preparati za mrsavljenje

1. jel koristio neko nekad neki preparat tipa vitalis, biomed i tako ta sranja, i jel ima to efekta? jel moze da se skine sa tim 4-5 kg i ako moze kolko je potrebno?

pitam za jednog druga

2. pička najbolji preparad tako sam ja smršo xexexe

3. hehe onda cu ja uskoro imati 120 kila

4. http://www.vitalis.rs/images/Milenapreiposle.jpg

stim sto ja ocu samo 4-5kg da skinem, ne ovoliko drasticno...i ocu samo sa stomaka da skinem i kukova

5. Kolke sise ima dok je u toku.

6. i ocu samo sa stomaka da skinem i kukova

Znači, to je ta građa.

http://www.kepeslap.com/images/21076/pingvin.jpg

7. Aktiviraj se jebote. Koji će ti kurac "preparat za mršavljenje", nemoj da jedeš ko stoka, i "igraj lopte" što više, i eto ti.

8. ma ovo je neka debela sa vitalisovog sajta...
    pa aktivan sam ponekad...jednom nedeljno igram fudbal i tucem se u gradu 1-2 nedeljno.....al sto ne bi i ovo pokusao ako moze da ima rezultata

9. Evo ozbiljan savet, proveren u praksi.

Zaposli se negde gde je fizički teži posao, po mogućstvu na pilani ili slično. Garantovan gubitak 10 kila za mesec i po bez da se namenski cimaš i nakanjuješ da radiš neke vežbe, ili da trčiš bla bla. Jednostavno radiš posao, dobra je kinta tu uvek gde je fizikalija i plus gubiš kile kao lud.

Ako dodaš svaki dan po 100 trbušnjaka i ostalih vežbi po želji, i minimalno redukuješ ishranu, dobijaš takvu definiciju da ima da se usereš.

10. ma radio sam i na gradjevini...tad sam bas i poceo da se gojim, rintas ceo dan, dnevnica bedna da ne moze biti bednija, a nepravilno se hranis, jednom u toku dana neke suve sendvice natrpas u sebe...

11. Моса клобиц, клобиц је цар.

12. Jebiga, ja imam druga iskustva... Probaj sa tim preparatima ko ga jebe.

13. петре, могу да ти понудим лични препарат, породични бизнис, баба скупља неко биље и прави чајеве, ево, користећи тај чај, ослабио сам чак 30 килограма за 2 месеца. топло препоручујем

14. Uzmeš valjan sagorevač, tome dodaš krvničko treniranje i velike su šanse da ćeš ubrzo doživeti srčani. A naširoko je poznata stvar, da mrtvi ljudi uspešno gube kilograme.

15. kako glupa tema...
    Ovo neki šatro trol ili šta?

16. u životu ne bih pila ta sranja, kad god sam tela da smršam, krenem na vežbe i za tri meseca skinem 10 kila, laganica. moj savet ti je da probušiš kašiku i kreneš na trčanje, u teretani ti je dobar i onaj glajder, nordijsko skijanje, kako se već zove, garantujem ti da uz pravilnu ishranu skidaš salo.

gomila mojih drugarica je pila gomilu tih govana, uvek isti rezultat - izbace vodu, izbace govna (većina ih ima senin list koji je za kenjanje i neke travke koje su za izbacivanje vode), skinu oko 5 kg i posle mesec dana se vrate na staro, a ni trunku sala u međuvremenu nisu skinule.

ne padaj na reklame, evo ti kako stvarno to funkcioniše (ni kod nas nije daleko od istine, svi ti ljudi drže dijete i vežbaju pored tih govana što piju) http://www.cracked.com/article_21211_5-shocking-realities-behind-ads-weight-loss-products.html

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.