Prijava

hrvati su makedonci

bosanci su crnogorci

crnogorci su crnotravci

nemojte se stiđet svojega porijekla, nema tu ništa ružno

Заправо, ако одемо прилично далеко, и Бугари су Срби. У 19. веку, да је било другачијих политичких игара великих сила (промењене у последњем тренутку), данас би Бугарска била део Србије и не би имали бугарски него српски национални идентитет. Ал ето, Рус нас изјебо још једном.

Da nije političkih promjena i tita cijeli bi balkan bio crna gora.

da nije tita, cijela crna gora bi bila šiptarija, sad je samo do pola, a bogami i malo više

Pa ne, pre mislim da su Srbi u stvari Crnogorci. Isto tako Rusi imaju svoju prvu državu na teritoriji Ukrajine, Kijevska Rusija. Pa zašto se svađati: neko hoće u NATO, neko neće, neko voli zapadni penis, neko istočni, ali ubediti me da je jedan narod koji ima isto kulturno nasleđe u stvari dva naroda... Naročito mi smešno izgleda prevođenje Njegoša na crnogorski i izmišljanje posebnog jezika... Mislim... Odjebite sa takvim pričama.

Ima li dole što Crnogoraca da su pretekli ili je sve šiptarsko? Mislim, ima li neki ozbiljan broj, ovih desetak što su na Vukajliji su osvedočeni, ali me zanima ima li bar 20 'iljada još ili su svi za Mila?

smarko ti je srbin 100%

crnogorci su srbi sa sirom.

SMarka i ne brojim u drugo nego u Srbe, on je jasan ka Teodosić

u predvecerje zadnjih izbora sam i ja poceo da se pomalo osjecam kao srbin ali kad su stigli rezultati i rasplet postizbornih pregovora shvatio sam da sam bio u zabludi

црногорци су срби, ал свеједно дајте нам смарка а ево вам панинаро и пуц

http://en.wikipedia.org/wiki/Languages_of_Montenegro
Ja ću verovati da su Srbi i Crnogorci dva različita naroda i vere ako:
a) Nastane crnogorska Vikipedija
b) CPC napravi samostalno, od svojih sredstava dovoljno crkava (bez otimanja postojećih objekata od Crnogorske mitropolije SPC).
Ova dva pokazatelja značila bi da su Crnogorci dovoljno truda uložili u svoju narodnost i autokefalnost. Inače, ako truda ne ulažeš, izostaju rezultati. Mislim da u svakom narodu čuči potencijal da iznedri još jedno desetak naroda, ali to se postiže mukotrpnim radom. Nisam primetio da smo toliko različiti, osim što su nam kriminalci isti.