Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Javitese da vam kupimo novi kompjuter
EDIT: Htjedoh reći: "Javitese da vam kupimo novi kompjuter :((("
kupujem :>)))
ja sam nekad bio dobar matematicar, a i sad sam. kupite mi kompjuter!
ocu ovaj:
http://www4.pcmag.com/media/images/339380-apple-macbook-pro-15-inch-2013-angle.jpg
Celte, taj je za pedere i grafičke dizajnere, pravi matematičari koriste lenovo laptopove i kućišta veličine boksa za staforde
Mekbuk pro. Retina displej.
Samo kaizen ima ovakav, celte nije to za tebe, shtreber si prevelik za to, morash biti shmeker i shminker.
2 + 2 = 4 0wned
pure facts
logical reasoning
mind power
amazing skill set
language of nature
Ja se prijavljujem da mi truleks kupi novi kompjuter
Nekad sam bio potencijal, išo na republička i savezna takmičenja, sad ne znam dva razlomka da saberem
Treba jedan kompjuter i mogši ipak je najbolji matematičar na sajtu!!!!
http://vukajlija.com/matematika/28372
Samo kaizen ima ovakav, celte nije to za tebe, shtreber si prevelik za to, morash biti shmeker i shminker.
ma boli me dupe kakav je, ako vec oce da mi kupi truleks, nek bude sto skuplji
Ja sam bio takmičar i iz matematike i iz fizike... u 15 godina kolko sam u posjedu računara, svega 2 različita sam imao :-((((
Ја сам био страшан математичар, ишао на такмичења и то, ал сјебем колено и оде све у пичку материну.
Ја сам био 6. на регионалном такмичењу из физике у шестом разреду, а физика је зајебанија математика реално. ЈЕБИ АЗАЊУ И СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ!
7puta8?
четресосам
Na kurcu te nosam xDDDD :PpPpPpP
evo jedna anegdota vezana za temu...otvorim malopre forum i procitam kao MATICARI VUKAJLIJE xd
ЛОООЛ
Е
Е
Л
;Д ;ПпП
Ja sam išo na takmičenje iz istorije i srpskog ali bila poledica akombi imo samo zadnju vuču i ode karijera
Pored toga sam išo na takmičenje iz fizike i bijo treći na regionalnom.