Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Eo ja sad iskreno pokušavam da se sjetim jednog rihinog, makarončevog ili jerichovog posta koji mi je i onaj "hehe" osmijeh izmamio... čak ni na "smiješnim slikama" (mada je diskutabilo koliko su dotične smiješne)
Za bušida sam reka da je zalizana pičkica i stojim pri tome al ne mogu da lažem da nema svojih momenata, mada su smiješniji naloženi debili koje sjebe ili konkretnije reakcije pomenutih na njegove prozivke (inb4: "hehe pa i ti si debil onda"). Onaj gremlin što ima maju koja košta nečiju cijelu platu i prodaje spermu na kilo bušidovoj matoroj mi je favorit u toj ligi. Ima čoek i dobrog OC-ja, ono Vukajlija-saga ako ništa drugo. Možda ne gotivim lika ali to svakako poštujem.
A vas trojica preostalih očito sebe doživljavate kao krajnje kreativne likove koji su iz samo sebi poznatih razloga veći e-lordovi od rasnog. E jbg, za razliku od vas taj momak je uspio da me iznenadi par puta (znači izazvao je neku emociju da se tako u stilu nekog pjevačkog žirija izrazim). Rasni je daleko od nekog kul lika, ali što se mene tiče vi ste ispod njega (izuzetak jericho, kasnije o tome) na toj, ajde da kažem, skali kulnosti.
Rihin "humor" se svodi na izigravanje nekog ludila ostavljanjem nadrnanih komentara i postova i povremenim ubacivanjem malo kompleksnijih izraza ili formalnijeg oblika pisanja... vau, krajnje kreativno. Svako povremeno ima takvu epizodu... i svako sebe tako smori poslije pola ure a da ne pričam kako to doživljava ostatak sajta. Ono, nađi jednog lika koji će da kaže da si zanimljiv i originalan (prim. aut: namučićeš se). Ja tvoje postove čak ni ne čitam, osim eo ovako kad vidim da je citat pa pogledam da nijesi citirao mene ako je moj post na toj strani. Znači skroz nebitan brat... U suštini usiljeno nadrkana verzija proviriona koja ne koristi smajlije. Najmnogokulji si u odnosu na rasnog, yo!
A ovaj makaronac nešto tu oko reakcija radi kolko sam primjetio... tako sam samo i čuo za njega al ja te stvari ne računam kao kvalitetan sadržaj da se razumijemo... Ono, ako bi definicije bili dnevnik, reakcije su nešto tipa farme ili emisije lee kiš... E sad, kad bi autori sami pravili gifove okej, al i moja tetka koja čita viceve na fejsbuku naveče u 11 pa mi laguje dota kad igram, može da smisli polukomičan komentar na .gif sa nekom životinjom ili kućnim uređajem i završi na strani sa popularnim sadržajem u toj sekciji. OC? Više kao komentar na OC...
Bez preseravanja mislim da za napraviti reakciju vrijednu odabira ne treba više truda nego za neki od rasnijevih fristajlova sa prošle strane. Nemoj da misliš da ja sad tebe tu nešto prozivam ili da ovo pričam jer imam sranje od neta da bih stavljao generične komentare na pokretne slike ali mislim da ti ta kruna ne daje pravo da se doživljavaš kao neki kul lik. Sumnjam da imaš pičke od toga... Da je na defkama pa i da reče čoek ali reakcije, ne budi smiješan (ja sam bar stekao takav utisak... mislim ne postoji ništa drugo po čemu se ti ističeš na ovom sajtu osim po tome što imaš valjda najviše odabranih reakcija. Svaka čast za to ali meni je bitnije ono što vidim na četu i forumu od ljudi nego u sadržaju koji su objavili). Isti slučaj kao sa rihom, postove preskačem jer sam primjetio da uglavnom imaju malo ili čak nimalo teksta, obično u fazonu jutjub komentara... to mi i ide uz reakcionaše na neki neobičan način.
