Ukidanje privilegije promene nadimka

1. Čak i u sudu možeš da promijeniš ime

Možeš i od žene da se razvedeš, ali to ne znači i da si se rešio veštice.

2. ОВО ЋЕ ПОБОЉШАТИ САЈТ ЗА 65%!

3. Šalio sam se za umod ludi Kajzene, skidaj bre to.

4. kaizene promeni vesnam nadimak u ladna_kao_stjena

5. Meni nemoj da mijenjaš, ovako sam prepoznatljiv širokim narodnim masama koje me startuju na faksu i po koncertima i festivalima da me izgrle i rukuju se sa legendom. Eventualno udijele koju buksnu.

6. tiboru promeni u chovek_kogaje_vesnam_ispalila

LO LO LO

7. ОВО ЋЕ ПОБОЉШАТИ САЈТ ЗА 65%!

Jepse i tebi! Hmpf. E, ajde molim te tamo na poruke kad moram ovako da te zovem, pošto drugačije ćeš me sinzonovati na minimum dva dana pre neg odgovoriš, a ovo je hitno.

Koi dodaberem?
    Elita One ili Arcee?
    ZAŠTO KAIZENE, ZAŠTOOOOO! Do kad je rok za odluku?

8. nije me ispalila samo sam na chekanju looool

9. pendingu shto bi se reklo

10. tibore jel palo ono

Accept request / Not now

pozz

11. Elita One ili Arcee?

SMORKA!

12. Каизене, ако ниси још повукао црту, метни мени само ''Слепи''. Хвала и свако добро!

13. dzanki idi slushaj cornelijeve snove
    pozz

14. SMORKA!

NIKAD IKAD VIŠE TU NESREĆU OD NADIMKA! NIKAD!

A, bre, a stvarno sam razmišljala da promenim jednom za svagda. I to baš Elitu ili Arsi, ne znam samo koje. Tuga...

15. premesti ga iz kolica upishkio se

16. Jepse i tebi! Hmpf. E, ajde molim te tamo na poruke kad moram ovako da te zovem, pošto drugačije ćeš me sinzonovati na minimum dva dana pre neg odgovoriš, a ovo je hitno.

Аој јеботе јеботе јеботе ја тотално заборавио. Чекај, долазим сад, сори.

17. Аој јеботе јеботе јеботе ја тотално заборавио. Чекај, долазим сад, сори.

Opušteno, kao da se ja tebe setim na dnevnoj bazi.

18. U planu je ukidanje promene nadimka.

Dakle, ako imate mogućnost da menjate nadimak, odlučite se kako hoćete trajno da se zovete na vukajliji, pošto kad podvučem crtu više neće biti moguće promeniti.

Iz ovog bi se dalo zaključiti da gazdina napomena nije bila za nas žgadiju, nego za krunaše.

19. Ma niko više da ne mijenja! Ko će vas sve pohvatati, mamicu li vam vašu. I još da vam vrate prve nadimke što ste ih imali kad ste seregistrovali, prevrtljivci jedni.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.