Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
VI NISTE NAVIJACI NIKAD NISTE BILI NA STADIONU VI STE FANOVI
DUVAJTE GA KMETOVI
http://media.tumblr.com/23542ea523223b352a4f798ca93c582a/tumblr_inline_mlpb81pvlj1qz4rgp.jpg
јунатјед + арсенал + челси + сити <
http://www.thisisanfield.com/wp-content/uploads/BXSPCefIgAAvt2v.jpg
лололо
a kad zvezdasi pocnu da pricaju kako imaju vise LS od tvog Partizana onda kazes da se od uspomena ne zivi lolo
(odaberi mi nesto)
ne mogu da se porede titule iz 1905. kad si radnici fabrika posle posla odlazili na livade gde su golove cinili zabijeni stapovi, svi znaju da je industrijski centar britanije uvek bio mancester, najbolje se i radilo, nije bilo vremena za te zajebancije, neka za utehu pricaju sta hoce blekbern 1, junajted 13 , liverpul 0, arsenal 3, celzi 3, siti 2 , gigs ima vise liga od svih njih zajedno, cak mrcina najgora anderson ima 4 premijer lige, 1 vise od celzija i arsenala, 4 vise od liverpula, kleverli 1: dzerard 0, cak jebeni buttner ima premijer ligu, kako onda da se zovu velika cetvorka kad zajedno nisu ni blizu junajtedu ?
svi znaju da je za britance najvaznija liga, a i da imate najvise komjuniti sildova ti bi to kacio
svi znaju da je za britance najvaznija liga
хахахахах
Џони Еванс, Флечер и Керик имају превише титула него што би то требало да буде узевши њихову психофизичку обогаљеност.
Јунајтед и Ливерпул гору одбрану не могу да пожеле.... Јунајтед се још и држи кад им Џонс игра, чува човек и своје и туђе.... Чак и Тотенхем јебени има бољу одбрану....
А за Британце је лига постала најважнија у задњих 7-8 година тек, кад им је задњепласирани тим почео добијати 60ак миља футни по сезони само од ТВ права....
znaci dzons i evans uopste nije isti covek
Uspomene od pre trideset godina i pre godinu, dve....ima razlike.
Vidiš kako Stevan nikako sebi da prizna da je Liverpul postao Fulam još pre trideset godina pa evocira te uspomene iz perioda kada je disko vladao i kada su se nosile mikrofonke.
A zamišljam koliko su pojeli svoja muda liverpulovi navijači koji su fazon početkom devedesetih napravili onaj transparent koji je bio upućen navijačima Mančestera "Come back when you've won 18".
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/05/16/article-1387688-0C18C35200000578-817_634x425.jpg
I onda kurčina:
http://sgstb.msn.com/i/09/4733FE8817823FD563DCADB41F7D.jpg
Па нема ту неке расправе. Реално је Ливерпул највећи клуб у Премијер лиги док се не врати Лидс следеће године.
Kakav crni Liverpul. To je danas klub koji je u rangu Njukastla maksimum.
Dobro ajde ne Njukastla, ali Totenhema recimo.
Šteta što nema Notingemske šume da bane u Premijer ligu. Jeste da su klub u rangu Zvezde ali su gotivna ekipica.
I Šefild Junajted da se vrati u dane stare slave.
Liverpul je harao dok su igrali Owen i Fowler, tad sam i navijao za njih.
Delili one paketiće posle bombardovanja,pa ja baš ubo neki paketić od navijačice Liverpula i napunila pun paket zezancija od FK Liverpul, pa je i to uticalo da ih zavolim, ali činjenica je da su igrali lep fudbal.
Onda na scenu sledi Tjeri Anri,Pires i ostala ekipa , pa sam prešao u tabor Arsenala.
Sve u svemu svaki Engleski klub je za poštovanje, a moje mišljenje je da je Everton jedan od najsnalažljiviji klubova.
Znaju da promene gotovo čitav tim iz sezone u sezonu, i opet igraju dobar fudbal, i to je za poštovanje.
Baines je po meni jedan od najbolji igrača u Evropi.
ali kako moze da bude najveci klub kad nema nijednu ligu ? jebote znam da necete da priznate da ste jadni ali ovako nesto kad kazete pa jebem mu mater
Ladno nisam imao pojma da Everton ima 9 titula, mislio sam 4-5 maximum.
Osećaće se Jedinstvu odsustvo jednog starijeg kvalitetnog štopera, ali stojim pri tome da kako su kasno i panično krenuli da kupuju odradili su dobar posao, i igra počinje da liči na nešto bez obzira na petardu.
Rafael je sklon glupim i nepotrebnim faulovima.