Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Dobar Sautempton. Ja ih gotivim još od legendarnog Le Tisijea, koji je objašnjavao fudbal.
Lari, Armine, moramo da stisnemo zube i izguramo ovaj period nakon Fergija, jer se očekivalo ovako nešto. Ipak je preko 20 godina bio tu.
Mojes bi sa ovim igracima vodio Junajted 32 puta bolje od ovog degenerika.
Doveli bolidi Falkaoa, imaju 3 napadača, 3 polušpica, a nazad balvan do balvana, jebi mančesteeeeeeeeeeeeer
Ma da, to je što je. Jebiga, i on da je ostao bilo bi za nijansu bolje, ali ni čarobnjak ne može bez odbrane da sastavi dobru ekipu.
Pocepaše nas Leri k'o peder Pan erotiku. Nema veze, nećemo ispasti iz lige :)
Opstaćemo!!!
Ма јебеш га, стварно нису нормални. Пукли толику лову на нападаче, а нису могли довести једно квалитетно појачање у одбрани.
da nije dosudio degenerik penal, lagano bi igrali, kontrolisali igru, ovi mozda uterali jedan u 87. fazon u najgorem slucaju ili bi se zaletali i mi metnuli jos jedan za 4:1 i svi bi pisali vratio se mancester, ovo lici na nesto, imaju sada sanse i kurac palac, ali eto kad dajes odgovornost majmunima vec godinama, lesteru se digao kurac i malo srece kod kambijasovog gola i tu je kraj jbg... ja i dalje mislim da ce ovo biti dobro, necemo moci bas da se nosimo sa celzijem i sitijem sa ovom odbranom, eventualno remiji kod kuce, dobijemo samo ovu boraniju bez trofeja i trece mesto je tu, to je to
Иначе, гледао сам мало Тотенхем. Партизан пропустио велику шансу да им сврши по фаци јер су у тешком распаду. Није да имају прејаке играче али јбг, оно је сасвим добар тим за врх лиге, а они делују к'о последњи аматери.
Ne znam, početak je tek, definitivno ima tu mesta za borbu za LŠ, ali odbrana nam je kriminalna. Bleket je dečko kom treba dve pozajmice da bi igrao možda u Mančesteru.
Posle ove tekme, predstojeća Siti-Čelzi mora biti smor.
Videćemo, možda padnu neki brzi golovi, pa se lepo otvori.
Најпластичнији клуб на свету против клуба који је измислио пластику. Биће добар меч.
Гојко откад преш'о на СК препородијо се чоек. Некако ми постао занимљивији, сећам се да га је било баш мучно слушати док је био на РТС-у.
Jeste, možda je prestao da pije.
Сјајан меч :) Мали подсетник:
Сити + Арсенал + Челси + Јунатед <
http://www.liverpoolsite.com/media/galeria/110/2/7/2/5/n_liverpool_fc_club-2275272.jpg
Гојко откад преш'о на СК препородијо се чоек. Некако ми постао занимљивији, сећам се да га је било баш мучно слушати док је био на РТС-у.
Па кад је почео да преноси утакмице које не изазивају депресију лоло
Овог Рамиреса гарант гура неки британски Рамадани, не знам на коју фору он опстаје у Челзију оволико година.
Da ne poveruješ, šuri Gojko.
A Din bi mogao još koji žuti da da, malo je ovo.
Ramires živi na golu datom Barseloni.
Lep vikend. Liverpul, Junajted i Totenhem izgubili.