Nije niko pustio šipija već je naprosto dotrajao i postao neodrživ.
pustio u smislu kontinutiteta
pa švabama je važniji lidl da potraje a ne neki sisati šiptar
poenta je da smo i dalje okupirani majmuni i kada se rešimo ove ogavne odvratne smrdljive udbaške žgadije
šta ćemo sa nvo govnima, vacinama, kosovom, ugovorima koji tek treba de se otvore, udba fajlovima
al aj za pocetak da budemo bar malo lepsa kolonija, valja se i to
Nećemo ništa, okupirani smo od 1389. u kontinuitetu. To nam je prirodno stanje.
eo saznao sam da neću budem kontrolor jer je sve mega popunjeno, do jaja, ne moram da smrdim tamo sa krezavcima i drugosrbima od 6 ujutro do ponoći
Mene pitali da budem, reko - neću, prebiću nekog još do kraja a to nikom ne treba. Kaže čovek ok, treba nam neko ko će se suprotstavi ako bude sranja a tebi nije problem, reko brate, suprotstavite se, muškarci ste, pustite malo zube.
Što nas vraća na početak i "vežbaj pizda ti materina". Da smo svi zadnje dve godine radili samo sklekove i ništa drugo, a svi imamo pod i gravitaciju kod kuće, stvari bi bile daleko drugačije.
uspeo sam kabadate nista ne znas glup si ko kurac, radi se o kesu koji bio u brauzeru preko opere zavrsio sve i na guglu posledicno i na tviteru
ista prica, doduse tesko da bi nekog prebio vec sam vise u formi provociranja i totalne netrpeljivosti. Dva kuma i jos par govana sam otero od sebe u ovom procesu.
Doduse neke neutralne pička pavlake sam strpljenjem i uveravao šta i kako.
znaš ti bre koliko hijena na apratima čeka pad šiptara da nastavi tamo gde su ovi stali
ako je soroš&co ovako lako pustio šipi kripija znači da već imaju plan za dan b
ovu "pobedu" treba uzimati samo kao iznuđeno rešenje ništa manje ništa više.