Па добро, ја сам добио конкурс за 5 еротских прича за 187 долара, пичкин дим. Ал се оперисах, нисам мого гледати на очи од болова, истеко рок, испуших паре и још ми сјеба рејтинг :) па сам морао баталити :)
Фрилансеринг је буквално други посао код куће :)
meni je svojevremeno padalo na pamet da bi mogo nekome nekad tako da napisem neki program, ili resim neki elektronski problem, a onda sam ukapirao da kad zavrsim skolu to nogu mnogo bolje da naplatim i ovako, ne preko frilensa.
mozes ti i te erotske price, ako dobro pises...
ja za sad dovoljno zaradjujem na netu,
istina ne na ovom sajtu jer sam ga nedavno i poceo koristit al sasvim solidno ostvarujem kintu preko drugih stvari koje nemaju veze ni sa ovim niti sa ikakvim drugim marketingom, slusanjem muzike il slicno :)
Kelte, kad imaš 19 godina tih 187 dolara ti dođe brat bratu da se lešiš 10 dana a da ne uzimaš ništa od staraca što je fenomenalno :D
Osjećaš se sposobnim da moš zaraditi pare a i ne živiš ko totalni parazit :D
maja je bila usamljena cistacica pozorista. bila je sama kuci i na sebi je imala haljinu ispod koje su virila njena gola kolena. spremala se za cepanje drva kada je skapirala da joj se pokvario siljak. " siljak kosta oko 30 evra" pomisli maja u sebi. "plus motor i postolje, to je mnogo prljavih pozorista za ocistiti" moracu da popusim nekom kurac makar za radnu plocu" postala je svesna situacije u kojoj se nalazi. pozoriste, siljak, drva, mnogo stvari se vrzmalo u njenoj glavi. "pitam se, da li ce nikolic da ubaci dzigija u sledecem kolu, trudi se decko, a jos je mlad" rece maja dok je trtio mita portir...
Sanitarni cepa i sa čvorom veruj mi, šiljak na sebi ima navoje i navlači i cepa ne pita ništa. Ali ne sviđa mi se, nije isplativo. Napraviš skalameriju od 150 jevreja da bi jednom godišnje na kul način iscepao 3 kubika drveta, koji smor.
Фрилансеринг је буквално други посао код куће :)
meni je svojevremeno padalo na pamet da bi mogo nekome nekad tako da napisem neki program, ili resim neki elektronski problem, a onda sam ukapirao da kad zavrsim skolu to nogu mnogo bolje da naplatim i ovako, ne preko frilensa.
mozes ti i te erotske price, ako dobro pises...
ja za sad dovoljno zaradjujem na netu,
istina ne na ovom sajtu jer sam ga nedavno i poceo koristit al sasvim solidno ostvarujem kintu preko drugih stvari koje nemaju veze ni sa ovim niti sa ikakvim drugim marketingom, slusanjem muzike il slicno :)
Kelte, kad imaš 19 godina tih 187 dolara ti dođe brat bratu da se lešiš 10 dana a da ne uzimaš ništa od staraca što je fenomenalno :D
Osjećaš se sposobnim da moš zaraditi pare a i ne živiš ko totalni parazit :D
Šibni ovde jednu erotsku priču da vidimo jesu se venčali na kraju.
Jok, svršio je na nju i nako joj umrljanoj reko tvoja sestra ga je ljepše pušila juče, al moja sestra je umrla prije 7 dana... znam kekeke
mene jebeno mrzi cak i ovo da radim
Stecane, mrzi me da te citiram lolo
Ne mozes da podignes pare, ali mozes da kupis nesto sa neta. Ja planiram preko sportdirecta da uzmem neku jaknu za jesen i patike.
Cokula, kupi ovu rstva i neće te boleti ni leđa ni ruke.
https://www.youtube.com/watch?v=_ECAqkjy9mc
ал ће те болети стомак ако се овај шиљак откачи и катапултира се према твом стомак
шалим се, неће те болети него ћеш бити мртав позз
^napravili smo ovo cale i ja. Do jaja stvar.
kulturnije od sekire, realno
ma milina jedna, samo sto su caletu novim zakonom skresali regres, pa nemamo do cega da kupimo drva lolo
koliko dezinformisanosti kuku lele. nije ni čudo što ste kajzeru iznapisali po iljadu definicija i što mu moderirate za dž. STREEC!
Kulturnije je, ali skupo ako praviš iz nule. Ovaj šiljak je oko 30 evra, plus motor 100 evra i postolje ili radna ploča.
Daj okači onu erotsku priču što si sisoje.
neka, kad uzmem sjekiru zamislim neke idiote i gruvam kolko mogu, kulturinije je
zanimljiva sprava za cepanje drva.onaj stavio drva bez ijednog cvora.tesko da bi grab onako lako precepio.
maja je bila usamljena cistacica pozorista. bila je sama kuci i na sebi je imala haljinu ispod koje su virila njena gola kolena. spremala se za cepanje drva kada je skapirala da joj se pokvario siljak. " siljak kosta oko 30 evra" pomisli maja u sebi. "plus motor i postolje, to je mnogo prljavih pozorista za ocistiti" moracu da popusim nekom kurac makar za radnu plocu" postala je svesna situacije u kojoj se nalazi. pozoriste, siljak, drva, mnogo stvari se vrzmalo u njenoj glavi. "pitam se, da li ce nikolic da ubaci dzigija u sledecem kolu, trudi se decko, a jos je mlad" rece maja dok je trtio mita portir...
Sanitarni cepa i sa čvorom veruj mi, šiljak na sebi ima navoje i navlači i cepa ne pita ništa. Ali ne sviđa mi se, nije isplativo. Napraviš skalameriju od 150 jevreja da bi jednom godišnje na kul način iscepao 3 kubika drveta, koji smor.
janpi burazeru spao ti je lanac
hteo covek erotsku pricu. ako moze da izdrka na ovo ko sam ja da sudim...