Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Bušido brate ako je neko klasičan egocentrik onda si to ti. Najgore od svega što sebe dovodiš u centar pažnje prozivanjem jednog te istog čoeka eo zadnjih godinu dana izlizanim forama iz 2007. Uzmeš tu da prodaješ neku psihologiju marke Vesna Vukelić Vendi.
Daj jebo te, realno si ona najgora ženturača a to da kažem nekome da mi je gore no da ga šutnem u muda kad se pobijem ali stvarno nema što drugo da se reče za čoeka koji očito pati od aberacije polnih hromozoma pa liječi komplekse preko interneta.
Pa jebemu oca, kolko puta mu se kaže da prekine da proziva i kolko puta je u fazonu "važi brate, jebem ti mater, neću više" i onda poslije 20 dana krene opet. Daj oladi jebo te, nijesi zanimljiv ni ono malo majke kući što imaš penalčino.
http://2.bp.blogspot.com/_r4YkmfTRMiI/TN4MImar2ZI/AAAAAAAAABw/SWQvGU_27xo/s1600/CRIPPLE.jpg
http://dvdmedia.ign.com/dvd/image/article/588/588289/south-park-the-complete-fifth-season-20050216115756644.jpg
http://media.tumblr.com/tumblr_lsdj4dY9dj1qa82mn.jpg
Nastavi sa dobrom rimom. Jeste da nisi dugo u rimi kao Pakao i Rasni, ali zasenićeš ih jednog dana. Ne obaziri se na mene. Samo nastavi da bacaš mađije i igraš se slogovima.
#bessestre
Najgore od svega je što misliš da si neki hardkor a ustvari si obična zalizana pičkica koja ne smije da izađe do radnje jer je frka da će je neko iz geta sašamarati zbog peškaste fizionomije.
Tvoje ponašanje se sreće fazon kod ljudi čija majka ima jednu sisu a tata im je bio pjevačica u vojsci. To je taj rad otprilike.
Eto, ja ne znam čemu to spominjanje keve i ćaleta odmah. Ja ne vidim da sam ikada tebi spominjao roditelje. Empatija prema tim nesrećnim bićima mi ne dozvoljava da ih vređam.
Ali dobro, neću ni tu da ti sudim, jer ulaskom u razmenu rime sebe si sam svrstao u jednu kategoriju u kojoj se ne nalazi niko od nas koje rođaci nisu izvodili iza sena u useravali im se u detinjstvo.
Nastavi da bacaš sime sa Rasnim. Kip it ril
end vi hev a viner
Јако духовито. Ео кум се ваља по поду од смијеха. Плашим се за његово здравље. Фраер је срчани болесник.
Zna sam da je momak pička, al da ovoliko nema obraza... Sad ti bez imalo saželjenja kažem da si najgora ženturača jer pričaš čisto radi priče, ono da budeš primjećen. Da to nije istina, onda bi bar znao da staneš iza onoga što izneseš u svojim fora iz prošlog milenijuma kojima se toliko ponosiš.
Okej brate, MC is in da house.
Ako ti je za utjehu bušido cijenim te za nijansu više od ovog bijelog brat koji je toliko jadan, da ne zaslužuje ni "hehe" odgovor na post.
Mnogo loše silujete hardkor zalizani
EDIT: Pozz
:( глуп си до изнемоглости
Ja ne znam zašto svako moje apostrofiranje tvoje intelektualne inferiornosti čak i u odnosu na brkatu šalterušu sa Kosova, smatraš FOROM. Nisu fore. Ja se nadam da će tvoje jednoćelijsko biće jednoga dana to shvatiti, pa će tako preći u fazu deobe i nastaviti svoju mikro-evoluciju. Odjebi.
Za mene su tu fore brate jer su otprilike sve na isti kalup... lajtmotiv incesta, kurvi, klošara, izbjeglica i alkoholičara...
