Prijava

HAHAHAHAHAHA JEBOTEBOG

AHHAHHAHAAHHAAHHHAHAAHHAAHAHAH

jebo bih je maloletno sa ovim mojim penisom sto nema potpunu erekciju nikad cak ni kad se probudim

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

On:Cao Ona:cao On:Hoces da jedes? Ona:hoces da jedes?? On:Ti to mene ponavljas? Ona:Ti to mene ponavljas? On:Volim te Ona:Zao mi je ali ja te nemogu voleti jer si mi ti naneo bol i patnju a sta sam ja tebi nanela? On:Ljubav i srecu.

I ova daljina,mi nije vazna jer ja,volim sto te volim znaj

http://superzena.b92.net/sudbine.php?yyyy=2015&mm=04&nav_id=982341

Majka je zamišljeno promućkala kockice leda u svojoj čaši i onda je jasno i trezveno pogledala svoju ćerku.

”Nemoj nikad zaboraviti svoje prijateljice!”, rekla je.

“One će ti biti sve važnije, kako budeš postajala starija. Koliko god budeš volela svog muža, koliko god budeš volela svoju decu, one će ti ipak biti potrebne. Seti se da povremeno izađeš negde sa njima, da se i dalje družiš sa njima. I zapamti da tvoje prijateljice nisu samo prijateljice, one su i tvoje sestre, tvoje ćerke i ostali tvoji rođaci. Biće ti potrebne druge žene. Ženama su uvek potrebne druge žene!”

“Kakav blesav savet “, pomislila je ćerka.

“Zar se nisam upravo udala? Zar nisam upravo zakoračila u svet parova? Za ime Boga, ja sam udata žena, odrasla! Nisam neka šiparica kojoj su potrebne prijateljice! Moj muž i moja porodica svakako će biti sve što mi je potrebno da moj život dobije pravi smisao.”

Ali, ipak je poslušala svoju majku i nastavila da održava kontakte sa svojim prijateljicama.

Kako su godine prolazile jedna za drugom, ona je polako počela da uviđa da je njena majka, ustvari, tačno znala šta govori. Kako vreme i priroda donose promene u životu svake žene, prijateljice ostaju najveći oslonac za nju.

U svojim 40-im, evo šta je naučila:

Vreme prolazi.

Život se događa.

Distanca razdvaja.

Deca odrastaju.

Ljubav bledi.

Srca se slamaju.

Poslovi dođu i prođu.

Karijere se završavaju.

Roditelji umiru.

Kolege zaboravljaju usluge.

Muškarci imaju svoj svet.

Ali, prijateljice ostaju uz tebe, ma koliko vremena i kilometara bile daleko od tebe. Prijateljica nikad nije toliko daleko da ne može biti uz tebe, kada je potrebna.

Dok budeš morala da ideš tim usamljenim putem koji se zove život i kad budeš morala da ideš sama, tvoje prijateljice će biti tu, pored puta, navijajući za tebe, moleći se za tebe, trudeći se oko tebe, zalažući se za tebe i čekajući te na kraju puta širom raširenih ruku. A ponekad će čak i prekršiti pravila zbog tebe.

Ne postoji formula po kojoj možete pronaći, osvojiti i zadržati ženu svog života, sve što treba napisaću vam u sledećim tezama:

1. Pronaći ženu svog života:
Žena vašeg života verovatno nije prenapucana prepička u klabingu kojoj prilazite sa spikom "zdravo ja sam Nikola, jel mogu da te častim pićem". Ženu vašeg života ćete prepoznati tako što će vas gledati kao što bi tinejdžerka gledala Maria Kasasa da joj pridje i pita "e izvini gde je ovde pop lukina ulica?" Dakle kez od uva do uva, piš u gaće, sjaj u očima i exexexe zbunjenost. ~Znači okrenite se malo oko sebe, sigurno ima neka dobra fina devojka koja čeka na vas i nada se.~

2. Osvojiti ženu svog života:
~Ako je ona buduća majka vaše dece, osvojili ste je samom svojom pojavom.~
Znači ona je pala na vas čim vas je spazila. A da bi bilo koje žensko moglo da padne na vas morati izgledati ko čojek: lep, zgodan, uredan, dakle prijatnog izgleda ali i ponašanja, znači gospodin, šarmantan, duhovit, opušten. Kad ona u vama vidi domaćeg Maria Kasasa nemate mnogo šta više da pogrešite. Lagana spika samo, recimo izvedite je na piće, posle u neki klabing lagani i na kraju poljubac u tami disko kluba.

