Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. Ja sam iza ponoci tu, i danas i sutra. Aj vidite vas trojica, pa da odigramo.

2. Veceras sam i ja tu, jebo lag mozda ga i ne bude + jebo klabing jer je za picxke. Hax pozz

3. moj predlog za kup :

ako bude recimo 10 ekipa, podelimo u 2 grupe po 5 po random zrebu. iz svake grupe dalje prodju po 2 u polufinale.

dalje, sledecu ligu mozemo da formiramo sa po 5 ekipa u prvoj i drugoj. prvu bi igrale ove sto su u polufinalu i bolji od treceplasiranih.

to je samo neko razmisljanje naglas, mozda je opet bolje da svi budu u istoj ligi, bio bi veci broj utakmica... mada bi ovako bilo vise naboja i u dnu tabele zbog plasmana u veci rang...

4. Ма ја, што просто кад може компликовано.
    ЕДИТ: пријављујте се бем ве уста, биће куп

Обилић: Рабин, Лаки

5. Ima onih što su bili zainteresovani kad je počela liga, ajd da ih iscimamo da se jave ovde i da ih izdelimo u timove i zdravo. I obavezno da se uigraju da ne bude svađe posle.

6. Natus Vincere - Dzankee, Stevan

7. prijavljujem mene i kapuna za kup, ovaj pute se zovemo JNCR (jebe nas capoonov ruter)

8. Panzer - Pakao, Miki

9. Veceras tacno u ponoc da odigramo mi, Lari, Dvajt i Kolut moze li?

10. KAD KAZALJKE SE SKLOPE <3

11. Ajde chmarovi odigrajte i sa ovim ostalim timovima.

12. ja sam tu i spreman sam da zaigramo tačno u ponoć

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.