Стиг'о нам ВОИВОДА!

1. Kakvi naslovi, sve ti jebem, hahahahaha! Nisam bila ceo dan kući, mene zanima da mi vi mene kažete el su na kraju RTS i ostale televizije prenosile nešta?

2. žuti žutuju, rumeni putuju...

3. Nisam bila ceo dan kući, mene zanima da mi vi mene kažete el su na kraju RTS i ostale televizije prenosile nešta?

Колико сам ја видео, нико није директно преносио сем ТВ Н1 (?!) која је преносила уживо Шекијев излазак из авиона и дефиле до кола која су га одвезла до седишта странке. Остали су само у вестима онако службено извештавали о свему.

4. ja gledao u kafani RTS dnevnik 2, preneli su govor, taj deo kad je rekao da su ga haški dušmani izbacili iz zatvora bez njegove volje...

5. ТВ Н1 (?!)

Au, ja ne znam ni šta ti je to. lolo

ja gledao u kafani RTS dnevnik 2, preneli su govor, taj deo kad je rekao da su ga haški dušmani izbacili iz zatvora bez njegove volje...

A, to onako radi reda, kao ajde da ne bude totalna cenzura, koju inače ne kontam kad postoji internet, ali ajde, za one penzose koji gledaju samo TV. :)

6. prenosili hrvati, u dnevniku udarna vest, 15 minuta...

7. Ma jok, nego kao najavu za Kesića, takoreći šlagvort.

8. Zato moj tata uvek otvara hrvatske portale pre naših. Više pišu o nama od nas.

9. pričala malo i sonja biserko...

10. VEST NA RTSu

U Beograd stigao optuženi za ratne zločine Vojislav Šešelj. Ministar Stefanović je za naš program izjavio: U toku je istraga koja će pokazati ko ga je oslobodio. Istraga se vodi u nekoliko pravaca i u njenom interesu ne bih da otkrivam detalje. U svakom slučaju ŽIVEO NAŠ ULTRAPOPULARNI PREMIJER.

11. Čitav sam dan čekao Vojvodu, a na poslu mi blokirali novine majku im jebem, ništa ne mogu na netu raditi... Dođem kući i sve portale otvorim, televizije, radio, čini mi se da bi i peglu upalio da vidim kakvu informaciju... ono radikalske žene padaju na koljena haos je živi, i zaspem ja sav srećan, kad jebote ja na mitingu al u Novom Sadu, mašem ja plavim barjakom kru te jebo... Završio se miting a meni se pripišalo najstrašnije, u koji god mrak da odem neko ima ili panduri ili nekilh ljudi, spiša se živ, i idi, lutaj, kad pored jedne kante instaliran pisoar odmah iza klupe na kojoj sjedi mladi par. Ja stao uljudno, počeo pišati kad mene nešto prska, ja gledam kiša ne pada , ne mogu skontati šta, je, kad odozdo ko fontana baca, ja ga uperio ka dole a on prska ka gore. Prska po meni prska po onom dvoma jadnika, ja u čudu oni još više ne kontaju sva je cura zapišana po faci. Viče momak ne pišaj po nama, a ja vičem ne znam šta mu je vidiš da ga držim dole, a on piša gore, mora da je neđe probušen, al ne daju se oni urazumiti, skoči mrcina da me bije veći dosta od mene, meni se odmah pišanje odsjeklo kad sam ga vidio, i uze me lik za kurac toliko jako da se glavić oslikao na njegovom dlanu i spuca mi istim tim dlanom šamarčinu da me okrenuo. Jebem ti život umro sam od straha, nisam znao šta me snašlo, gledam vola , on se smije i namješta bradu da ga udarim, kaže aj ako smiješ. Ja pomislim na vojvodu, kad sam ga tljano okrenuo sam ga odmah, on mene svoza opet a u meni proradi neki inat, sjetim se one Šekijeve parole "ja vama da ustanem", drmnem ga još jednom, pa kad smo se onda stali marisati ko Neo i Morfeus kad vježbaju, i osta nerješeno, probudim se. Vojvoda mi dao snagu izgleda

12. U toku je istraga koja će pokazati ko ga je oslobodio. Istraga se vodi u nekoliko pravaca i u njenom interesu ne bih da otkrivam detalje.

ma ne zezaj da istrazuju ko ga je oslobodio

13. Jack Harper
    Zato moj tata uvek otvara hrvatske portale pre naših. Više pišu o nama od nas.

Још један доказ да су заиста пореклом Срби. Замисли имбецилизам да уђеш у ЕУ, имаш на располагању најразвијеније земље света и ти опет забадаш носину у српску кућу. Нема, корени вуку јаче него промаја.

14. Мислим да се Хрватима стисо рчмић на ове вести лоло, и муџама.

15. Још један доказ да су заиста пореклом Срби. Замисли имбецилизам да уђеш у ЕУ, имаш на располагању најразвијеније земље света и ти опет забадаш носину у српску кућу. Нема, корени вуку јаче него промаја.

Глупи унијати, шта друго!
    http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/448432/Hrvatima-zao-sto-Seselj-nije-osuden

16. Ови што највише једу говна на теми против Шешеља су 90-их гласали за њега, па су на прелазу векова отишли типа код Коштунице или Веље, а сад су у снс-у.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.