Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa jebiga ne moze da kaze e zajebao sam se momci idite u rezerve ili na klupu, i da uradi tako pritiskace ga uprava kao za sta smo dali novce... postoji ta nada da ce da proradi igrac, sto totenhem jebenog soldada gura lik ne zna gde je, a ima takvih primera jos kolko oces.
E to je tačno; Jedino kod nas funkcioniše obrnuto - plate npr. Onjila 500k (što je za naše uslove ko za njihove fazon 10 miliona) i daju mu 240 minuta ukupno...
Pa šta ti imaš da čekaš da ti proradi Lovren koji bude direktno odgovoran za 7 primljenih golova i ko zna koliko indirektno, a na klupi ti sedi Sako, Ager ti ode u Brondbi, Ilorija pošalješ na pozajmicu, Koates truli, bog zna gde je... Jedno je kad nemaš alternativu, drugo je pogrešan izbor.
Jel zna neko kad se Staridž vraća otprilike?
to sam hteo da editujem ali me mrzelo haha, ne treba raditi kad igrac predstavlja toliki rizik haha, ma prvu godinu samo da ga puste posle nece, ljudi zaboravljaju da ste sakoa platili 22 miliona...
Sako je mlad igrač kog treba čekati, ima dosta potencijala. Problem je što je odmah gurnut u vatru. Nešto kao Krneta lololo
Sako je jebeni lord master car. Rešava situacije sigurno i efikasno. Jak u duelu, pregled igre. Crnac, a pametan. On mora biti prva postava uvek. Škrtel i Ture imaju padove, s tim što se Škrtel stalno iskupi golovima. Valja furati recimo Škrtela i Sakoa kao štopere, a Mankilja i Morena kao bekove.
Eno ga u Sanderlendu, bas je sinoc bio u starnoj postavi. Dominira na levelu Valter Samjuel + Paolo Maldini.
:D
Na vikipediji pise da ima 24, sto znaci da ima 34.
vest hem dovodi nekog anonimusa iz kanade.kazu na preporuku i da je dobar.
song ce izgleda potpisati ugovor za stalno.
U Junajtedu bi dobro došao neki u odbrani igrač, ali čini se da su se sastavili i bez toga.
Vest Hem završiti godinu iznad Liverpula, Totenhema, Sautemptona i tuće sa Arsenalom za 4to mesto
Al gtam slva
niđe veze, Liverpul, Arsenal i najverovatnije Junajted duva kurac za lš
edit: Liverpul i Arsenal treći i četvrti
Liverpul nema šanse da bude četvrti.
Ono juče je njihov maksimum igre i opet su toliko jadni da su se izvukli iz poraza u 97 minutu.
Ma koliko ja i ti to ne želimo prihvatiti, Junajted će opušteno biti treći, pogotovo ako pojačaju odbranu u januaru.
ne postoji apsolutno nikakva sansa da liverpul bude 3. , puna kapa je liga evrope, arsenal takodje tesko do 3. 5 poena je vec sada razlika, a gube na old trafordu sigurno jer uvek ih dobijemo bilo kada bilo gde jer su jadni.. voleo bih sautempton da bude 5. iza arsenala, mozda i moze ako malo pojacaju klupu u januaru ko zna, everton totenhem i liverpul nek se bore za 6. vest hem pada jako kad tad jbg
Vest hem jebe, vreme je da obučem stari dres!
AJM FOREVER BLOUING BABLSS
PRIITI BABLS INDI ERRR
yar nisi ti navijao ya liverpul
GLORI HANTERI
ВЕСТЕМТИЛАЈДААЈ o ВЕСТЕМ ТИЛ АЈ ДАЈ
АЈ НОУАЈЕМ АЈ ШУРАЈЕМ АМВЕСТЕМ ТИЛ АЈДАЈ