Jericho... ja stvarno ne znam o tom čoeku ništa, neću eo da se griješim da ispane da je gotivac neki a ja tu sad serem. Imam osjećaj da sam više kontakta ima sa urradom nego sa njim. Ovo sad je čak mislim bio prvi put da smo jedan drugog citirali i uopšte imali neki kontakt koji vala i nije bio posebno neprijatan. Djeluje kao okej lik, šta znam. No koment, mada ostavljam prostor za edit (lol).
Rasni gleda i neverue
Za društvo u ćošku
https://www.youtube.com/watch?v=1rckSago1kY
https://33.media.tumblr.com/88eca9898e859a1ba5ab6791bdbe6f12/tumblr_n9ujjc4DeV1so9uh3o1_1280.png
http://i612.photobucket.com/albums/tt207/dropsintheriver/funny%20gifs/257lguw.gif
Haha, jel barem neko procitao ove baba serine monologe?
ОДЈЕБАЛИ ДИРЕКТИВУ ОЗГО
E jbg nisam citao, jel to negde na pocetku, pa da krenem?
Погоди ме ово што ме упореди са провироном и што ми рече да не употребљавам смајлије :(
Добар пост
o tebi što je najjače ništa loše reka nijesam. Imaš zadnji pasus pa viđi ako te zanima... Mada mislim da ću da popunimo ono što sam ostavio prostora za edit... samo da mi se ne spava ovoliko
пазл јебу ти матер. напиши пост
ЗНАМ ДА ЦХИТАСХ
Crnogorac, što mene uzimaš u usta?
Stavim kera kako se smorio, i ti odmah napad na mene.
Oladi malo.
A pošto vidim da napadaš za reakcije, mada ne vidim razlog, imam ja i definicija, i postera i reakcija. Ne znam kakve to veze ima sa ovim na sajtu. Čak imamo isti "orden" iz definicija, pa mi još više ništa nije jasno.
I ne doživljavam sebe kao kul lika zbog tih kruna, nije mi to poenta "života" na internetu, ne brini.
Šta si se zakačio kruna, gde ih ja to spominjem? Zar toliko bodu oči?
Imaš takav stav, da čim ti neko nešta kaže, odmah napadaš. Iskuliraj.
Pogle situaciju sa kerom, obični GIF, ali ne, ti si ipak napisao esej o meni.
Kako vi tumačite reč "ozgo"?
Ili kako tumačite reči "odozgo" i "odozdo"?
Meni je to stalno konfuzno
Jok ja.
Samo sam reka da nemaš ništa drugo po čemu se izdvajaš u odnosu na ostale autore, tako da ako misliš da si po jednoj jedinoj drugoj stvari zanimljiviji od rasnog, nijesi Ja recimo imam isti orden na defkama kao ti (to si i sam reka gore), al uporedi moje i tvoje postove na forumu. Ja te jednom nešto malo cimnuo na forumu sjećam se, ti se pomamio iz najjače. Ja te jednom na čet kad si uša nešto bezveze zeza ti bio u fazonu da sam te izvrijeđao. Neću ništa preko toga da kažem jer će da se nakači ova spermopija od Riha da priča kako pišem hvalospjeve o sebi.
A i kačenje kucka u fazonu "jao kako si smorio" mi ide uz mentalitet wannabe kralja reda do prozora u srednjoj školi. (EDIT: A i realno puca mi kurac što mislite ti, riha i ostatak mnogo kul ekipe o meni, čak sam i zadovoljniji ako takvi carevi imaju loše mišljenje)
Taj koji je obrisa u međuvremenu nabijem mu malo majke na kurac... Mada nznm ko bi od vas smećara uopšte tako nešto i smio da napiše (naravno čak i preko neta).
ti si umislio da imam loše mišljenje o tebi, čak me i nekad brkaš sa drugim likovima
to je to, ne pisao više
to je to, ne pisao više
Ne brkam ja nikoga, samo imam bolje pamćenje izgleda.
Neću stvarno više da serem više sa bezmudim smaračim ođe koji mi se ne bi ni nakačili da se nije pojavio ovaj bušido, nego se ponadali da će da ih brani dotični kad im ga poperim put prkna... šteta što ne može ni sam sebe (ni ođe a 99% ni u rl) Pozz
ти си глуп момак, ништа више
http://media1.keepbusy.net/gifs/1843.gif