Премијер лига 2014/15

1. Пише да би га оставили да игра у Андерлехту ову сезону. Али мени овај сајт не делује као иоле релевантан извор, ено пишу и да Ливерпул нуди 37 милиона фунти за Иска.

2. ima logike to sa ostavljanjem u anderlehtu ali su na tu foru već kupili oriđija koji je takođe mlad i perspektivan napadač kao mitrović. nema poente nagomilavati ih na pozajmicama

to za iska ne verujem, verovatno samo novinarske patke da bi imali o čemu da pišu :D

3. ispisam se po svih 463576 tema o jebenoj premijer ligi

4. Sta si ti? Bog, pa kad ti kazes receno je jeli?

5. Кад је Сити последњи пут изгубио код куће? Пре 70 утакмица фазон?

6. ide mi na kurac engleska liga sparama i bez engleza.

7. ustvari da ima vise engleza jos vise bi mi isla na kurac ali i ovako je poprilicno bljuv

8. ОК

+1

Inače večeras će Liverpul pokazati da je Siti dosta tanak u odbrani, sa Demikelisom, Mangalom pa i Kolarovim, kojeg gotivim ali je često rupa.

9. dajte malo neke price o platama igraca, nekih prosecnih i tako...kolko zaradjuju otprilike

koja kola voze i tako to

10. ... и шта шетају и колико скупе курве јебу.

11. Ospina, napravi joj sina hehehe

12. Celnici liverpula nisu normalni sto pustaju agera a zadrzavaju ustasu.

13. овај оспина и ова изгледају ко моја другарица из средње и њен шугер деди код ње док јој родитељи нису ту, пред фристајлер.

14. Jebeni Šiti i jebeni Jovetić.

15. Lijepo sam ja rekao da će joveta da jebe

16. саће маркец да реши.

17. Objektivno gledano, svaka linija sitija je bolja od liverpulove. Cak i klupa. Klupa pogotovo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.