Премијер лига 2014/15

1. aj bez zajebancije kao je lose ?? pogotovo ti sto gledas mankinja lovrena skrtela i morena bi trebao da kazes da je odbrana prejaka, dzouns za lovrena kanavaro jebeni

2. A tebra ne možeš sa tri i po odbrambena da igraš celu sezonu. Treba još jedan stabilan iskusniji štoper minimum. I desni bek kršten da se rotira sa Rafaelom, Valensija je krilo, Valensija je Vešović jebeni. Za Džounsa se slažem da će kidati, al' za sada ne treba da drži odbranu.

3. Mančester polako postaje novi Liverpul od pre par sezona. Tim koji će da menja trenere nakon svake loše sezone koja je započeta sa par jakih pojačanja. Tome se nadam i mislim da će tako i biti.
    Jednostavno nema te mirnoće u klubu kad ne ide kako treba. Ferguson je apsolutno bio siguran i bezbrižan na klupi ma koliko loše išlo i iz te mirnoće se ponovo stvori nešto i Junajted se lako vrati na pravi kolosek šo bi rekli. Ovako nakon loše polusezone Van Gala, Mojesa ili sledeće sezone nekog trećeg, svi polako preispitivaju da li je taj i taj pravi trener Junajteda.

Venger je često bio teran od strane navijača, ali bilo koji drugi trener da je došao Arsenal bi do sada u najboljem slučaju igrao Ligu Evrope. Ovako se zna ko je tata u klubu i on će otići kad mu se digne kurac.
    E to je to što sada fali Junajtedu.

Imali su mnogo veći krš od ekipe (doduše defanzivno ne) pre 2 godine pa su osvojili ligu, sad se to polako pretvara u neki žabarski klub gde će se menjati treneri ko na tacni.

ja i dalje kazem ne mogu arsenal i liverpul da se nose sa nama, lagano do 3. mesta pozz

I ta fama oko moćnog junajteda polako opada jer već godinu i po to više nije taj klub i samo se čeka neki Čelzi ili Siti da ih pročepi sa petardom i tad se i definitivno zatvara knjiga o Mančesteru kao simbolu i nepobedivoj veličini.

4. Pročepio je Lester petardom nelol

A padala je petarda od Sitija i daleko boljem Junajtedu, nije to toliko bitno, nego kontinuitet i autoritet. Plan neki jebeni.

5. Dobro ovo sa lesterom je jednostavno ludačka utakmica, nego se čeka da ih neko otrese od (doskorašnjih) konkurenata za titulu.

6. Шта је сад ово, дошли Ди Марија и Фалкао и након четири године се појављују навијачи Манчестера на теми. Да ли је неко рекао Тилмо? лоло

7. njukasl osvaja premier ligu pozz

8. samo da ode pardew i titula je nasa

9. pa stevane znas da sam ja uvek tu nemoj tako...

pa leri pricali smo hitno potreban komandant odbrane ali nema takvih igraca na trzistu jbg :S sad da se cimamo sa vlarom ima covek 29 godina a usrali bi nas za pare kapiten im je jbg, za humelsa ne bih para zalio ali ga nece dati, vise mi nista ne pada na pamet.. desno rafaela krpi smoling, ima te duge noge nije los protiv slabijih ekipa da odmeni rafaela

sansajne nikada mi necemo biti kao liverpul, ne moze da se poredi uopste ... sto se tice mirnoce u klubu, ne bih zurio toliko, sacekajmo januar, pa i maj pa da vidimo gde smo sta smo, tek od sledece sezone mozemo ozbiljno da pricamo dok se sve uigra i popune rupe, valjda ce mu dati jos godinu dana nezavisno od rezultata

sto se vas tice, slazem se da je venger radio majstorije, ali mislim da je i on presrao, mozda je vreme za smenu bar u naredne 2-3 godine, samo je nestasica i kvalitetnih trenera, kad bi klopa doveli to bi bila prava prica, ali i tu su male sanse.. ( mogu da zamislim toni pjulis sa igracima arsenala hahahahha )

inace siti i celzi bi i mogli mozda da nas useru petardom sad, za njih nisam nista ni rekao, celzi osvaja titulu lagano, siti ce da zaostane nekih 8-10 poena igrace uglavnom kod kuce dobro, vise ce na ls da se fokusiraju, a to 3. mesto mislim da ide nama, kao sto sam rekao i ranije zivi bili pa videli

10. sine pardew je unistio njukasl poyy ja da ih treniram imao bih bolje rezultate

11. sine pardew je unistio njukasl poyy ja da ih treniram imao bih bolje rezultate

Ма знам, само се зајебавам, играли би боље да нема тренера, већ по принципу ко се себичи ћелава му кева.
    Мада је ту највећи проблем у дебелом гмазу који распрода целу екипу кад игра почне да нам личи на нешто.

12. sansajne nikada mi necemo biti kao liverpul, ne moze da se poredi uopste ...

Сјајно.

13. ja volim pardjua ali i on jede govna vise, goni ga u picku materinu

stevane prvo treba da dodjete na nivo blekberna prva ta jedna titula pa cemo posle lagano

14. Ма знам, само се зајебавам, играли би боље да нема тренера, већ по принципу ко се себичи ћелава му кева.

Zamisli stvarno igra ekipa bez trenera lololo

15. stevane prvo treba da dodjete na nivo blekberna prva ta jedna titula pa cemo posle lagano

prva ta jedna titula

лол мукитза, какво негирање чистих чињеница

16. Mančester polako postaje novi Liverpul od pre par sezona. Tim koji će da menja trenere nakon svake loše sezone koja je započeta sa par jakih pojačanja. Tome se nadam i mislim da će tako i biti.

Vrlo su velike šanse da će to biti. Doduše ne Liverpul od pre nekoliko sezona, nego trideset godina već, ali postoji ogromna šansa da ćemo pasti na njihov nivo.

po meni dzouns je ubica ne bih ga menjao za humelsa nikad

Ne bih menjao već upario. Džons je odličan, ali to je to. Videću Roho kakav je. Nisam ga gledao puno u Sportingu, tako da ne znam. Ovo ostalo, može sve u WBA. Ovaj mali Šo je sigurno OK, ali treba to da se vidi.

Шта је сад ово, дошли Ди Марија и Фалкао и након четири године се појављују навијачи Манчестера на теми. Да ли је неко рекао Тилмо? лолo

Bilo smešno dolaziti dok smo dominirali ubedljivo, da gledamo kako se raspravljate ko će biti drugi lolo

17. ок, под хитно морате престати да за стране клубове говорите МИ , правите будале од себе.

18. Sprdnja Zapata, naravno da ne mislimo tako. Lakše mi tako da pišem.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.