Prijava

Posebno obratiti pažnju na korak 19, koji će najviše uticati na preporod zemlje.

Pa i nisu tu zanemarljive pare, kad bi estradnjaci plaćali porez. Samo pogledaj da za sat-dva, Šaban, Seka, Vlado, Joksimović i tako neki uzimaju po 10-20 000 eura po nastupu. A oni iako žive u Srbiji, prijave se u Austriji kao slobodni umetnici i plaćaju neki sitan paušalni porez tipa 1000 eura mesečno, što oni odrade za 10-15 minuta jednog nastupa (austrija je ukinula paušal, pa se masovno vrćaju ovde pevači). A evo ti npr. u Švedskoj kad ''normalno'' zarađuješ radom (do 3000 e mesečno), porez ti je 33% plate, a kada zarađuješ veliku količinu novca u kratkom vremeskom roku, tipa kao ovi što uzimaju, porez ti skače na 60-70%. Realno kad pogledaš svi imaju ogromne stančuge, kućerine, kolešina, a nepismeni su. A i cela estrada je takva, ima gomila onih što su starlete-pevačice pa voze Kajene, X6, Q7 itd. A realno kad ćemo ja ili ti imati para za to, realno u Srbiji nikad. A zamisli od svih ti estradnjaka, kojih je minimum 200, malo malo pa snimaju neke u kolešinama nekim, i da svako od njih ima po 100 nastupa godišnje, po 10 000 eura (u proseku, neku uzima manje, a neko i tri puta više) i zamisli da su im uzeli makar 1/3 na porez koje bi to pare bile.

Ti si za to da Šaban Šaulić i Šerif Konjević pređu na fiskalne kase?

Što ne znam da pevam nanu mu jebem.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/500204/Loncar-Andrej-Vucic-pola-sata-cekao-pomoc-a-bolnica-na-pet-minuta

To su ozbiljne povrede. To su i rasekotine, tragovi, nagnječenja, kontuzije. To su ozbiljne povrede - rekao je Lončar na televiziji Pink.

- Ako ljudi krvare, presavijaju se od bolova, šta da je povređen neki unutrašnji organ, šta da su imali unutrašnje krvarenje i da stoje pola sata, a na pet minuta odatle je bolnica? - kazao je Lončar i dodao da je to nedopustivo.

- Da je to neko drugi u pitanju, ne znam šta bi se desilo! Pošto je to brat premijera Vučića - OK, on sve može da istrpi. Ovde su iscrpljena sva sredstva da ova država krene u jednom pravcu (postane pravna država)- kazao je Lončar.

Dodao je da to čine neki od tajkuna koji ne mogu nikako da naude Aleksandru Vučiću.

http://i.imgur.com/sckghzj.jpg

Pošto je to brat premijera Vučića - OK, on sve može da istrpi.

SUPERMEN IMA BRATA

a jaaaaadan.... mica...

Ne oni, ali kao prvo, pravi se ugovor sa vlasnikom kafane (kluba) koliko će da zaradi pevač (bakšiš na stranu) i naravno ako on to ne krivotvori, pa napiše da je zaradio 100 eura, može i to samo da se oporezuje pa bilo dosta para. A drugo, svi na zapadu moraju da vode svoje knjige (mislim na pare zarađene u inostranim klubovima) i ovaj u Austriji mora da prijavi da je platio npr. 10 000 evra tom pevaču za nastup jer bi ga inače austrijska finansijska policija uhapsila zbog utaje. Sve mora de se slaže u euro.

A znam da i na bakšiše uzimaju strašne pare, ujak mi je pričao da je bio na svadbi (svadba ujakovog druga) gde je Šaban pevao i u ono vreme je tražio 25 000 maraka da peva celu noć, a na bakšiš su uzeli još 120 - 130 000 maraka. Da napomenem svadba je bila u Austriji.

ujak mi je pričao da je bio na svadbi (svadba ujakovog druga) gde je Šaban pevao i u ono vreme je tražio 25 000 maraka da peva celu noć, a na bakšiš su uzeli još 120 - 130 000 maraka. Da napomenem svadba je bila u Austriji.

Priznaj da se zoveš Danijel, lololo!

Jok, mada je od onoga Đurića sa hepi televizije, ćale svirao harmoniku na toj svadbi.

Nismo cigani lololo mi smo krajišnici.

Jack Harper

Stvarno više ne otvaram nijedne novine narednih dva meseca minimum.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/503216/Mi-stojimo-postojano-Kad-kisne-Vucic-kisnu-svi

Киша је средила да Тасовац изгледа к'о нормалан човек. лоло

premijer Aleksandar Vučić. Na bini su, između ostalih, bili i patrijarh Irinej, ambasadori, Emir Kusturica, Ivana Žigon, premijerov brat Andrej Vučić...

pisanje