Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. kolega, najsportskiji pozdrav ikad

2. Nema ace ako se pojavi odigraćemo

3. http://www.youtube.com/watch?v=uSVdEcb-5Hk

veliki pozdrav saborcu i istaknutom sportisti kolutiću

4. cestitke, sledi dokazivanje u kupu, udariula slava u glavu tuga u srcu mom

5. душане, 'ајде да играмо.

6. Све похвале за Чмарове који су узели први бод! А секунде су их делиле од читава 3 бода. КУ-РИ-ЏА!

7. PRVI BOD ČMAROVA
    NEBO JE GRANICA

8. hvala stevane, veliki trenutak za chmarove kao kolektiv
    vidimo se na koktelčiću koji priređujemo sutra uveče radi proslave ovog monumentalnog događaja u istoriji heksa

9. Нема те силе која би сада могла да спречи Тегелтију и његову камеру да забележе славље у свлачионици Чмарова.

10. Jbg, u zadnje 4 koliko smo trebali dobiti mi prospemo 5 bodova. Ipak, dobre stvari ne treba menjati, stoga SZSK najavljuje kup ucesce u punom, nepromenjenom sastavu.

Cmarevi - SZSK 9:9

11. kole udji ako si tu

12. Čestitam čmarevima na prvoj pobedi
    Čmarevi 6 - 4 Katanaćo

13. Ovo nije bio Čmarni 100%

Što niste tako igrali od početka jeb'o vas kurac?

14. HVALA SVIMA NA ČESTITKAMA IGRAJ I POBEDI

lari, čmarni igra isto nego sam se ja nenormalno popravio. ne igram na svom kompu i ovde mi je igrica duplo sporija i samim tim lakše mi je manevrisati, sad ne znam jesam umislio ali eto. kad se vratim na svoj komp videćemo na čemu sam lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.