3. Zadržati ženu svog života
~Ako je ona žena vašeg života nećete morati da je zadržavate, sama će ostati pored vas šta god da se desi.~
Okej, sad ste u vezi, zaljubljena je do ušiju, vi ste njen princ na belom konju koga je čekala ceo život. Kako dalje da ne userete? Ona treba da vas zavoli, ona je spremna na to od prvog dana ali ipak morate ispuniti njena očekivanja da dodje do toga.
Pre svega učinite da se oseća prijatno u vašem prisustvu, smejte se zajedno, zatim joj pružite sve od sebe u seksu. Jebiga, zgutajte kamagru i jebite je sat i po vremena u najtvrdjoj erekciji. I tokom cele veze morate biti mužjak, uvek spremni za seks, i da budete dobri u seksu. Druga stvar, nakon dobrog seksa kad spusti glavu na vaše dlakave grudi, zagrlite je, poljubite je, tepajte joj. Gledaće vas očima deteta, biće sretnija nego ikada u životu. Reći će 'volim te'. Tad vas je zavolela. Poljubite je u čelo i recite "i ja tebe zlato moje". E nakon toga si na konju maćori. Postao si njen ideal muškarca, njen savršeni čovek, hteće decu da ti rodi, ma sve. Sad više nemaš šta da usereš, samo da nastsviš tako. Budi njena jača polovina, nek se oseća sigurno, budi mužjak u životu a nežan prema njoj, govori joj da je voliš, grli je, ljubi, mazi. Ako ode od tebe posle svega toga, jebiga maćori, ne krivi sebe jer zapamti, uvek zapamti:
ako je ona žena tvog života neće te napustiti nikad

Olle. Godine nisu vazne <3

Ona:Sinoc sam nesto lose uradila, prevarila te... On:Ne brini i ja sam nesto jos gore Ona:Sta ??? On:Sedeo kuci i verovao ti...

Sreco, veruj mi na rec
nema nista lose tu
sto starija sam ja od tebe
tu za koju godinu

A ti kao andjeo
neodoljiv, zgodan, lep
ne mogu da ti odolim
zovem te na greh

Ref.
Hajde, daj mi okom znak
hajde, vodi me u mrak
rodjena sam ja za flert
bice moje tvoje sve
dzabe se tu pravis los
trazices mi sutra jos
poljubaca za balkanca

Sreco, veruj mi na rec
otkinuces za mnom ti
ko od pica zestokog
neces znati sta ti bi

Ref. 2x

Znaš prijatelju, ja sam nju voleo. Ono mislim, baš voleo. Istinski, ludo i bez razmišljanja. Bila mi je jedina. Moja tajna, ona najveća. Sa mnogima sam bio, ali uvek sam nju nosio u srcu. Najviše mi je trebala, a eto.. Baš njoj sam najviše bola donosio. Nisam mogao da prihvatim činjenicu da volim, pa sam je terao od sebe. Stalno joj se vraćao, a ustvari bežao od nje. U jednom trenutku pokazao bih joj da mi je stalo, a u sledećem dokazao da sam djubre. I najgore od svega, kad god bih se vratio, ona je bila tu. A sada… -A šta sada? Preboleo si je? Ma kakvi! Ima trenutaka kada je zaboravim na tren, ono kad alkoholom ubijem zadnji komad mene. – Zašto sada ne odeš i kažeš joj sve? Eh, vidiš… Uspeo sam šta sam hteo. Otišla je od mene. Sad kad se vratim, više je nema. Kažu da voli drugog, znam da to nije istina.. Ali... – Idi do nje onda. Ne mogu. – Zašto? Uključila je razum. Shvatila je da sam, ipak, preveliko đubre i da je ne mogu voleti nikad. Voleti onako, klasično. Ne mogu biti tu za nju, a uvek ću očekivati da ona bude tu za mene. Ne mogu kad joj bude najteže doći i zagrliti je, mada znam da ona meni bi. -Tebe je nemoguće shvatiti! Eh prijatelju,znam.. To čujem često. Samo jedna osoba mi je rekla da me razume.. -Ko!? Pa, ona, druže…