Стиг'о нам ВОИВОДА!

1. TO SVI ZA VOJVODU DA GLASATE
    UKIDANJE KROATAAAAAAA

2. Vojvodski savet Srpskog četničkog pokreta je isto ovako osudio Tuđmana na smrt i on je sada mrtav. KROASAN JE UKINUT!!1

3. ГОРАНЕ УСТАШО! НАПУШИШ НАМ СЕ КОЛЕКТИВНОГ КУРЦА! А ЈА ИШО ПО ЗИМИ У ФУТОГ ДА ТЕ ГЛЕДАМ ПЕДЕРЧИНО! СРЕЋА ПА САМ НАЛЕТЕО НА ЈЕДНУ РИБУ ИЗ нс ПРЕ ФУТОГА ПА САМ ОСТАО СА ЊОМ И ОНДА ТЕ НИСАМ ГЛЕДО. ЂУБРЕ ШТО ЈЕ НЕКАД ПЕВАЛО ЈА САМ РОЂЕН ЂЕ ЏАМИЈЕ НЕМА ИДИ СИСАЈ ОБРЕЗАНИ КУРАЦ И КЛАЊАЈ И ПЕРИ БУЉУ КАД НЕ ЗНАШ ЗА ТОАЛЕТ ПАПИР ЂУБРЕ МРТВО. ЖАРЕ ЉУДИНА!

4. ЛООООООООООООЛ 15 00 КРЕЋЕ ВОЕВОДА ДА ЈЕБЕ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Z66TW4wlER0#t=22

5. 1. Vuk Branković
    2. Goci
    3. Đinđić

Da ne pominjem čega je ovo rang lista.

6. РЕАЛНА НИЈЕ СИГУРНО! А ГДЕ ЈЕ ТУ ПРЕМИЕР? СВАКА ЧАСТ ВУЧИЋУ! ЗА САМО ДВЕ ГОДИНЕ УСПЕО ЈЕ ДИЗБЕГНЕ ТУ РАНГЛИСТУ И МЕСТО БРОЈ 2

7. Mali je on izdajnik za ovo govno Gocija, video sam ja o čemu se radi još pre 2-3 godine kad je snimio pesmu za demokrate. Elem, komentar:

Goci i Lazo sad ste se uvalili u govna do guse.Roca ne pomazu ti nista naocare.I sad ce da pjevate o Devetnejstoj Vakufskog Brigadi bolje nemojte da vas ljudi pljunu.Casno i posteno su branili svoja ognjista.Goci pozdravlja te komadand.Da ne pricam puno.Kako te Goci nije sramota stavi prst na celo dje ces sad da pjevas zapitaj se.Zaboravi na Janjski viseboj,Drinic,Maricku,Kocicev zbor,Sitnicu,Crni Lug itd.A vjeliki Krajiski tekstopisac Lazo Pajcin pa sad ne treba niko od tebe teks da uzme pa makar se krajiska pjesma ugasila.Treba ovo svi da vide i dijaspora pa da vas nidje ne zovu

Goci decxk0, usro si motku.
    https://www.youtube.com/watch?v=vKnN3MLjIDs

8. Шта је ово који курац!? Издајници... Велики Срби... Продали Србство за паре... Маму вам јебем!!! - Немам коментара, страшно... УЖАС!!! - Ту нема нимало поштовања, све за паре... Проклето!!! 

Koliko se ovde borio mozak za prevlast, bokte...

Odvratno peva lik, inače...

9. Лик не воли своје песме и каже да су шабанске. Тад сам знао да искључиво то ради због пара. Има велику кућу, велики прилаз и наравно базен у дворишту, а својевремено се хвалио како се без 20 сома евра не враћа из дијаспоре.

10. Данкан Фергусон
    ЛООООООООООООЛ 15 00 КРЕЋЕ ВОЈВОДА ДА ЈЕБЕ!!!

