Automobilizam

1. gtd lažeš da si jebo kosmopolitu u golfu dvojci?

2. шта је ово гтд ко ти избрисо све постове са теме ахахаха

3. де су ти постови што се не сналаизш који је прави аутомобилизам а гтд јеси се укењо мало кад си видео да нема постова

4. De i nije matori, odma je dat signal bataljonu bosanaca da pišu defke i zarade pedeset poena kako bi došli i nafilovali novu temu postovima NEMA BOLJO AUTO OD GOLFO

5. ko je obrisao 18 miliona postova sa ove teme?

6. koliko znam opel kadet je prvi izbor rasnog bosanca
    sa tablicom brojke i slova
    sirotinja

7. чуо сам да се космполита возила у пежоа луксембуршких таблица ГТД

8. ja napisao oko 36 postova,neko mi sve obrisao

9. замишљам га како отвара ову тему и грчи се са својих 228 цм у голфа од муке и сквичи здраво кад је чуо ово за космополиту

10. космополита јебем ти семење

11. АЛО ГДТ

ЂЕ ТИ ПОСТОВИ НА ТЕМИ АХАХАХАХАХ

12. jebo ti se i golfo sa mercedesom pa se zalijepili umri od tuge gtd
    http://www.muskimagazin.com/wp-content/uploads/2011/11/golf-2.jpg

13. G O L F 2
    O
    L
    F
    2

14. вози ми се
    космополита :(((

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.