паук јебо му бог мајку
  • Марко 

Људи, зна ли неко како да нађем ђе ми се коте паукови у кући пошто их у последњих месец дана има ненормално много, сваки дан морам паучину да скидам са зидова, немам више живаца? Могу ли некако да их намамим нечим и сјебем све одједном или да им одем ђе им је гнездо да им затрем сјеме? Разуме ли се ико у та говна?

• Bruce

Ja ih puštam, imam manje muva i komaraca.

• Srkletnik

posereš se na sred sobe momački, da uleti milion muha, i onda čekaš kad će glavni pauk doći da pravi mrežu za fatanje muha, jer on inače šalje ove svoje za te sitne zadatke, i tad ti uletiš jebemš mu kevu i riješen problem

• Mala Vidra

možda da počneš da čistiš, doduše, zajebano je onda, moraš svakih nekoliko dana :/

• Pakao Juga

Verovatno se grupišu negde pod krevetom, foteljom.

• Марко 

нема, померао сам сав намештај

највише их је по предсобљу, и ту сам померао неку комоду и фрижидер и говна и нема

можда су на поткровљу направили базу, али нема шансе да нађем у оном хаосу

• crnigrujan

Kažu da begaju ako okadiš tamjanom.

Sećam se jednom ulazim ja u neku novootvorenu buvaru u kraju da kupim prazne diskove i vidim gazda ide okolo s kadionicom.
    - Jel prostor osveštavaš komšo za srećan biznis? To bi morao ipak bradonja da ti odradi, znaš?
    - Ma jok bre, teram paukove.

Čekaj, ko je ono nedavno tražio u raznoraznim pitanjima kako da otera žabe?

• Bruce

Ja sam tamjanom terao jehovine svedoke, ne znam za paukove.

• Марко 

пробаћу то

• Луди Чак

Паукови не осећају мирис, не губите се.

• Chavez

Verovatno su ovo generična random govna od rešenja, ali moglo bi da pomogne:

http://www.wikihow.com/Get-Rid-of-Spiders-in-the-House

• Радјард Куплунг

Čekaj, ko je ono nedavno tražio u raznoraznim pitanjima kako da otera žabe?

I bio banovan zbog toga

• Bruce

hihihihihi

• crnigrujan

Паукови не осећају мирис, не губите се.

Kakve veze tamjan ima s mirisom? Paukovi su satanski nakot i ne podnose ga po prirodi stvari.

• Pakao Juga

Auu brate pa kakav krš imaš na potkrovlju jebt? Kako možeš da živiš negde gde nisi raskrstio sve.

• Makaronac

Sjećam se kad te je Olanik pitao "kući paukova koliko držao bi" i ti si rekao 267...

• Марко 

станујем овде, није моја кућа и јебе ми се да идем на нечији таван и чистим његова говна

• Pakao Juga

Pa onda je lako, zovi gazdu pa nek se on jebe sa time. Ili uzmi drugi stan, ja mislio tvoja gajba. Jedino ako je stanarina tipa džabe.

• Марко 

лепо ми је овде, само ме та паучина нервира у последње време, не знам шта да радим више педерима маленим

иначе може шетати по мени, не гадим се и држо бих оне тарантуле и говна да се остали не плаше, али само да не чистим њихова говна сваки други дан

• Natnat

Nojevim jajetom protiv PAUKA

Želimo s Vama podijeliti jednu zanimljivost vezanu uz ljusku nojevog jajeta. Ljuska nojevog jajeta, zbog jedinstvene kemijske strukture posjeduje specifičan miris od kojeg pauci bježe, a ljudi su neosjetljivi na njega. Tako je ljuska nojevog jajeta osim dekorativne vrijednosti dobila i svoju uporabnu ulogu. Kroz ljusku nojevog jajeta probušenu s obje strane, provede se vrpca pomoću koje se jaje objesi na strop, luster ili u blizini svjetla gdje se učestalo stvaraju paučine. Ovakva primjena ljuske nojevog jajeta potječe iz Turske, najpoznatiji primjer je džamija Aja Sofija u Istanbulu. Pauci, čuvajte se!

Preuzeto sa
    http://www.nojevi.com/