Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. A sad napravi jedan jingle

2. I znači, molio bih ostale timove, da prvo igraju zajedno da ne počnu da se svađaju na terenu i da budu u kontaktu da ne jurimo nekoga 10 dana da bi se odigrao meč.

3. Ajde igrajte ko treba, pa da završimo ovu ligu lagano.

4. tu sam, jesu li tu lari i cmarevi?

5. Ja jer mi je net u kurcu odlazim u penziju, nek Dvajt odigra sa bilo kim da ne kocimo vise ligu. Pozz HSS

6. Nemoj bre, ostani. Šta ti je sa netom?

7. Dajte da zavrsimo ligu kao ljudi, jebote, Kornelije prvi si krenuo tu spiku, cim si zavrsio svojih 14 odma kao kraj ere ajmo kup. Cmarni bacio senku na ligu sad, ali dobro, i meni net bio u kurcu nekidan pa nisam mogao igrati, ne osudjujem.

8. Pa pravite sobe pa igrajte, mene samo nervira što većine ljudi nema da se završi liga.

9. Ja jer mi je net u kurcu odlazim u penziju, nek Dvajt odigra sa bilo kim da ne kocimo vise ligu. Pozz HSS

e jebiga, zar ti je toliko očajan internet? šteta što ne možemo bar završiti sezonu, taman smo se polako uigrali.. ovo je veliki udarac vukajlijaškom heksu i kraj jedne epohe :(

ne znam sad šta nam je činiti za ove utakmice do kraja, evo vi odlučite

10. ја предлажем да се чмарни ипак појави на терену, онако повређен и изнемогао, а хаксболашка правда ће то знати да награди!

11. aj odigrajte te dve jbg
    Jel tu čmarni dodigramo

12. Nemoj to sad da radiš, naš meč odlučuje o drugom mestu!

13. Lari udji tamo u sobu dzankijevu sad da se dogovorimo, svi smo tamo osim Koluta.

14. Daj posebnu temu za kup, dosta njih je reklo da ce se prijaviti za sledece ali verovatno ne prate ovu temu. A za 2. i 3. mesto videcemo.

15. Биће, полако. А ово са Чмуровима, службени 3:0 у преосталим утакмицама би било најбрже решење.

16. e jbg onda smo ispusili za drugo
    aj nek bude tako

17. videćemo laki, možda kolutić odluči da ipak odigramo te dve sutra,prekosutra. ako ne onda službeni

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.