Matematičari vukajlije

1. Javitese da vam kupimo novi kompjuter

EDIT: Htjedoh reći: "Javitese da vam kupimo novi kompjuter :((("

2. ja sam nekad bio dobar matematicar, a i sad sam. kupite mi kompjuter!

3. Celte, taj je za pedere i grafičke dizajnere, pravi matematičari koriste lenovo laptopove i kućišta veličine boksa za staforde

4. Mekbuk pro. Retina displej.
    Samo kaizen ima ovakav, celte nije to za tebe, shtreber si prevelik za to, morash biti shmeker i shminker.

5. 2 + 2 = 4 0wned
    pure facts
    logical reasoning
    mind power
    amazing skill set
    language of nature

6. Ja se prijavljujem da mi truleks kupi novi kompjuter

7. Nekad sam bio potencijal, išo na republička i savezna takmičenja, sad ne znam dva razlomka da saberem

8. Treba jedan kompjuter i mogši ipak je najbolji matematičar na sajtu!!!!
    http://vukajlija.com/matematika/28372

9. Mekbuk pro. Retina displej.
    Samo kaizen ima ovakav, celte nije to za tebe, shtreber si prevelik za to, morash biti shmeker i shminker.

ma boli me dupe kakav je, ako vec oce da mi kupi truleks, nek bude sto skuplji

10. Ja sam bio takmičar i iz matematike i iz fizike... u 15 godina kolko sam u posjedu računara, svega 2 različita sam imao :-((((

11. Ја сам био страшан математичар, ишао на такмичења и то, ал сјебем колено и оде све у пичку материну.

12. Ја сам био 6. на регионалном такмичењу из физике у шестом разреду, а физика је зајебанија математика реално. ЈЕБИ АЗАЊУ И СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ!

13. четресосам

14. Na kurcu te nosam xDDDD :PpPpPpP

15. evo jedna anegdota vezana za temu...otvorim malopre forum i procitam kao MATICARI VUKAJLIJE xd

16. ЛОООЛ
    Е
    Е
    Л

;Д ;ПпП

17. Ja sam išo na takmičenje iz istorije i srpskog ali bila poledica akombi imo samo zadnju vuču i ode karijera

Pored toga sam išo na takmičenje iz fizike i bijo treći na regionalnom.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.