Ukidanje privilegije promene nadimka

1. Kaizene promeni meni samo u Bolt i to je to.

2. Hahaha kaizen mi odgovorio na pvt

3. Zatrpavajmo ga pvtom. Ne može sve diskulira.

4. Jes da nisam Krunoslav, al' pošto ovo zvuči nekako konačno, jel bi moglo da mi se promjeni ime ovdašnje u gorštaK? Sa velikim K.

5. Kaizene meni promeni u Svetislaf Kisprdilov

6. I meni je za Novu godinu odgovorio! KAIZENA NE BOLI KURAC!

7. Brate smorili ste sa tim menjanjem. Sto niste mislili kad ste pravili nalog.

8. menjanjem

Dobro, znam ja da ponekad duhne košava iz Srbije, pa donese ekavicu, al' baš do Pala da dobacuje, e to nisam znao.

9. Daj Kajzene menjaj me u Čegi. Ne tražim previše, jebogati.

10. Fala bogu...smorili ste sa menjanjem nadimaka vise...hipsteri prokleti

poz

11. Meni, ako može, promeni u Miki i to je to. Ako ne može nikom ništa. Pozz.

12. Vlado Šipčić, molim i hvala

13. Eto, ja bih bio iskreno zahvalan da mi neko promijeni nick u Džigabajt.

molim i hvala

14. Eto, ja bih bio iskreno zahvalan da mi neko promijeni nick u Džigabajt.

sunce ti žarko, hahah.

meni u Metak mrav, i sve 5. poz

15. Hahaha, ovo ko one rasprodaje po tempima, kad sirotinja nagrne po borsch mikrotalasne za iljadu dinara

16. meni promenite nik u

17. Hahaha, ovo ko one rasprodaje po tempima, kad sirotinja nagrne po borsch mikrotalasne za iljadu dinara

Pa i jesmo sirotinja, kad nemamo svi krunu, skiptar i ostalo. A tad sam bio mlad i lud kad sam pravio nalog, a valjda čovjek ima pravo da se predomisli. Čak i u sudu možeš da promijeniš ime

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.