Премијер лига 2014/15

1. Ladno nisam imao pojma da Everton ima 9 titula, mislio sam 4-5 maximum.

:)

2. Šteta što nema Notingemske šume da bane u Premijer ligu. Jeste da su klub u rangu Zvezde ali su gotivna ekipica.

Prvi su sad na tabeli Čempionšipa, uzdamo se u istrajnost!

3. Uspomene od pre trideset godina i pre godinu, dve....ima razlike.

Vidiš kako Stevan nikako sebi da prizna da je Liverpul postao Fulam još pre trideset godina pa evocira te uspomene iz perioda kada je disko vladao i kada su se nosile mikrofonke.

Џони хоће да нам каже да целокупна историја није важна, као ни чињеница да "Фулам" игра ЛШ, а Јунајтед ни ЛЕ. Није ни битно разбијање од стране Лестера и МК Донса. Дакле, није битна цела слика, није битна садашњост, битно је само оно што је било пре 2 године. Хаха, која логика.

ArminVanBuuren

ali kako moze da bude najveci klub kad nema nijednu ligu ? jebote znam da necete da priznate da ste jadni ali ovako nesto kad kazete pa jebem mu mater

ali kako moze da bude najveci klub kad nema nijednu ligu ?

Овај случај је још тежи, јер се не ради само о бежању у један одређени период из прошлости, већ имамо и потпуно негирање свега што се десило ван тог периода.

Не знате где ударате лол

http://i.imgur.com/sYAa05b.png

хахахахаха

4. Џони хоће да нам каже да целокупна историја није важна, као ни чињеница да "Фулам" игра ЛШ, а Јунајтед ни ЛЕ. Није ни битно разбијање од стране Лестера и МК Донса. Дакле, није битна цела слика, није битна садашњост, битно је само оно што је било пре 2 године. Хаха, која логика.

Niko to nije rekao. Naravno da e bitna istorija. Nije ni Mančester klub od pre godinu dve. Ali koliko je bitna istorija bitno je i sve. Svaka godina, a ne samo one od pre trideset. Ne možeš više Notingem da zoveš velikim klubom i nekim faktorom. Šta je bilo, bilo je. Možda opet bude. Ali više nije. Tako ni Liverpul.
    Što se tiče Mančestera, to nije prošlost, Mančester je jednu godinu bez trofeja. Ova je tek počela. Daleko je ostavio Liverpul iza sebe.
    Svaka čast Liverpulu, ali Mančester Junajted je džin za njega trenutno. E sad, postoji mogućnost da se sroza u narednih par godina i onda neće biti. A Liverpul je klub u kom se nakon drugog mesta ljudi lože toliko da ne primećuju da su izgubili već tri utakmice i da je prošla godina bila lepa, ali desiće se možda opet za 30 godina, a možda će za dve, a možda neće nikad.
    Klub lepe prošlosti, ali sada je Totenhem.

5. Sve u svemu duga je sezona, Ima tu još da se bori za drugo mesto.

6. da te ispravim dzoni prosle sezone mojes uzeo komjuniti sild, nego nekome je to toliko nebitan trofej da se i ne pominje, a neki bas dugo nisu ni imali prilike da se bore za taj trofej, skoro 10 godina hahaha

takodje da se ne zaboravi da je junajted prvi engleski klub koji je uzeo evropski trofej...

sto uopste pisem ovakve stvari, normalnom coveku ne treba da se dokazuje, samo liverpulovi narealni navijaci misle da su veci od institucije kakva je junajted

7. Nemam pojma, ali činjenice govore da Mančester Junajted mora da povrati sampouzdanje, a ne da se bruka kao sa ove dve utakmice. Kod drugih to nije tolika bruka, ali kod nas jeste.

8. Не волим ни једне ни друге, кад бих бирао између те велике тројке (ту мислим на клубове са традицијом - Арсенал, Ливерпул и Манчестер, а не на вештачка гомна Шити и Челзи) увек бих пре изабрао Арсенал, јер су ми увек били најготивнија екипа, која је играла најлепши фудбал, иако у овом тренутку представљају оличење депресивног клуба. Али кад бих овако гледао са стране, објективно, Ливерпул не може да присмрди Јунајтеду. Јунајтед је можда имао лошу претходну сезону, можда че и ова сезона пропасти, али сам сигуран да ће у наредних 5,6 година опет бити на крову Европе, јер им се тај победнички менталитет мора вратити кад тад, док ће Ливерпул увек бити осредњи тим и неће видети ни трофеј Лига Купа у наредних 20 година, а камоли нешто више.

9. Liverpul je stao kao klub onog trenutka kad je Ferguson preuzeo Mančester. Pa možda opet krene :) Eto prve sezone drugo mesto.

EDIT: Nemojte samo da spominjete LŠ 2005.. To se graniči sa Grčkom 2004'te.

