Meni nemoj da mijenjaš, ovako sam prepoznatljiv širokim narodnim masama koje me startuju na faksu i po koncertima i festivalima da me izgrle i rukuju se sa legendom. Eventualno udijele koju buksnu.
Jepse i tebi! Hmpf. E, ajde molim te tamo na poruke kad moram ovako da te zovem, pošto drugačije ćeš me sinzonovati na minimum dva dana pre neg odgovoriš, a ovo je hitno.
Koi dodaberem?
Elita One ili Arcee?
ZAŠTO KAIZENE, ZAŠTOOOOO! Do kad je rok za odluku?
Jepse i tebi! Hmpf. E, ajde molim te tamo na poruke kad moram ovako da te zovem, pošto drugačije ćeš me sinzonovati na minimum dva dana pre neg odgovoriš, a ovo je hitno.
Аој јеботе јеботе јеботе ја тотално заборавио. Чекај, долазим сад, сори.
Dakle, ako imate mogućnost da menjate nadimak, odlučite se kako hoćete trajno da se zovete na vukajliji, pošto kad podvučem crtu više neće biti moguće promeniti.
Iz ovog bi se dalo zaključiti da gazdina napomena nije bila za nas žgadiju, nego za krunaše.
Ma niko više da ne mijenja! Ko će vas sve pohvatati, mamicu li vam vašu. I još da vam vrate prve nadimke što ste ih imali kad ste seregistrovali, prevrtljivci jedni.
Možeš i od žene da se razvedeš, ali to ne znači i da si se rešio veštice.
ОВО ЋЕ ПОБОЉШАТИ САЈТ ЗА 65%!
Šalio sam se za umod ludi Kajzene, skidaj bre to.
kaizene promeni vesnam nadimak u ladna_kao_stjena
Meni nemoj da mijenjaš, ovako sam prepoznatljiv širokim narodnim masama koje me startuju na faksu i po koncertima i festivalima da me izgrle i rukuju se sa legendom. Eventualno udijele koju buksnu.
promeni dzankijiu u zele zeka i stavi mu ovaj avatar
http://farm3.staticflickr.com/2602/4081834240_1e1096381b.jpg
tiboru promeni u chovek_kogaje_vesnam_ispalila
LO LO LO
Koi dodaberem?
Elita One ili Arcee?
ZAŠTO KAIZENE, ZAŠTOOOOO! Do kad je rok za odluku?
nije me ispalila samo sam na chekanju looool
pendingu shto bi se reklo
tibore jel palo ono
Accept request / Not now
pozz
SMORKA!
Каизене, ако ниси још повукао црту, метни мени само ''Слепи''. Хвала и свако добро!
dzanki idi slushaj cornelijeve snove
pozz
NIKAD IKAD VIŠE TU NESREĆU OD NADIMKA! NIKAD!
A, bre, a stvarno sam razmišljala da promenim jednom za svagda. I to baš Elitu ili Arsi, ne znam samo koje. Tuga...
premesti ga iz kolica upishkio se
Аој јеботе јеботе јеботе ја тотално заборавио. Чекај, долазим сад, сори.
Opušteno, kao da se ja tebe setim na dnevnoj bazi.
Dakle, ako imate mogućnost da menjate nadimak, odlučite se kako hoćete trajno da se zovete na vukajliji, pošto kad podvučem crtu više neće biti moguće promeniti.
Iz ovog bi se dalo zaključiti da gazdina napomena nije bila za nas žgadiju, nego za krunaše.
Ma niko više da ne mijenja! Ko će vas sve pohvatati, mamicu li vam vašu. I još da vam vrate prve nadimke što ste ih imali kad ste seregistrovali, prevrtljivci jedni.