Стиг'о нам ВОИВОДА!

1. Director

prebacivali mu pejsmejker na zimsko računanje

Leel

2. TO JE TA REČENICA

Pre ces ti da umres nego on. Preko njega Bog moze vise da uradi nego preko tebe, jezik pregrizo.

ŽIV BIJO MIROLJUBE

3. To je to, meni dovoljno. Ja sam miran.

4. среда ујутру

5. Jovo je izuzetno mudar čovek. Milina ga slušati i čitati njegove tekstove, a takvih nema mnogo kod nas.

6. http://www.dnevno.rs/i/data/2014/2/10/109615/1_118127.jpg
    Ja se brinem za stajling radikalki. Sve kamere će biti uprte u njuh.
    To su bile dame protiv stila.

7. jovo je prezajebana glava, šteta što i nema baš mnogo gde da se pojavljuje više u medijima

8. ма бакић је ок, ал је социолог, што је само по себи дисквалификација у односу на историчара.

едит: мада он је изрод од њих, може се рећи чак.

9. lolo a kako to? nisu sociolozi cvećke, ali se barem ne bave bajatim anahronim idejama i metodama koje primenjuju na događaje ko naši istoričari. i uglavnom nisu desničari, što je još jedan plus lel

a jovo je car, kontam da nije dugo bilo takvog lika koji ne deluje kao nečiji plaćenik i koji ih izvrće sve iz gaća

10. не стварно јесте цар нема дилеме, једино ми смета што је социолош ал то овако интимно више због осталих социолоша.

11. A i sociolozi, po prirodi nauke, nemaju politička usmerenja kao istoričari, barem nemaju prostora. Znam (tj. pratio sam neke tekstove) istoričara sa filozofskog, i njihova tumačenja su bliska koliko Olanik i Valsinarb. Npr. Dubravka Stojanović i Čeda Antić. Jbg, postoje različite struje i u kvantitativnim naukama, tako da nije čudo što se istorija i na istom fakultetu drukčije gleda.

12. Znam (tj. pratio sam neke tekstove) istoričara sa filozofskog, i njihova tumačenja su bliska koliko Olanik i Valsinarb.

Šta, jedan je bio naduvan, a drugi nafuran? :))))))
    Zaboravljaš, prijatelju, ono što im je zajedničko: obojica imaju nikove napravljene od svojih imena čitanih naopako. Slučajnost? Ne bih rekao...

13. sve se slazem sa jovom osim sto mi je sumnjiva ta prica da su pustili seselja da bi izazvao nestabilnost u vladi.kao da bi neka druga vlada uvela sankcije rusiji..nema te vlade ovde

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.