10. иако у овом тренутку представљају оличење депресивног клуба

Uvek bili depresivni klub. Pročitaj knjigu onu od onog njihovog lika Hornbija - Stadionska Groznica. Tu je objasnio koja je to depra od kluba. Ne na loš način doduše, ali baš su takvi. Ja sam ih čak i zagotivio pomalo posle knjige baš zbog toga.

11. takodje da se ne zaboravi da je junajted prvi engleski klub koji je uzeo evropski trofej...

Prvi engleski klub koji je uzeo evro trofej je Totenhem.

12. vidis sad sam tek to proverio, jebeni kup pobednika kupova, pa to je cak i siti 1970. osvojio , pre toga i vest hem, kada su u pitanju 2 najvaznija trofeja prvi junajted '68

13. Ne možeš više Notingem da zoveš velikim klubom i nekim faktorom. Šta je bilo, bilo je. Možda opet bude. Ali više nije. Tako ni Liverpul.

Ако клуб који ове године игра ЛШ није фактор, шта је онда клуб који не игра Европу уопште? Шта је с логиком?

Liverpul je klub u kom se nakon drugog mesta ljudi lože toliko da ne primećuju da su izgubili već tri utakmice

Тебе је онда посебно ударило у главу седмо место од прошле године, пошто не примећујеш да је и поред таквог старта Ливерпула Јунајтед има бод мање. Не, стварно, шта је с логиком?

EDIT: Nemojte samo da spominjete LŠ 2005.. To se graniči sa Grčkom 2004'te.

Тај исти тим је после две године играо финале, а у сезони после те и полуфинале. Какво црно поређење са Грчком?

Је л' вас није срамота више да лупате толике глупости? Сви треба лепо да застанете и запитате исто што се и Армин са правом запитао:

sto uopste pisem ovakve stvari

14. A sto svi navijate za Arsenal, Liverpul, Mancester il Celzi? Sto niko ne gotivi QPR il Aston Vilu... Ozbiljno pitam... mislim, jel to nesto kao od malih nogu il sta?

15. Људе који говоре ''Шити'' треба спречити да се репродукују. Седео сам једном приликом с таквим ликом, ајде, јунајтедовац је, ок, али кад је рекао Шити, све ми је било јасно, и тад сам схватио да предрасудама треба веровати.

испоставило се да нам је лик тражио паре за чипс што је купио кад смо блејали код њега.

16. Aj probaću opet. Uvek gledajući tvoje postove pitam se jesi stvarno lud ili se praviš lud, tako nekako uvek obrćući stvari kako ti se ćefne.

I Totenhem je igrao LŠ, izbacio Inter i to je to. Gde je Totenhem?
    Mančester prvi put od kad postoji LŠ ne igra. Za Mančester je to veliki neuspeh, dok je za vas ravno čudu da igrate. Još ste u šoku. Ako sledeće sezone ne budete igrali biće vam normalno stanje, dok će za nas biti neuspeh.

Ne postoji trenutak da sam ja napisao da Mančesteru ide super, a Liverpulu loše, pa da mi predočavaš koliko je bodova ispred. Ti izgleda nekako selektivno čitaš i izvrćeš, a ne postoji post u kom sam ja pisao kako je super sve. Primećujem ja da je bod ispred ne brini. Nego mi pišeš tu o Liverpulu kao o velesili nekoj zato što je jednom u trideset godina došao u šansu da uzme titulu. Smešno. Što se tiče sedmog mesta, navijač Liverpula se već navikao na to, a to ti jasno govori kakav je to klub.

Sve u svemu, videćemo na kraju da li je Mančester u kanalu bez povratka ili možda nije, da li je Liverpulovo drugo mesto od prošle godine trzaj mrtvaka ili put ka nečem većem, a već kraj ove sezone će pomalo dati odgovor na to pitanje. Ja iskreno mislim da će Liverpul ove godine biti plafon na poziciji 6, a Mančester opet na poziciji 7. Ali videćemo.

17. Запато те чукам в skrbava устата, г-жа в Несебър отиват Гейове улова.

18. Људе који говоре ''Шити'' треба спречити да се репродукују. Седео сам једном приликом с таквим ликом, ајде, јунајтедовац је, ок, али кад је рекао Шити, све ми је било јасно, и тад сам схватио да предрасудама треба веровати.

испоставило се да нам је лик тражио паре за чипс што је купио кад смо блејали код њега.

koga boli kurac s kim ti blejiš i jedeš čips? ajde idi gledaj partizan i nemoj da komentarišeš engleski fudbal ako te ne interesuje

19. Чисто да напоменем успут да је Тадара јебо Оспину са пеналтика, јако и квалитетно.

20. Nešto mi Čelzi ove godine preozbiljno deluje. Gledam protiv Sitia, došao je da se brani i lagano je to radio. Realno, u prvom poluvremenu totalna inicijativa Sitija, ljudi šansu nisu stvorili. Dali su im gol na kraju sa deset igrača, ali opet nekako mi sve to delovalo mnogo moćno, kao da igraju tačno onako kako im je rečeno, bez odstupanja i sve je to isplanirano.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.