Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Al zamišljam kako se ovaj dere a vučko nevešto gleda u pod i ćuti hahahahahahahahha
Који Пајтоновци...
Овде сам се покидао.
http://www.teleprompter.rs/zandarmerija-braca-funkcionera-nemaju-pravo-da-se-oglusuju-o-nase-naredbe.html
SRBIJASRBIMA • prije 2 sata
A vi ste zaboravili ZAKLETVU koju ste dali, a koja se odnosi na ocuvanje teritorijalnog integriteta zemlje !!! Razmislite malo o tome zandarmi i nadam se da ce vas sram ubiti !
Мени је овај коментар привукао више пажње од целе те вести. Тај лик ко год да је, је очигледно тотално неупућен о томе шта се дешава на Косову, колико се људи вратило рањено, после 2000-тих, ако се не варам око 600 повређених полицајаца и војника из ватреног оружја, о томе се наравно ћути, јер не сме да то изађе у јавност, због тога јер се боје да се људи не побуне. Не знам тачан број погинулих, зато нећу да говорим о неким цифрама, али скоро је био случај кад су они шиптари убили војник, жандара, не знам шта је био, углавном убијен је, и то се не би објавило на вестима да његова продица није знала истину, углавном сви ти који погину добију објашњење да је упуцан случајно у некој вежби, или да се сам упуцао, што није ретко, то ти је као онај косовски синдром, или како већ то називају. А држава о томе ћути, јер се зна да би морала некако да одговори на то, али не сме због својих западних газда. И после тако неки ликови коментаришу као да они треба да бране територију Србије, па да није тих истих што су погинули тамо, иако званично није ратно стање, шиптари би стигли до Суботице.
Ови из жандармерије су у праву, јер ниједан новински чланак не сме да вређа било какав одред, да л' војске, да л' полиције, али пошто Вучић контролише медије, све се сме, да је ово нека нормална земља, сви ти "новинари" би били ухапшени и проглашени за издајнике. Без обзира шта су ти жандари урадили, и да ли су радили то не сме да изађе у јавност, као што не сме изаћи у јавност да су неки од њих изгубили животе на Косову после 2000. Да напоменем, жандари раде свашта, то је истина, али о томе не сме да се пише тако јавно, јер је то ипак нешто државно, и самим тим се напада на државу, ал' какав је глумац на власти ништа ме не чуди.
p;np :)
ja. jebeno. ne verujem.
jao dokle vise jebote....sad se vec osecam ponizeno jer ovaj pickousti majmun stvarno pocinje da potcenjuje inteligenciju svih ljudi...
on je samo gledao u pod i bio tuzan awww...mica mawa...jebote ovaj je stvarno poremeceni psihopata
хоћу и ја нешто да додам, за дневник...
ја мислим да ће андреј вучић да буде нови министар... шта знам, неког рударства.
добар је човек, иако нису многи знали за њега сад нема ко га не зна, народ је видео да је великомученик, напатио се, сутра ће да му смисле неку школицу и титулу, прекосутра је министар. брат гарантује за њега да је одговоран и да неће да нас покраде... а непотизам... е јеби га сад, изиграће се некако.
добро, једем говна, ал' гарантујем да ће нешто крупно да добије као одштету за покварен бубрег на месец дана.
mogu ti reci da mi se svidja u kom pravcu razmisljas
ја мислим да ће андреј вучић да буде нови министар... шта знам, неког рударства.
добар је човек, иако нису многи знали за њега сад нема ко га не зна, народ је видео да је великомученик, напатио се, сутра ће да му смисле неку школицу и титулу, прекосутра је министар. брат гарантује за њега да је одговоран и да неће да нас покраде... а непотизам... е јеби га сад, изиграће се некако.
добро, једем говна, ал' гарантујем да ће нешто крупно да добије као одштету за покварен бубрег на месец дана.
Pa Zvezdu. To je valjda već poznato. Ali "samo" KK.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1982286_10200801534520459_158179990_n.jpg
Овај Чуле доминира темом, какве он мудрости износи, то је нестварно:
Jes kreten, kaže da se Rakija ukiseli kad je matora ej
kad je pretučen? i nije andrej nego aleksandar
Боксеру, не знам каква је била кад се испекла, али после толико година није ваљала ничему, могуће да је била очајна и свежа.
https://www.youtube.com/watch?v=wJnjWAXq3mo
http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/potvrdeno-nebojsa-stefanovic-nije-plagirao-doktorat-clanak-1581253
Наиђох на ову вест у теми Трула Србија, па ми нешто паде на памет. Је л' повез'о можда неко нешто одавде са тим пребијањем Вођиног бураза? Ја сам се сетио могућности да је то на пример Неша Слина као министар полиције наредио пандурима да испребијају Андреја, па онда рек'о овима из комисије за утврђивање аутентичности његовог мегадоктората: "Је л' видите шта сам урадио Вучићевом брату? Замислите шта ћу тек вама да радим ако ми не потврдите докторат!" Мис'им, и да није због тога Андреј добио по тамбури, Неша Слина опет на основу тога може да изблефира комисију. :D
Kad je ovakav heroj u strahu...
Pokazalo se da je nositi prezime Vučić najopasnija stvar u Srbiji, nije me iznenadilo premlaćivanje Andreja. Tome je prethodila kampanja protiv cele porodice. Mnogima ne odgovara što imamo predsednika Vlade sa 50 odsto glasova
http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Loncar-Brat-premijera-Vucica-ozbiljno-povredjen.sr.html
MURŠ MORE!