Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Eufrat ili ja?
Ako mene pitaš, nije Liverpul nego Mančester.
BLUE MOON RISES IDEMO U ODBRANU TITULE ♥♥♥♥♥♥
http://youtu.be/l0RTMLk2pkI
tebe
fujčina
Jebiga :((
Ne da Chelsea prvo mesto
Kakva će ludnica da bude dogodine na Aptonu kad se bude igrala liga šampiona.
COME ON YOU IRONS!!!!!
СВАКА ЧАСТ ВУЧИЋУ. ЗА САМО ДВЕ ГОДИНЕ НАПРАВИО ЈЕ СВОЈУ ЛИГУ У ФУДБАЛУ!
Meni je Karik presmesan fudbaler ali statistika veli da ima ogroman broj dodavanja po mecu uz jako mali broj gresaka, samo kontam da ga Gal ne forsira jer je malo brzi od Nece Milijasa.
https://www.youtube.com/watch?v=m_OFxbSTe9w
Radi covek ogroman posao, takozvani nevidljv, tj. nevidiljiv za one sa osnovnim poznavanjem fudbala koji gledaju samo golove... Otkad se vratio junajted vezao 6 pobeda i to je dosta i zbog njega, igra covek sve, bolji je stoper od evansa i smolinga zajedno...
Ali i on covece 33 godine, ne osta nista od one ekipe koja je pokorila evropu :(
33 dine..ko bi reko stvarno
Čelsijevci spremajte buljsona očekuje vas analno zlostavljanje čekićem.
Kerik sa 33 godine, realno ne može da igra kao centralni vezni, lepo je objasnio Novaković sa SK-a, ili da bude na vrhu dijamanta (Ono što je igrao Blind kada je Mančester igrao dijamant) ili štoper u formaciji sa 3.
Čelzi dominira, šta da se radi, osvojiće sve ako nastave ovako. Naša odbrana par puta otišla po burek verovatno ih još drži alkohol od Božića. Nadao sam se tuči Ivanovića i Kerola, šteta što je nije bilo. Da dodam malo kurajberisanja, šutnuli smo na gol što se mene tiče Čelzi je jeban.
Šta je umislio šugavi Pardju sa ovim dlakavim hobitom 97. godište Armostrongom u startnoj?
Šta je umislio šugavi Pardju sa ovim dlakavim hobitom 97. godište Armostrongom u startnoj?