ASUS r7 260x problem!
  • Firex

Kada je kartica u kompjuteru, monitor nece da mi prikaze sliku i pise samo no signal, sve sam povezao ima li neko resenje?

Takodoje bih naglasio da kad vratim staru graficku sve radi normalno

• Firex

Kompjuter je iz bc groupa, graficku koju sam dobio uz kompjuter je hd 5570 aa danas sam kupio r7 260x

• Радјард Куплунг

Aj sad ozbiljno, šta se uopšte dešava kad ubodeš monitor u karticu i upališ komp? Ima li signala??

• Munja nebeska!

Obriši drajvere od stare grafičke, ugasi komp, pa tek onda spoj novu grafičku.

• Firex

Nema, samo je crn ekran, ali kad vratim staru graficku sve je normalno

• Firex

Obriši drajvere od stare grafičke, ugasi komp, pa tek onda spoj novu grafičku.

Uradio vec i ne radi

• Радјард Куплунг

A je l piše no signal ili je samo crn ekran?

• Firex

no si gnal pa onda crn ekran

• mickey993

Menjaj karticu, neispravna je.

Edit: btw jesi siguran da je dobro ''legla'' u slot? Jesi proverio koji ti je pci express? Treba ti pci express 3.0, ako imaš 2.0 praviće problem.

• Firex

Dobro je legla

• mickey993

Pazi, i da nema drajver, trebalo bi da baca sliku, ali ovako, samo idi gde si kupio i zameni za drugu i obavezno je proveri u radnji.

• Вокаси

А који комп имаш? Четворку?

Можда није компактибилно са графичком, знаш већ оно Ен Форс или шта већ што је на матичној.

П.С сад сам се сетио Чипсет можда није компактибилан

• Firex

Speicifkacije:
    Procesor amd anthlon x2 250
    Maticna gf615m-p33
    4GB RAM
    Hard driver 500GB

• Munja nebeska!

Brate, izvadi staru grafičku i odradi nov sistem na integrisanoj grafici. Kad odradiš, onda spoj novu. Ako je ni tada ne pronađe, nosi neka ti zamene.

• celt

znam za ovaj problem sa r7 260x, cesto se javlja ustvari.

moras da presetujes bios i apdejtujes rom sa pci drajver binarijem za asus. gf61 maticne ne podrzavaju stek konfiguraciju 260x po difoltu, jebi ga.

potrazi na netu kako ov da odradis, 5 min posla. cest problem je.

• Вокаси

Извади батерију са плоче. Ја сам тако средио пар пута неке проблемчиће. Извадиш је и након неких пола сата је вратиш. Упалиш комп кад је извадиш па вратиш па опет упалиш комп.

• celt

nemojte da ga zajebavate, da gubi vreme. dok ne apdejtruje rom i zameni drajver binari, nista nece da pomogne. jeste, izvadi i vrati bateriju. tebi kad se pokvari auto, sigurno popravljas tako sto otvoris i zatvoris haubu?

• selenijum

Jebemusve, meni je pomoglo vađenje baterije kad sam imala problema sa novom grafičkom. Al kakvi pola sata, dovoljno je par sekundi, samo da se bios resetuje.