TEMATSKO TAKMIČENJE #4

1. Ja volim ljuto :)

2. i ja, ali mi smeta za želudac :)

3. Najpre će biti uručena nagrada trećeplasiranom, a odmah zatim i drugoplasiranom.

I, Bruse, kakav je nićipor?

4. Nagrada drugoplasiranom ipak večeraske, preduhitrila Natnat sa odabirom.

5. Vežno je učestvovati.

6. Čestitke Rč-u na pobedi. Ja sam im'o najviše pluseva nakon završetka pisanja tako da sebe smatram pobednikom. Neam pojma o čemu bi moglo bit' sledeće takmičenje al' učestvovaću. pozz

7. Njah, poslo mi neku sisatu plavušu, mogao sam gledati i Vučićevo predavanje Neši, isto dejstvo ima.

8. DEcxko, previše se pališ na SNS, reko sam ti već!

LOOOL

9. 'aj pročitaj ponovo, s razumevanjem ovaj put :)

10. Njah, poslo mi neku sisatu plavušu, mogao sam gledati i Vučićevo predavanje Neši, isto dejstvo ima.

Ćuti, bar je posl'o žemsko. ;)

11. Ma, Brusu frka da ga ne u'vati kogod dok rukobludi, to je...:)

12. Aj nisu rezultati prijemnog, zaključavaj!111

13. Boli vas džidža što ja, em ne volim plavuše, em mi sise nisu najvažnije, em žena stoji pored mene i pita zašto mi prijatelj šalje njavu na PVT...

14. мања је срамота да пвт са порњавом отвориш на слави него бити члан снс

15. u tvom selu možda, kod mene je obrnuto

16. ја једном случајно на телефону отворио слику неке курчине што су окачили на чету и тетак то видео и било му смешно, мислим да је било прошле године

17. zato ja više i ne svraćam na čet, poslednji put sam otvorio onaj lik sa onim horor govnetom, nisam decu mogao da smirim...

18. kada će opet takmičenje? XD

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.