Стиг'о нам ВОИВОДА!

1. ДОЧЕКАСМО ЈОГУРТАРО!!! НАДАМ СЕ ДА БУРЗУМ И ГАМБИ ЧИТАЈУ И ДА НИСУ ТРЕЗНИ. ЗНАМ ДА БУРЗУМ НОСИ ШЕШУЉУ ПИЈЕ БИП И ГЛЕДА ВОЈИН ГОВОР!

2. Професор сам на Београдском универзитету. Био сам увек противник идеја које је Шешељ заступао, и активно сам на улицама учествовао у демонстрацијама против режима Слободана Милошевића. Међутим, никада, али никада нисам видео медијски мрак као између 13 и 14 часова на свим ТВ станицама у Србији. На првом програму филм, на другом документарац, на б92 Пријатељи, на Пинку вести на којима би Жељку Митровићу и Гебелс честитао, на студију Б прве три вести о посети Вучића Бору... Срамота ме је земље у којој живим и пошто сам се увек борио против диктатуре у суботу идем на митинг да пружим подршку човеку кога су 12 година држали у притвору због вербалног деликта.
    (Марко, 12. novembar 2014 14:15)

Komentar na b92

3. сад је бивши професор, ако је икад и био

4. Zanemari to ali ovaj deo o programu je 100% tačan doduše ja samo studio b nisam proveravao

5. И то је генерално мишљење већине људи које познајемо. Они који су га мрзели углавном иду пре нас који смо га волели на митинг. Зато што су у праву, никад већа цензура није била. Па ниједне новине нису објавиле овај говор нити неки електронски медиј. Зашто? Па зато што вучића зове издајником, а народ пева вучићу Педеру. (вучић намерно мало слово, педер велико)

6. Па зато што вучића зове издајником, а народ пева вучићу Педеру.

и један лик је викао "томо пиздо"

7. Јес... испалио се два пута ххаха

8. ОД КРЊАЧЕ ОД КРЊАЧЕ ПА ДО РАКОВИЦЕ
    САТИРЕ СЕ ОД РУБИНА И ОД ГИБАНИЦЕ

9. ПАНАЂУРИТЕ ЛИ У КРЊАЧИ? ОВДЕ КОД МЕНЕ НИЈЕДАН МЕТАК ОПАЛИЛИ НИСМО АЛИ ЈЕ ОБР ЛЕПО БИО ПРЕКСИНОЋ ОБЛЕПЉЕН ПЛАКАТИМА ДОЧЕКАЈМО ПОБЕДНИКА.

10. И ДА ЈЕ БИЛО ПРАНГИЈАЊА ЈА НЕБИ ЧУО НИШТА СЛУШАЈУ СЕ ЦЕО ДАН БМК И СРПСКА ТРОМЕЂА ОДВРНУТИ ДО ПАЊА !!!!!!!!!!!!!!! МАДА ПУН ЈЕ КРАЈ ГОВАНА СНС КОНВЕРТИТА ТАКО ДА МИ ЈЕ ДРАГО ШТО ИМ СЕ БАР МАЛО ГРЧЕ ЧМАРОВИ РАСПАЛИ СИДАШКИ НАСПЕРМАНИ

11. Јогурт
    И ДА ЈЕ БИЛО ПРАНГИЈАЊА ЈА НЕБИ ЧУО НИШТА СЛУШАЈУ СЕ ЦЕО ДАН БМК И СРПСКА ТРОМЕЂА ОДВРНУТИ ДО ПАЊА !!!!!!!!!!!!!!! МАДА ПУН ЈЕ КРАЈ ГОВАНА СНС КОНВЕРТИТА ТАКО ДА МИ ЈЕ ДРАГО ШТО ИМ СЕ БАР МАЛО ГРЧЕ ЧМАРОВИ РАСПАЛИ СИДАШКИ НАСПЕРМАНИ

НЕМАМ ШТА ДА ДОДАМ. СЕМ СИНОВА МАЊАЧЕ

12. pitali ga novinari to oko zdravlja, on reko nešto fazon "ma imam neke dve metastaze, ali to nije ništa strašno, nije mi zdravlje prioritet"...

kapiram da se vučuć toliko smučio briselu i vašingtonu da su prosto morali da puste šekija na njega...

13. Naprednjaci šalju partiske potrčke da cepaju plakate sa Vojvodinim likom, kaže mi lik on i još jedan pocepali do sad 100 komada ovde u Nišu. Pocepaće im neko pičku kad ih vidi nadam se.

Требало би да налепе поново па да им направе сачекушу.

14. sekiju ne fali nista,smucio im se tamo,pa izmislili nesto da ne ispadne da su ga pustili.
    jebo ih je!

15. izjavio

prvo politika, pa onda lečenje

16. А само двије метастазе? И још 'нако здраво румен у лицу.... Ма то сигурно значи да болест није никако озбиљна, шта, има сигурно двајес посто шанси да преживи, ништа то није.

17. Ipak,neverovatno jadno je izgledao vučela spasitelj kada je onako ironično reko za Šekija :Želim mu dobro zdravlje!

Pička klasična!

18. Мајмунчина, и још се онако смјешка кад је пито оно која је телевизија то а ови кажу америчка, као поручује народу -"ето Амери га да нас сјебе у овом кључном тренутку сад кад смо кренули путем напретка. Што не сачекаше до 2016."

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.