Prijava

Ma ti si mnogo zanimljiv sa svim svojim teorijama zavere i boleštinama, osoba koja bukvalno strepi da je ne pokvasi kiša ... mnogo si zabavan stvarno. Prosto neporecivo. Katastrofa si druže, gadno si oboleo, samo to ne uviđaš ili ti je lakše da lažeš samog sebe.

Sva tvoja hostilnost, netrpeljivost i večna nadrkanost potkrepljena gomilom kvazi sajentističkih linkova dovoljno govori o tebi. Kladim se da u životu nisi jebo, nasmejao se pošteno bez straha ili prošetao ulicom bez da se osvrćeš oko sebe, tj. ako si uopšte i izlazio napolje. Verovatno ti i dalje mama i tata donose hranu i potrepštine i gaje gnoba ispod zvona nadrealnosti iskrivljene percepcije stvarnosti.

za par dana dolazim u bg nemoj da te potazim tamo i bacim pod trolejbus

hahhahahah ne znam kako mi je ovo blago prošlo neopaženo

Hahahahahahaha trolejbus je pobeda. Ahahhahahhaa

Plidu kako da shvatim ovo citiranje mojih volšebnijeh redovah? ☺️☺️☺️

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

PAŽNJA!!!! BUDITE OPREZNI. POSTOJE NEKI TIPOVI ŠTO UZMU TVOJU SLIKU SA PROFILA I STAVE SEBI NA GLAVU. ONDA IDU PO KAFANAMA I PITAJU VAŠE PRIJATELJE ŠTA ĆE DA POPIJU. TVOJI PRIJATELJI MISLE DA SI TI, JER SU VEĆ PRIJE TOGA PILI SA VAMA, PA PRIHVAĆAJU PIĆE U SUŠTINI BEZ TVOG ZNANJA. OD TOG TRENUTKA MOGU POČETI DA PIJU SA VAMA I NA VAŠ RAČUN. MOLIM VAS DA NE PRIHVAĆATE PIĆE OD LJUDI ŠTO IMAJU MOJU SLIKU SA PROFILA NA SVOJOJ GLAVI, JER JA SAMO JEDNU GLAVU IMAM I ONA JE UVIJEK SA MNOM. KOPIRAJTE OVO, JEDAN DJEČAK OVO NIJE KOPIRAO I ZA 14 DANA MU JE STIGAO RAČUN IZ KAFANE!

Koliko vas ima koji misle da je pojeftinjenje benzina tri dinara važno?
Tri cela dinara druže pa to je sjajno

Petar Pan Pezo$
Bukvalno sad zamisljam djovida kako izbezumljeno hoda ko golub po kuci onako levo desno bez smisla dok cita negativne komentare o sebi. Nadam se da ce procitati i moj komentar da mu je sin najruznija beba ikad.

Pozdrav Milos
,

Pišem vam s prevoditeljem jezika.

Ja sam gospođa Fusun Gultekin iz Istanbula, Turska, ja sam voditelj revizije / glavni analitičar, upravljanje imovinom Isbanke, službeno Türkiye Is Bankasi, Istanbul Turska. Prvo, želim vam zahvaliti na ovoj prilici da podijelim ovaj prijedlog s vama ovdje na Facebooku. Vjerujem da je volja Božja da naiđe na vas u ovom vrlo kratkom razdoblju. Imam važan i hitan poslovni razgovor koji želim podijeliti s vama, a vjerujem da će vas zanimati jer ćete od toga imati koristi. To je u vezi s vašim prezimenom i nacionalnošću.

Pišem vam u vezi čovjeka po imenu Alen Kovljenić, koji je državljanin vaše zemlje. On posjeduje tvrtku za iskopavanje zlata ovdje u Turskoj i također je jedan od najvećih dioničara naše banke, Isbank, Istanbul Turska. Dana 2. veljače 2015. g. Allen Kovljenić imao je privatni račun s oročenim depozitom u našoj banci i položio je iznos od 15.500.000,00 USD (petnaest milijuna petsto tisuća američkih dolara) na račun u svrhu osnivanja tamošnje tvrtke za proizvodnju automobila u tvojoj zemlji.

Kao poslovnom čovjeku i stalnom/redovitom putniku, bilo je vrlo nesretno što je gospodin Allen bio među mrtvim žrtvama COVID-19 (koronavirusa) u veljači 2020. To je tako komplicirano i nesretno. Kasni gospodin Allen nije naveo najbližeg rođaka/nasljednika depozita na računu kada je sklopljen ugovor o fiksnom depozitu. Bio je udovac, žena mu je kasnila, nisu imali djece i nije spominjao rodbinu kao nasljednika. Moj upravljački tim banke još nema nikakvih informacija o njegovoj smrti, znao sam za to jer sam bio njegov službenik za osobne račune, a također kao revizor/upravitelj imovine banke, svaku takvu transakciju mora potvrditi moj ured biti dovršen,

Prošli tjedan moja uprava banke održala je sastanak za vježbu provjere banke kako bi se uočili neaktivni i privatni depozitni računi. Znao sam da će se to dogoditi i zato sam tražio način da riješim situaciju prije nego što je upravni odbor moje banke saznao za njegovu smrt. U tom slučaju, ako doznaju za njegovu smrt, fond će biti proglašen nepotraživanim i tražiti da se novac podijeli među njima, što ja ne mogu spriječiti i ne želim da se to dogodi. Zato sam bio sretan kad sam vidio tvoje podatke.

Tražim vašu suradnju da vas predstavim kao najbližeg rođaka/nasljednika računa budući da imate isto prezime i istu nacionalnost kao gospodin Allen. Sjedište moje banke će vam uz moju pomoć otvoriti račun. Ne postoji nikakav rizik, a transakcija će biti izvršena prema legitimnom dogovoru koji će vas zaštititi od bilo kakvog kršenja zakona. Bolje je da tražimo novac nego dopustiti direktorima banke da ga međusobno dijele. Nisam pohlepna osoba, stoga predlažem da podijelimo sredstva 50/50% za vas i mene. Nadam se da je dijeljenje pošteno i da će mi moj vlastiti udio novca pomoći da započnem svoj novi investicijski plan. Recite mi svoje mišljenje o ovome i molim vas da ovu informaciju tretirate kao povjerljivu. Dat ću vam više pojedinosti kada primim vaš hitan odgovor putem moje privatne adrese e-pošte u nastavku.

E-pošta: fusungultekin552@gmail.com

Lijepi Pozdrav;
Gospođa Fusun Gultekin

Miloša hakovala Turkinja ☺️