Mislim ako ti smeta izraz "fore" za koji vjerujem da ćemo se složiti da zvuči pomalo 5. osnovne, cijenim da se u ovo gore uklapa da to zovem "psihoanaliza ljudi na internetu posmatrana kroz prizmu trauma iz djetinjstva samoproklamovanog psihologa, stečenih usljed slučajnog otkrivanja seksualnog života sopsvetne majke"... ili u skraćenom obliku "transfer" (ujedno i psihološki i ovaj vukajlijaški).
Predloži i tvoju verziju ođe ako ti nijedna od navedenih ne odgovara, pa ću viđet nešto kad me odbanuju pošto se za vrijeđanje ženskih autora obavezno ide u baniju... kapiram da isfeminizirani peško može dosta toga da ponudi bijelim libtardiranim vitezovima kakvih ima među modovima.
Mrš sad i ne obraćaj mi se više dok ne ispraviš kičmu...
EDIT: Za slučaj da ženturača nije u stanju da shvati, ne planiram da odgovaram na njene postove ma kakve da su sadržine. Ako ih sretnem na nekoj drugoj temi, samo ću postaviti link ka ovom postu.
Doviđenja, prijatno
Јако добар пост, мада се мени више допада овај
http://vukajlija.com/forum/teme/63387-pakao-vs-rasnee-epic-rap-battle?strana=3#post_2901221
Oće meni samo neko da objasni kako ste istripovali da ste vrijedniji od Rasnog, Pakla i još nekih autora? I da je jedini način da se komunicira sa njima da se vrijeđaju?
Je l se krećete vi po svom kvartu? Ako ništa bar ste išli u srednju školu? Tako istripovanim ljudima se baš opasno pomjera pedu u rijl lajfu.
Stav tipa "Vau, ja sam uticajan Vukajlijaš! Imam više odabranih definicija od Rasnog i na ovaj sajt sam bačio više sati života nego što prosječan čoek mojih godina proveo u seksualnim odnosima do sad. Uz to bacam fore na četu i forumu sa nekim mnogo kul likovima za koje isto važi ovo prethodno... Prelud sam skroz..."
Jesi kurac.
EDIT: Mislim ako su hardkor postali zalizani likovi koji jebu 2 puta godišnje i slušaju Haustor sa svojim drugaricama onda ne znam đe je pošlo ovo društvo.
Fazon, štreber pročita nešto od Bukovskog i umisli odjednom da je luđi od bilo kog klošara koji se podiga na ulici ili dobije admina na serveru za kantere i istripuje da će da vam vrati ono malo kosova. Lolčina.
колико упадљиво глуп момак
слушам рундека и дојаја сам лооод матјорее
Едит: прошли пост тие био за нијансу бољи
колко серете
Evo ja npr. imam neki ludi egocentricni trip da samo to sto ne serem po stripovima u dnevnoj sobi, ne slikam svoje govno na stripu i ne kacim ga po internetu, cini mene barem 300 puta pametnijim od Rasnog. A od tebe bar 100 puta, jer ne razlikujes Rasnog od coveka.
Mjesto vršenja defekacije veoma bitan podatak pri određivanju inteligencije neke osobe. Izgleda da imamo stručnjaka sa Masačusesta ođe...
Inače 50% aktivnih autora pored rasnog nije u stanju da sastavi smislenu proširenu rečenicu, doduše obzirom da su se tiskanjem uklopili u masu, oslobođeni su "titula" kakve su retard, debil, daun i sl.
Mnogo više na kurac mi ide moljakanje za odabranu, "yo yo yo, rodio mi se sin gangsta" tipovi defki, silovanje alfa mužjaštva forsiranjem rade lacković, domaća rakija, pečenje i ipče ahmedovski kultura, žaljenje da vam se sjebao lak za nokte, iživljavanje nekih moderatora, izigravanje nekog hardkora iako nas sve ukupno možda petoro smije raditi ono što su nekad činili Smare i Reme... #strašno
Ostatak posta obriši... moraš ti još mnogo bebilaka da popiješ sine
http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2011/05/1005j/sp-obradovic-zeljko_620x0.jpg
https://tm-prod.global.ssl.fastly.net/uploaded/attachments/13912.gif?v=c02979
види га, дусха мава :(