji je svakako.

3. Dobar je Bjelica, ali me nervira strašno, već sam pisao zbog čega. Mislim da bi on bio zvijezda evropske košarke da bar pokuša biti drzak i bezobrazan, a ne onako malokrvan. Mada, u potpunosti se slažem da na četvorci mnogo manje može pokazati nego na trojci. To je kriv Sale i njegov degenski odabir igrača za prvenstvo.

4. Može on na četvorci u napadu mnogo da uradi kao što i čini, ali je ograman problem njegova odbrana kada igra tu poziciju, ne može on tu lepo da čuva ni Lovernja a kamoli bolje četvorke. A opet je bolji u odbrani od Birčevića. :)

5. Birčević boktejebo, Birčević! Kakva li je štela tu radila...

6. Ahahahah, pa njih guraju i protiv senegalaca. ŠTA SU IM PRIZNALI, HAHAHAH

7. Coa, svaka čast pa imaš snage gledati cigane. Ja nisam toliki mazohista.

8. Da li postoji realna opcija da se nabavi Badjijev dres?

9. Spanci dudlajte nam kurac.

10. Ma šalabe, isključili mi net pa nemam ni televiziju, te mi se izbor svodi na gledanje tesne kože ili košarke, pa makar to bili i cigani :)
    A eto lepo popunili celo popodne ovi sa rts-a košarkom, a ja dokon falabogu.

Edit: ako iko zna ovo za slovence, što nose zelene dresove, ima li razloga nekog, neka kaže.

11. Šalabajzer
    Birčević boktejebo, Birčević! Kakva li je štela tu radila...

Pa mutavi znalac.

Od sve trojice iz Radničkog on je najgori. A nijedan od njih ne bi smeo da vidi dres reprezentacije.

12. Edit: ako iko zna ovo za slovence, što nose zelene dresove, ima li razloga nekog, neka kaže.

http://www.24sata.info/sport/ostali-sportovi/21587-a-nije-zbog-bosanaca-zasto-slovenci-nose-zelene-dresove.html

I used my gugl powers.

13. Ma jasno. Nikad, ali nikad neću moći svariti razlog za nepozivanje Savana i Mačvana. Sale je toliko pao u mojim očima (a i u očima većine, vjerujem), da ga ni polufinale ne može podići.

14. Ja mu za Savana ništa ne zameram, čovek nam je zasrao EP 2011 kada smo mogli mnogo a ajde što je promašio zicer, jbg desi se, ali je posle igrao kao slinetina ona najgora. Za Mačvana se slažem da je morao biti na spisku.

15. A jebi ga, i ćorav, bez ruku i nogu je trebao prije Birčevića u tim.

16. Mnogo ste se raspametovali i bacili se u ove b92 komentari analize tako ćemo to preseći sa jednim jebaćemo grčkoa

17. Само да напоменем да су Шпанци говна и да су ме разочарали. Спортски мах!

18. Haha, kakav je Gasol dao koš? Nešto ispod mrežice, tako pišu. Još dobio dodatno slobodno. Je l' se pojavio video gdje, da se ibratim?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.