Војвода попишо Дениса усташу.
    Штета што су га искључили душмани па није мого да одговори овом другом коњушару

11. Мене више брине оно на крају што водитељ каже да је Шешељ укључен у програм да би хрватска деца видела са ким имају посла, како је могуће да нека национална телевизија учи децу да се Срби морају убијати и да им се не сме дозволити повлачење, и да се неће поновити тракторијада, разумем ја да је Шешељ рекао да Хрвати морају да се повуку из Крајине, па су се увредили, али не можеш бити толика стока па то говорити и то на националној телевизији. И да, јасно се види да је ово направљено да испровоцирају Шешеља да каже нешто што не би смео, и да они одма пошаљу Хагу као доказ да га врате назад, што и сам водитељ на крају емисије потврђује. Није ми јасно зашто тај домобранитељ, или како већ себе назива није споменуо да приликом ослобађања од српске војске Хрватска уживала у великој помоћи НАТО авијације, што је чињеница, и због тога је и Ђенерал Ратко Младић тужен, јер је војнике УН-а везивао за бандере како би себи и својој војсци осигурао сигурно повлачење. Мене није срамота да признам да су нас Албанци спасили током првог светског рата, кад је њихов премијер дозволио Србији да се повуче преко Албаније, иако су нам сад највећи непријатељи на Балкану, тад су нас спасили, то јест један њихов човек, али опет у име Албанаца је то урадио, џаба нам сви савезници тад кад су Французи, Енглези и Италијани били спремни да нам забоду нож у леђа, али нас је тад спасила Русија, и Руски Цар који им је рекао да ако не помогну да могу да забораве на савез са Русијом, по мени је то много битнији рат од овог 90-тих година, јер овај 90-тих година је организован од стране Милошевића и Туђмана, и то је јасно, јер тај исти Милошевић је наредио повлачење српске војске у моменту кад је Хрватска била на коленима, лично познајем бившег министра Српске Крајине, и човека који је био на интерполовој потерници, и који је био на доста снимака из рата, а на снимцима са њим је био и Радован Караџић, и Ратко Младић, а тај исти човек је рекао да им је Слоба наредио повлачење, тако да је то јасан доказ да је тај рат исцениран, а и лепо је плаћен од стране запада, Милошевићи и дан данас живе од њега, јебем им семе.

12. isti komentar kao retard imam

i da dodam da im je emisija odlitxna! za njih naravno. steta sto mi nemamo ovakvu emisiju koja bi podizala natzionalnu svest i patriotizam.

lepo kaze voditelj: ovo radimo samo da bi oni rodjeni 90ih txuli sve ovo

edit: posle se pitajte zasto njihovi fudbaleri ginu za dres a nase guzi ko kako stigne

13. Псето, слажем се са тобом да треба да се подигне национална свест и патриотизам, али то се не ради тако што ћеш да кажеш да су Хрвати убице, а Шиптари дивљаци, то се не ради тако, тако само ствараш умоболнике који ће да се пријаве као добровољци у војску и тако угрозе животе људи који су научили да се боре и знају како да се боре, па мој ћале је био добровољац у рату са Хрватима, и један дебил који је исто био добровољац је огроман Србенда и тако је излетео једном из склоништа и опалио рафал у шуму, и рокнули га снајпером и открили су им положај и угрозио је живот свима у тој чети, то само имбецил може да уради који је пун мржње, ми уместо да се учимо како се ратовало за време првог светског рата, за нас је херој Аркан, Легија и екипа, који су пишали у гаће кад се помене Ратко Младић који је прави херој, али је некако у сенци од ових идиота.

ЕДИТ:

Сад хвала Богу не може да буде ни добровољац свако, мораш да прођеш одређене психотестове, ја када сам то пролазио више од половине је пало, и то су углавном били ликови који су пре полагања теста причали како су они велики Срби.

14. pomoce nam braca rusi i nesvrstani.

15. Санитарни, БРИКС ће нам помоћи, ако будемо уопште добили помоћ од некога то ће бити они.

16. https://www.youtube.com/watch?v=mKQVuChhAV0
    mislim da je rahela ferari ovde rekla i o pomoci i o buducnosti i o nasem ugledu u svetu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.